perjantai 4. tammikuuta 2019

Joulukuun kosmetiikkaostokset

Osa marraskuisista Black Friday -ostoksista jäi saapuvaksi joulukuun puolella, mutta tuttuun tapaan otan ne mukaan sen kuukauden kirjanpitoon kun saan ne käsiini. Räjähtikö joulukuussa siis koko potti?

/sis.mainoslinkkejä/


BeautyBaysta lähti tilaukseen pitkään haikailemani bh Cosmetics:n highlighterpaletti, Makeup Revolutionin peitevoide sekä Juvias Place -luomiväripaletti. Tälle koko setille jäi hintaa vain hieman vajaa 30€.


ColourPopista en malttanut olla tilaamatta kun piiiitkästä aikaa sai kaikkiin tilauksiin ilmaiset postikulut. Tämän tilauksen kanssahan kävi niin ikävästi, että luomiväripaletti oli hyvästä pakkauksestaan huolimatta saanut osumaa ja yksi luomiväri oli saapuessa palasina - täytyy kehua heidän asiakaspalveluaan nopeudesta ja palvelualttiudestaan; paletin hinta palautettiin minulle ja näin ollen tälle tilaukselle jäi hintaa vain hieman reilu 12€.


En malttanut olla hankkimatta kolmatta joulukalenteria kun pitihän saamani Cocopandan lahjakortti johonkin käyttää - tälle kalenterille jäi siis lahjakortin jälkeen hintaa vain noin 5€!


Joulukuun saldo jäi alle 50€ eli ei minun mittapuullani (ja tämä vuodenaika huomioiden) lainkaan paha saavutus. Se hairahduinko ostoksille joulun jälkeisissä alemyynneissä jää vielä teidän jännitettäväksenne ;) 


Tuliko sinulla tuhlailtua joululahjojen hankinnan sivussa? ;)

14 kommenttia:

  1. Kuulisin mielelläni kokemuksia Colorpopin Jelly much-luomiväristä. Ne on jännän oloisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden kokeilukerran perusteella sanoisin ettei perusvoidemaisesta luomiväristä juurikaan eroa - sävy on kyllä aivan ihanan kimaltava <3

      Poista
  2. Mie yhä odottelen Colourpopin tilausta. Laitoin eilen taas viestiä asiasta :/ Seuranta näyttää, että olisi yhä Losissa.

    VastaaPoista
  3. Ihanat sävyt tuossa paletissa! Joululahjojen hankintojen sivussa tuli hankittu itselle uusia vaatteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä noista kolmesta? xD Kaikki ovat muuten tulossa vielä blogiin esittelyyn :)

      Poista
    2. Hei jes just meinasin laittaa, että oisko näistä tulossa joku esittely! :D erityisesti kiinnostaa tuo Juvias Place paletti. Onko muuten tuolta Beautybaysta hyvä tilata siis onko pitkät toimitusajat, helppo maksaa jne?
      - Milla

      Poista
    3. Toimitusaika on pidempi ainakin silloin jos tilaa esim. kynsilakkoja tai jotain muuta jota ei lentorahtina pysty kuljettamaan, muuta tilatessa on tainnut aikalailla sama aika mennä kuin esim. FeelUniquesta tilatessa eli parisen viikkoa. Itse olen kokenut hyväksi ja luotettavaksi tilauspaikaksi, maksun olen tainnut tuolla hoitaa luottokortilla eli senkin koen sujuvaksi :)

      Poista
  4. Oi, miten kivoja ostoksia! :) Itse en juurikaan tainnut ostella joulukuussa, tai no, ostin kameran joululahjaksi itselleni, ehkäpä sen takia ei jäänyt muuhun varaa... :D

    VastaaPoista
  5. Juvia's Placen paletit on niin kauniita, mutten oo osannut valita minkä niistä itselleni haluaisin kaikkein eniten :D Tossa sun ostamassa on niin upeat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla päätöksen vaikutti paitsi ihanat värit niin myös alennushinta xD

      Poista
  6. Mä rakastan luomiväripaletteja ja niiden värikirjoa mut hitsi ku en osaa yhtään meikkaa luomiväreillä :D käytän vaan turvallisia nudesävyjä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harjoittelemaan vaan pikkuhiljaa niin yhtäkkiä huomaat, että olet suorastaan mestari hommassa :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat