perjantai 25. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 Bette Boxit

Viime vuotiseen tapaan ajattelin tehdä teille koonnin siitä mitä vuoden 2018 Bette Boxit sisälsivät ja mitkä ajatukset nyt myöhemmin sisältöjä katsoessa on.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/



Tämän boxin ehdottomasti parasta antia oli Lieracin seerumi! Simplen puhdistusliinat taisin käyttää swatchauksien pyyhkimiseen kädeltä (en oikein itse tykkää näillä kasvoilta meikkiä poistaa), teet on juotu ja hammastahna käytetty. Shampoo on myös mielenkiintoinen, mutta unohtunut kaappiin. Huulikiilto ja ripsiharja taisivat jatkaa matkaa. Arvoa boxille olen laskeskellut n. 56€, mutta kokonaisuutena edelleenkin toteaisin tämän jääneen vain kohtalaisen tasolle.



Tämän boxin lemppari oli ehdottomasti Lumene naamio, jota olin halunnutkin testata - ja toki extrana tulleet Mentokset maistuivat :D Bio2you-kasvovoiteen olen teille myöskin esitellyt. Shampoon ja hoitoaineen olen käyttänyt pois. Huulivoide ja intiimigeeli jatkoivat matkaa. Arvoa tälle olen laskeskellut n. 57€ verran. Tammikuuhun verrattuna parannusta vaikkei napakymppi ollut tämäkään.



Tämän boxin parasta antia oli jälleen Lumene; myöskin tämä tuote oli omalla hankintalistallani ja käytössä osoittautuikin oikein mainioksi. Natusan Baby -kylpyöljy ei niin yllättäen päätyi tyttöni käyttöön ja suuvesi vuorostaan miehelleni. Mini mascara on korkkaamatta, mutta tulen sen ainakin testaamaan. Nivean voiteen taisin Ziajan tavoin antaa eteenpäin. Floradix taisi tulla hörpittyä boxin saatuani. Arvoa boxille olen laskeskellut n. 55€ verran. Jäi ehkä kuitenkin edelliskuukautta hieman huonommaksi vaikkei floppi ollutkaan.



Ehdottomasti paras tuote boxista oli Mossan kasvoöljy <3 Silmänympärysnaamion olen myöskin muistaakseni käyttänyt. Hiusten selvityssuihke jatkoi matkaansa. Lumenen korjauskynä ja sivellinsetti taisivatkin päätyä aiemmin olleen arvonnan palkinnoiksi. Arvoa tälle boxille sain n. 54€. Mossan kasvoöljy oli niin super, että nosti pelkästään sen vuoksi tämän loistavaksi - harmi kun sitä ei kaikista boxeista löytynyt.



Ja jälleen Lumene nousee ehdottomaksi suosikiksi - minun boxeistani siis ehdottomasti Lumenea kannattaisi löytyä ;) Hiuslenkit odottavat käyttöönottoa. Vichyn yövoiteen muistelisin käyttäneeni itse, mutta hiusten CC-voiteesta en ole nyt aivan varma.. Värisuihke ja aurinkovoidenäyte lähtivät eteenpäin. Arvoa tälle boxille sain n. 47€. Ei ehkä sisällöltään aivan super itselleni.



Tästä parhaimmaiksi nostaisin Garnierin kangasnaamion, Kocostarin silmänympärysnaamion sekä XZ hiushuuhteen - ja ehkä vielä Lumenen voiteen :D Ja noh, ei tuo hopeinen kuivashampookaan huone ole. Rexonan suihkugeeli tuli myöskin käytettyä pois, Doven deossa taisi olla jotain sen verran mielenkiintoista, että jätin jopa senkin odottamaan käyttöään. Arvoa boxille sain n. 26€ mutta tästä huolimatta nostaisin tämän tähän mennessä parhaiden boxien joukkoon - aina se arvo ei välttämättä siis kerro kaikkea!



Tässä kuussa parhaat olivat ehkä Four Reasons shampoo&hoitoaine sekä jo aiemmin testaamani Dermosilin vartalovoide (joka lähti kylläkin kiertoon juurikin syystä, että oli minulle tuttu ja olin hukkumassa vartalovoiteisiin), myös Korresin puhdistusvoide oli kiva kokeilla. Biore odottaa vielä kaapissa, ehkä tulen vielä kokeilleeksi. Nivean dödö lähti kiertoon (tylsää, että peräkkäisissä boxeissa tuli dödö..), hammasharja meni miehen käyttöön ja muistaakseni hän tuon urheilujuomankin hörppäsi. Arvoa tälle boxille sain n. 33€.  Ei huonoimmasta päästä, mutta kesäkuisesta boxista jäi aika kauaksi..



Tämän boxin parhaimmistoa oli Yes To -naamio sekä Love Beauty and Planet Volume&Bounty Shampoo&Hoitoaine, Hohde-voide oli myös mielenkiintoista testata. Doven vartalovoide lähti kiertoon (ihan kivantuoksuinen, mutta kuten edellisen boxin kohdalla mainitsin niin jemmoissa oli jo turhankin paljon vartalovoiteita) ja meikkisienet taisivat mennä arvontapalkinnoksi - ehkä? Arvoa boxille sain n. 26€. Jäi "ihan ok" -tasolle.



Tämän boxin parhaimmistoon kohosivat LA Girl primer sekä Affect Colour -luomiväri (jonka kylläkin olisin mieluusti ottanut jossain toisessa sävyssä). Ziaja odottaa edelleen kaapissa korkkaamistaan. Tylsääkin tylsempää oli löytää jo kolmas dödö parin kuukauden sisällä. Manna Kadar ei myöskään innostanut ja Vichynkin taisin laittaa eteenpäin. Arvoa boxille sain n. 69€. Ehkä aavistuksen parempi kuin pari edellistä, mutta ei vieläkään aivan voittajien joukossa.



Tämän boxin parhaimmisto oli yllättävää kyllä Lumene :D Herbinan taisin vielä kaappiin jättää odottamaan testaustaan, Natura Siberican käsivoiteen saatoin laittaa eteenpäin ihan vain koska käsivoiteita on kertynyt.. Manna Kadar ei ollut sävyltään oikein minua enkä käytä tamponeita.. Arvoa boxille sain n. 49€. Ei oikein onnistunut sisältö omalla kohdallani.



Tämän boxin parhaimmistoa on ehdottomasti Clarins Lip Perfector (korkattuani käyttöön rakastuin siinä määrin uudelleen, että voisin näitä jemistää useammankin kaappiini :D), Naturel kasvonaamio (huulinaamiokin oli kyllä hauska testata..) sekä Eyluren irtoripset. Myös Ziajan tulen kokeilemaan. Neutrogenan testasin ja annoin eteenpäin. Arvoa tälle boxille sain n. 42€. Taitaa nousta tämän vuoden kolmen parhaimman joukkoon! :)



Tästä boxista parhaimmaksi taidan nostaa pähkinäpatukan xD Cutrin oli myös mielenkiintoinen uutuus, mutta itselläni tulee hiuslakkoja käytettyä sen verran vähän, että laitan tämän todennäköisesti eteenpäin. Femfresh jäi vielä kaappiin vaikken tämän tyylisiä tuotteita juurikaan käytä. Manna Kadar ei oikein innosta ja tämä kaksikko lähtikin eteenpäin korkkaamatta. Arvoa tälle boxille sain n. 43€. Tämä oli ehkä omalla kohdallani kaikista huonoiten osunut boxi.


Vuoden parhaimmat boxit ovat aivan ehdottomasti huhtikuu, kesäkuu ja marraskuu - tämän kaltaisia kun tulisi jatkossakin niin <3 Kaikista heikoin boxi oli ehdottomasti joulukuinen ehkä senkin takia, että siltä odotti todennäköisesti eniten.

Bette Box yleensä ottaen muutoinkin tarjoaa ehkä enemmän sinulle, joka et ole minun laillani hukkumassa kosmetiikkaan. Jos en saisi tätä pr-näytteenä niin todennäköisesti en tätä tilaisi (vaikka jännitysmomentti boxien kanssa onkin aina niiiin kutkuttava - ja aivan loistaviakin tuotteita ja paketteja aika ajoin jopa minullekin tulee), mutta todennäköisesti tässä tilanteessa en tilaisi mitään muutakaan :D Tästä huolimatta odotan innolla mitä seuraava boxi tuo tullessaan, jospa sieltä löytyisi jälleen jokin sellainen kultakimpale kuin noissa parhaimmiksi nostamissani boxeissa on ollut ;)


Mitkä boxit sinun silmääsi ovat viime vuodelta onnistuneimmat ja mitkä ehkä jopa floppasivat?

12 kommenttia:

  1. Huhtikuun boxi näytti siltä et oi kun ois itekin tilaaja :D

    http://starbox.fi/sangynalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuun boksi ei-pitkäaikaistilaajille oli puolestaan täyttä kuraa. Luomiväriapplikaattoreita, Himalaya herbalsin epäkurantti (rakeinen) voide jne. Olin aika järkyttynyt tuolloin. Jopa Lumene tuli ainoassa ei-toivomassani värissä. Aina ei voi onnistua.

      Poista
    2. Tuo oli kyllä harmillista, että boxeissa oli viime vuonna niin paljon vaihtelua - toivottavasti tästä on otettu opikseen eikä samoja virheitä toisteta tänä vuonna :)

      Poista
  2. itselle ei kyllä olisi tarvetta noin monelle uudelle kosmetiikkatuotteelle :)

    https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei kosmetiikkaa käytä niin tällöin tosiaan nämä boxit ovat varmasti aika turhakkeita :D

      Poista
  3. Valtavasti kaikkea. Mulla jäisi varmaan suurin osa käyttämättä.

    VastaaPoista
  4. Bette Boxeista olen kuullut paljon huonoa, joten en ole kauheasti tutkinut ko. bokseja. Kaikissa viime vuoden bokseissa oli näköjään kuitenkin jotain kivaa, mutta mielestäni hammastahnat, tamponit ja teet, patukat sun muut on aika tylsiä, kun tarkoituksena on kuitenkin ilmeisesti olla "kauneusboksi". Hieman voisi olla enemmän sisältöä, mitä ei saa ihan lähikaupasta ostettua. Jossain huomasin postauksia Bette Boxin "uudistumisesta", josko tänä vuonna sisältö olisi hieman kiinnostavampaa ja tulisi itsekin kokeiltua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa tykkään jos on extrana esim. teetä, suklaata tms :D Joko kurkkasit vuoden ekan boxin; mitä siitä pidit? :)

      Poista
  5. Olipa kiva nähdä kaikki kerralla. Osa bokseista oli ihan kivoja, mutta aika paljon oli pettymyksiäkin.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat