sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 löydöt osa I: kasvot&vartalo

Parin viime vuoden tapaan ajattelin koota teille jälleen hieman viime vuoden suosikkejani kokoon. Kyseessä on siis tuotteet, joista olen viime vuonna postannut enkä tässä erittele saatuja ja ostettuja tuotteita, koska itselleni ne ovat yhdenvertaisia. Tällä kertaa postaus tulee kahdessa osassa, koska niin monta loistavaa tuotetta vuosi 2018 toi tullessaan - ja tästäkin huolimatta varmasti osa jää mainitsematta.

/osa tuotteista saatu pr-näytteenä/

Vartalo


Clarins Tonic Body Treatment Oil
 Aivan ihana tuote raskausmahan hellään hoivaan. Ehdin testailla useammankin tuotteen ja tämä oli ehdottomasti yksi suosikeistani - aivan ehdottomasti mainitsemisen arvoinen tuote. Tähän varmaan palaisinkin uudelleen mikäli mahan kasvattelu tulisi ajankohtaiseksi :D


 Organic Shop Body Desserts Modelling Body Soufflé Moroccan Orange & Firming Body Cream Caramel Cappuccino
Puhdasta rakkautta! Todellakin täyttä herkkua vartalolle ja vaikka nämä ovatkin jättimäisiä kokoja niin käytin nämä ongelmitta loppuun - ja jäin vielä kaipaamaan lisää!

 NKD SKN Tinted Tan Mousse Medium & Vita Liberata Self Tanning Tinted Lotion Medium 
En ole ollut mikään itseruskettavien ystävä, mutta viime vuoden aikana testaamini tuotteet saivat minut kääntämään kelkkani. Ja huomasin niin vaahtomaisten kuin perinteisempien voidemaisten toimivan mainiosti - suosittelen tosin lämpimästi hankkimaan levityshanskan!


Pure Skin Food  White Chocolate Body Mousse Magnolia
Suorastaan jumalainen koostumus kuiville säärille talven viimassa - tämän loppuminen ihan oikeasti ja aidosti harmitti!



Kasvot

Pakko nostaa esille viime vuodelta kaksi ihastuttanutta kasvoöljyä:
ACO Renewing Face Oil & Cattier Paris Redensifying Serum Oil
Molemmissa on ihastuttavat tuoksut ja kevyet koostumukset - kumpikaan ei ole rasvaisen raskasta iholla.

Lavera Detox Effect Mask
Koko linja on aivan ihastuttava, mutta tämän vuoden puolella testaamistani pakko nostaa ehdottomasti tämä kasvonaamio esille. (Tämän linjan tuotteethan löytyivät myös synttäriarvonnan palkinnosta, olisiko mielenkiintoista kuulla mitä voittaja oli tuotteista :))



Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base 
Ihanan tuoksuinen ja upeantuntuinen voide, jota jäin myöskin kaipaamaan. Ei ole mistään halvimmasta päästä, joten en tiedä raaskinko itse aivan täydellä hinnalla kotiuttaa - tämä tosin joulukuussa oli huikeassa -50% tarjouksessa ja voitte vain kuvitella kuinka harmittelen sitä etten tullut toista kappaletta hankkineeksi (tosin kaapista kyllä noita kasvovoiteitakin löytyy)..

 Masque Bar Rose Gold Foil Peel-Off Mask
En ole kokenut aikaisemmin oikein peel-off -naamioita toimiviksi, koska en ole saanut yhtäkään lähtemään aikaisemmin yhtenä tai edes parina kappaleena vaan aina johonkin kohtaan on jäänyt kuivumatonta naamiota (pitkästä vaikutusajasta huolimatta), jonka poistamisen kanssa on saanut kikkailla. Tämä toimi kuin unelma ja on aivan ehdottomasti numero ykkönen kun kyse on tämänlaisista naamioista!




 Kicks Beauty Age Defence & Vitamin C Serum Infuced Bio-Cellulose Sheet Mask
Kangasnaamiot ovat aivan mielettömän ihania ja olenkin niitä usein ehtinyt teille hehkuttaa. Nämä ansaitsevat kuitenkin tulla vielä uudelleen mainituiksi, koska ovat aivan järjettömän ohuita ja siten levittyvät kasvoille upeasti.
Academie Radiance Aqua Balm 
Sanat eivät riitä kuvailemaan kuinka ihana tämä voide on; täydellinen koostumus, ihana kevyt tuoksu.. Toimii niin päivä- kuin yökäytössäkin!


Evolve Hyaluronic Eye Complex
Tykkäsin pyöritellä tätä silmänympäryksille aamuin-illoin silmänympärysvoiteen alle. Pitää ehdottomasti hankkia tätä vielä lisää - tai itseni tuntien vilkaisen löytyisikö testiin joltain toiselta merkiltä jokin vastaava tuote..


 Kicks Beauty Pure&Simple Melting Cleansing Butter
Rakastan puhdistusöljyjä meikinpoistossa, mutta melkeinpä tämä ohittaa vielä ne käytössä. Ihanan tuoksuinen tuote, joka muuttuu öljymäiseksi ihon lämmössä ja sulattaa meikit pois vaivatta.



Jäikö sinulle viime vuoden puolella esittelemistäni tuotteista joku erityisesti mieleen?



P.s. Kannattaa käydä kurkkaamassa Marin ja Elinan blogeista mitkä nousivat heidän suosikeikseen viime vuodelta! :)

16 kommenttia:

  1. Kaikki sellaisia, mitä en ole testannut :D. Bobbi Brown ja Evolve kiinnostaa eniten, niitä tekisi mieli testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Evolve alkaa mulla vedellä viimeisiään ja pohdin pitäisikö hankkia toinen samanlainen vai löytyisikö joku vastaava uusi tuote testattavaksi :D

      Poista
  2. Bobbi Brown on tosi kiva, ainoa huono puoli siinä on, että mulla se vähän lyhentää meikin kestoa, alkaa sulamaan kasvoilta päivän loppua kohden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuo toimi loistavasti meikin alla - jopa sen yhden kerran kun käytin toisen kosteusvoiteen päälle xD

      Poista
  3. Oi, tuo Evolven silmänympärysjuttu kuulostaa ihanalta..! Kiitti vinkistä ;) Organic Shopin voiteille minun pitäisi antaa uusi mahdollisuus... Käytin joskus irvistellen loppuun semmoisen (liiaksi) mansikkajogurtintuoksuisen purkin enkä ole sen jälkeen ostanut lisää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, mulle osuneet tuotteet on kaikki olleet täyttä kultaa <3

      Poista
  4. Ihania monia juttuja. Tuo Bobbi Brownin voide oli muuten fantastinen. Sitä käyttelin ahkeraan noin vuosi sitten. :)

    Kivaa iltaa Mira. <3

    VastaaPoista
  5. Kasvovoiteet kiinnostaa itseäni, koska ilman sitä en tulisi toimeen varsinkaan talvella. Iho hilseilee ja kiristää, jos jätän kasvot rasvaamatta. En käytä mitään kovin kalliita voiteita. Nivea ja dermon voiteita olen käyttänyt viimeaikoina. Monta vuotta käytin yhtä luontaistuotta, joka sisälsi mehiläisvahaa, mutta en nyt muista sen nimeä. Pitäisi taas jossain vaiheessa tilata sitä taas.

    VastaaPoista
  6. Mä tykkään kans Organic Shopin tuotteista. Banaanivoide ei meinaa millään loppua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo vartalovoiteet kesti mullakin kyllä hyvän tovin käytössä eli riittoisaa tavaraa on :D

      Poista
  7. Oijjoi, nuo vartalotuotteet saavat melkein kuolan valumaan suupielistä. Haluan! Ja samaa mieltä, että tuo Evolven hyaluroni-sarja on parhautta! Itselle kolahti se seerumi(niin kuin aika monelle muullekin).

    VastaaPoista
  8. En oo testannut näistä mitään, mutta vaikuttavat ihan mielenkiintoisilta tuotteilta! Erityisesti haluaisin kokeilla tota nkdin itseruskettavaa, kun oon niin valkoinen :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat