torstai 7. helmikuuta 2019

Glossybox Tammikuu

Saimme Suomeen uuden kauneusboxin, jota ehdittiinkin jo odotella kovasti. Oliko odotus sitten kaiken väärti?

/sis.mainoslinkkejä/


Kyseessähän on vuonna 2011 perustettu Glossybox, joka on ollut saatavilla tätä ennen mm. Ruotsissa, USA:ssa sekä briteissä. Kuukausittain boxi sisältää viisi tuotetta - nämä ovat täysikokoisia tai matkakokoja. Voit valita tilausjaksosi toistaiseksi voimassa olevaksi (1kk peruutusajalla) 17,99€/kk hintaan tai kuukausipakettina: 52,90€/3kk, 99,90€/6kk tai 189,90€/12kk. Lisäksi glossyboxaajana keräät pisteitä (niin tilaamistasi boxeista, vastaamistasi kyselyistä kuin kutsumistasi kavereista), jotka voit hyödyntää Lookfantastic-verkkokaupassa tai Glossybox-tilauksissasi.

Tässä tiivistettynä mistä on kysymys ja mennään sitten tuohon varsinaiseen aiheeseen eli miltä ensimmäinen boxi näytti ja saiko sillä rahoilleen vastinetta?


Ensinnäkin pakkauksesta on pakko sanoa, että tämä on ihan mielettömän söpö! Tuo sisällä oleva nauha on myös ihana pieni yksityiskohta. Esittelykortti on yksinkertainen ja helppolukuinen - plussat myös siitä.


Ensimmäinen boxi sisälsi viisi tuotetta, joista yksi oli matkakoko ja muut täysikokoisia yksilöitä. 


Iroha Nature Tissue Facial Mask Q10 + Collagen (ovh 5,65€)
Itsehän tunnetusti olen kasvonaamioiden ystävä, joten tämä oli ehdoton napakymppi itselleni - vaikkakin näitä onkin kertynyt melkoisesti, mutta pitää vain tsempata käytön suhteen :D


Manna Kadar GLO Illuminator (ovh 24,60€/20ml)
Nestemäinen highlighter vaaleanpunaisessa sävyssä. Voit käyttää sellaisenaan esim. poskipäitä korotamaan tai sekoittaa meikkivoiteeseen.

Minulla on sellainen mielikuva, että olisin juurikin kyseisen tuotteen jostain boxista aikaisemminkin saanut..? Pitää tarkastaa löytyy sellainen vielä jemmoistani. Tuotteena ihan kiva, mutta Manna Kadar ei vain jostain syystä oikein sytytä..


Figs&Rouge Hydra-Active Smart Nutrient Vital Day Cream (ovh 31,50€/50ml, boxissa 20ml koko)
Antioksidantteja runsaasti sisältävä kosteusvoide kasvoille.

Kuullostaa ihan mielenkiintoiselta, päivävoiteita vain minulle on kertynyt melkoisesti.. Kyllä tämä varmaan kuitenkin pitää ainakin testata, katsotaan sitten jääkö omaan käyttöön vai annako eteenpäin.


Emité Make Up Lip&Cheek Tint (ovh 16,50€/6ml)
Nestemäinen huuli- ja poskipuna vaaleanpunertavassa sävyssä.

Itse en oikein yleensä näille tuotteille niin täydellisesti syty, enkä nyt sen vuoksi tätä ainakaan heti alkuun korkannut. Sävy näyttää kyllä toisaalta kivalta, mutta pitää pohdiskella annanko tämän kuitenkin korkkaamatta eteenpäin.


ModelCo Contour Stick (ovh 19,50€/2,4g, boxissa 2,1g koko)
Voidemainen varjostusväri.

En ole myöskään näille yleensä syttynyt, varsinkaan kun tätä ei taida olla kuin yhtä sävyä = on todennäköisesti itselleni liian tumma. Lähtenee kiertoon korkkaamattomana.


Varmuudella boxista minulla käyttöön siis jää kangasnaamio ja kasvovoiteen tulen ainakin korkkaamaan testiin. Highlighter saattaa mahdollisesti jäädä itselleni, mutta kaksi viimeistä tuotetta tulevat mitä todennäköisimmin jatkamaan matkaa korkkaamattomina. Kokonaisuus boxissa on mielestäni hyvin yhteensopiva ja siten sanoisin tarkkaan harkittu; ilman blogia ja järkyttävää kosmetiikkamäärää olisin todennäköisesti sisältöön erittäin tyytyväinen. 

Itse tilasin boxin toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, jonka peruin heti seuraavana päivänä tilauksesta. Tästä huolimatta epäilen minulle vielä helmikuun boxin tulevan vaikken tästä mainintaa sivuilla näekään - jäämme siis jännityksellä odottamaan tuleeko se vaiko ei :D

Sanoisin Glossyboxin olevan melko samankaltainen kuin Bette Box eli nämä varmasti samassa kategoriassa tulevat taistelemaan tilaajistaan. Toisaalta näen tämän kaksikon ainakin omasta näkövinkkelistä melko tasaveroisina. Oletko sinä tästä kommentista samaa mieltä vai päihittääkö toinen boxeista sinun mielestäsi selkeästi toisen?

35 kommenttia:

  1. Mun on myönnettävä, että odotin jotain paljon enemmän. Sisältö on aika samankaltainen, kuin LF:n bokseissa, joihin olen ehtinyt jo kyllästyä. Seuraillaan tilannetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle näistä kolmesta melkein LF on se mieluisin, koska sieltä eniten tulee sellaisia tuotteita, jotka ovat tuntemattomia ja mielenkiintoisia. Tosin huomasin itsekin aikaisemmin, että se alkoi hieman itseään toistaa..

      Poista
  2. Kyllä näyttää tämän boksin perusteella ns. aika tasaveroisilta.. Tuo Manna Kadarin tuote on ollut tietysti Betteboksissa, joten sieltä olet sen voinut saada :D Siis onhan tässä enemmän meikkituotteita kuin Bettessä keskimäärin, mutta mua ei nämä sytyttänyt. Vähän kiinnosti kyllä tilata.

    Jossakin blogissa oli maininta 20% alennuksesta ekasta boksista ja linkki, mutta alennusta ei tullut vaikka se näkyi linkin takana olevalla sivullakin eikä Glossy myöntänyt kun asiaa tiedustelin. Joten jätinpä sitten tilauksen sillä kertaa, kun toiminta ei vakuuttanut. Sorry to be Debby Downer, voi olla pientä alkukankeuttakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltähän se siis todennäköisesti :D

      Mä kans näin tuon -20% linkin, mutta koodi ei harmillisesti toiminut. Toivottavasti jatkossa kuitenkin toimii..

      Poista
  3. Aika söpöisä boxi ja monipuolinen juurikin tavalliselle kuluttajalle. Ihanaa päivää Mira🤗

    VastaaPoista
  4. Mä oon sun kanssa aika samoilla linjoilla, nää on Bette Boxin kanssa tosi samantyylisiä ja varmaan tilaajat nyt vähän jakautuu näiden kahden boksin kesken. Oon itse tyytyväinen, etten tätä tilannut, kun sisältö ei tosiaan mikään kovin häävi ole, mutta katsotaan millaisia tulevat boksit on, jos vaikka joskus innostuisin itsekin tän tilaamaan!

    VastaaPoista
  5. Mulle tuli kans tämä boksi eilen ja ei oikein valitettavasti innostanut :/ Toivottavasti seuraava olisi parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulin huhuja, että jatkossa boxit olisivat samanlaisia kuin muualla pohjoismaissa ja näiden sisältöjä ainakin monet ovat tainneet hehkuttaa? :)

      Poista
  6. Mä tilasin kanssa boksin ja nyt toivon, että paketin voisi palauttaa. Aika turha mulle naamioita lukuunottamatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kävi sama asia mielessä kun satuin bongaamaan boxin sisällön heti tilauksen tehtyäni xD

      Poista
  7. Boxi on kaunis ja suloinen. Palaan vielä paremmalla ajalla kurkkimaan tuotteet joita se sisältää. Ihanaa torstaita sulle :)

    VastaaPoista
  8. Tää boksi kiinnosti mua aikalailla ja odotin ehkä enemmän. Sisältö ei olisi ollut oikein mieluinen mutta mielenkiinnolla seuraan muuttuuko paremmaksi :)

    VastaaPoista
  9. No en todellakaan tykännyt, mutta se riskihän näissä aina on ettei sisältö miellyttä.

    VastaaPoista
  10. Jännityksellä avasin tän sun postauksen, mutta noh, pakko myöntää, ettei boksista kyllä paljastunut mitään mua innostavaa. Tuo Irohan kangasnaamio ok, mutta muut vähän sellaista "sälää". Mutta katsotaan, miltä seuraava boksi näyttää :D Mähän olen edelleen vaan ja ainoastaan Jolie Box -fani, sen sisältö jaksaa ihastuttaa joka kuukausi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea pitää kokeilla vähintäänkin kerran :D Täytyy kyllä myöntää, että itselläni suurin hankintakriteeri tämän suhteen oli blogi - kosmetiikkaahan en oikeasti tarvitsisi yhtään lisää xD

      Poista
  11. Kivan näköinen boksi. Ja talvella maskeja ei voi olla yhtään liikaa, joten tulisi täällä ainakin käyttöön välittömästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo keventääkin mun mieltä kun katson omia naamio jemmojani :D

      Poista
  12. Minullekin tuli boksi tänään. Ei ollut yhtään vau-tuotetta, mutta neljä ekaa mainitsemaasi kiinnostelevat kaikki jonkin verran. Kokeilen vielä helmikuun boksin ainakin. :) Tuo contourtikku näyttää aivan liian tummalta, jännä valinta suomalaiselle iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en tullut edes sävyä googletelleeksi, voihan se olla, että näyttää tummemmalta kuin mitä todellisuudessa on :) Sen kuulin, että häivyttyisi kuulemma hyvin :)

      Poista
  13. Ihan ok boksi, mutta tuon perusteella en itse tilaisi. Varmaan keskivertotilaajalle ihan hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Bette Box taisi nyt tosiaan viedä voiton, vertasipa tammi- tai helmikuun boxiin :)

      Poista
  14. Glossyboxilla on kuukauden irtisanomis aika eli ei pysty tilaamaan yhtä boxia vaan veloittavat seuraavankin kuun boxin,joka myös tulee.
    Aika erikoista mielestäni. Tilasin helmikuun boxin ja sain peruutuspyyntööni viestin,että kuukauden irtisanomis aika,joten maaliskuu veloitetaan helmikuun lisäksi.No voi .Hiukan huijattu olo,vaikka siellähän se heidän sivuillaan lukee.Ei vaan tullut mieleenkään moinen:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en peruutuspyynnöstä tuollaista huomannut.. Toivottavasti seuraavat boxit olisivat superhyviä ja harmitus tammikuisesta boxista poistuisi sen myötä :)

      Poista
    2. "
      Teen peruutuspyynnön kuukausitilauksestasi välittömästi. Kuitenkin ystävällisesti muistutamme, että kuukausitilauksen peruuttamisessa on kuukauden irtisanomisaika, joka tarkoittaa että tulet saamaan vielä maaliskuun laatikon. " Näin mulle kirjoitettiin:(

      Poista
    3. Noh jospa se seuraava boxi olisi hintansa arvoinen ja enemmänkin :)

      Poista
    4. Tässä heidän uusi vastaukseni minulle.(Peruin siis tilauksen heti ja varmasti muillakin ollut 14 päivän siällä.):

      "Pyydän anteeksi virheestä aiemmassa viestissämme. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kuukausitilaus ilman irtisanomisaikaa ensimmäisen 14 päivän aikana. Sinun peruuttamasi kuukausitilaus ei myöskään jatku ensimmäisen vastaanottamasi eli helmikuun laatikon jälkeen.

      Pahoittelemme hämmenystä ja väärää ohjeistusta meidän päästämme."

      Poista
    5. Varmaan muuten tää on vaan alkukankeutta heiltä.Ymmärtäähän sen.Kyllä mä saatan tilata uudestaankin,mutta en mä mitään pakkotilauksia halua.Täytyy toivoa,että saavat tiedot oikein sivuilleeen ja kaikille asiakkaille.Tai toivoa ja toivoa,ehkä vois jopa vaatia;)

      Poista
    6. No niin eli ehkäpä mullakin tuo tilaus jää sitten siihen yhteen :D Tuo on kyllä totta, että ohjeistukset pitäisi olla noissa selkeät.

      Poista
  15. Näytti ihan kivalta tämä boxi. Minulle on tulossa helmikuun boxi!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat