sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Buusteri

Kirjoittelin teille aikaisemmin yövoiteesta, johon rakastuin ensikosketuksella ja tänään jatkamme saman sarjan seerumilla. (Misellivesi tulee myähemmin esittelyyn erään toisen mielenkiintoisen puhdistustuotteen kera.)

/pr-näyte/


Bernard Cassiere New Skin Essence (ovh n. 69€/30ml)
on ravitsevuutta, uudistusta ja kiinteytystä iholle tuova "boosteri", jota voi käyttää kaikkien sarjan linjojen kosteusvoiteiden kanssa lisätehoa tuomaan. Voit käyttää tätä suoraan puhtaalle iholle tai sekoittaa kosteusvoiteen sekaan. Sopii kaikille ihotyypeille.


Itse käytin tuotetta normaalin seerumin tapaan aamuisin - sopii erinomaisesti ainakin itselläni meikin alla käytettäväksi (päälle toki laitoin vielä myös kosteusvoiteen). Väritykseltään on beigehtävää ja tuoksu on minun nenääni jotenkin kevyen viljaisa - ei mitenkään huonossa mielessä.


Pipettipullot ovat nykyään varsin tuttuja ja näillä on mielestäni helppo tuotetta annostella tarvittava määrä (suositus taisi olla nelisen tippaa, mutta itse en koskaan näitä laske :D). Pullo on ulkoasultaan aika simppeli ja sopiikin sitä myöten varmasti aikalailla jokaisen kylpyhuonekaappia koristamaan. Itse tuotetta voisin myös suositella kaikille ketkä kaipaavat ravitsevaa anti-age -seerumia.


Käytätkö sinä vastaavanlaisia tuotteita sellaisenaan iholle vai sekoitteletko kosteusvoiteen joukkoon?

10 kommenttia:

  1. Pipettipullot on todella käteviä, oli minkä käytössä tahansa.

    VastaaPoista
  2. Itselleni vieras tuotemerkki mutta kiinnostava. Käytän itse suoraan iholle ja sitten päälle totta kai vielä kosteusvoidetta. Miksei sitä kyllä ihan hyvin voisi sekoittaa jo kosteusvoiteen joukkoon suoraan? Hyvä vinkki. Kiitos Mira :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin usein kerrostan tuotteet, mutta tosiaan varsin monia voisi sekoittaa keskenäänkin :)

      Poista
  3. Olen todella heikko käyttämään mitään ihonhoitotuotteita, pitöipi varmaan ryhdistäytyä 😁

    VastaaPoista
  4. Rakastan ja käytän koko ajan, nämä on ihan mun juttu. <3 Tämä olikin uusi boosteri, josta en ollut kuullut eli kiitos vinkistä.


    Kivaa sunnuntaita Mira <3

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä! Itselleni tuo ei ole tuttu. Laitan yleensä seerumin ennen kosteusvoidetta, eli en sekoittele. Riippuu tietenkin tuotteesta, että miten sitä on parasta käyttää.

    VastaaPoista
  6. Oi löysinkin kivan kosmetiikkablogin..liityin lukijaksi. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat