tiistai 15. tammikuuta 2019

Bette Box Tammikuu

Uudistunut Bette Box on täällä! Useimmat olivat ehtineet saada boxinsa jo viime viikon puolella ja vaikka yritin olla spoilaantumatta niin Instagram on välillä petollinen paikka - siellä satuin näkemään vilauksen sisällöstä ja ajattelin sitten, että sama kai se on katsoa kokonaisuudessaan. Boxin saadessa tiesin siis mitä on tulossa - mutta olinko sisältöön sitten tyytyväinen, katsotaanpa..

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Uudistus ei minun silmääni ainakaan mitenkään selkeästi hyppää esille, ehkä tuo kortissa oleva logo ja sen alle lisätty lauseke ovat niitä uutuuksia; "it's the little things" mikä on mielestäni oikein mainio lausahdus.


Uusi logo tulee varmaankin näkymään myös boxeissa aikanaan - voisin kuvitella. Täytyy sanoa, että se miellyttää ehkä omaa silmääni tuota entistä enemmän :)

Mutta siihen sisältöön:


"J.Mäki Professional on uusi luonnontuotteista valmistettu korkealaatuinen hiustenhoitosarja. Tuotesarja on suunniteltu erityisesti hiustenmuotoiluun ja vaurioituneiden hiusten korjaamiseen. Tuotteet ovat kehitetty yhteistyössä Kroatian kanssa, ja niiden valmistusmaa on Kroatia. J.Mäki Professional tuotesarja on tutkitusti auttanut ihmisiä korjaamaan vaurioituneita hiuksia. Tuotteet on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille, sillä tuotteiden raaka-aineet ovat turvallisia ja niitä käytetään myös ihonhoidossa. Tuotteet edistävät hiustenkasvua ja ehkäisevät hiusten lähtöä. Tuotesarjan hoitoaineen monimuotoisuus, auttaa vähentämään hiusten muotoilutuotteiden käytön, sillä hoitoaine toimii myös jätettävänä hoitoaineena ja auttaa hiusten muotoilussa. Turhista kemiallisista ainesosista luopuminen ja luonnollisten raaka-aineiden käyttö on yrityksen tärkeistä periaatteista."
 Nimeen olen joskus jossain törmännyt, mutta tuotteita en ole koskaan testannut. Vaikuttaa sarjana mielenkiintoiselta ja tuotteissa ensinuuhkaisulla vaikuttaisi olevan oikein kiva tuoksu. Tulevat siis jäämään käyttööni - kunhan saan muita ensin kuluteltua alta pois.


"Terälehtien kosketus Murumuru-voi ja ruusu -kuorintavoide kasvoille virkistää, ravitsee ja kuorii ihon kevyesti."
Mielenkiintoinen kuorintavoide, joka tuoksuu ihastuttavalta - myös tämä jää odottamaan käyttöään.


Ziaja Goat's Milk Enzyme Peeling (ovh 8,90€/75ml)
"..ihoa hemmotteleva uutuustuote on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta ja sopii hellävaraisen koostumuksensa vuoksi kaikille ihotyypeille."
Myös tämä on tuotteena mielenkiintoinen ja suosinkin oikeastaan enemmän entsyymikuorintoja. Harmi vain, että boxiin oli kaksi saman kategorian tuotetta pakattu mukaan..


Cougar The 3 Shades of Nude -luomiväripaletti (ovh £13/6-värin paletti eli n. 14,60€)
Nopealla vilkaisulla vaikuttaisi olevan mahdollista tilata tuotteita myös Suomeen.. Olen ko.merkiltä jotain kautta jonkin huulikiillon testannut, mutta en ole oikein varma lämpenenkö tällekään merkille sen enempää kuin Manna Kadarille. Tämän paletin taidan jättää korkkaamatta ja laittaa eteenpäin, koska samantyylisiä sävyjä löytyy jo jemmoistani runsain mitoin.


Himalaya Herbals Purifying Neem -puhdistusgeeli (ovh 6€/200ml, boxissa 15ml koko) on syväpuhdistava tuote rasvaiselle iholle. Ei siis aivan minun iholleni sopivin, enkä oikein muutoinkaan geelimäisistä puhdistustuotteista välitä. Taidan kysäistä käyttäisikö mieheni tämän pois..

Lisäksi mukana oli lappunäytteet Ted Bakerin kolmesta tuoksusta, jotka vaikuttavat kaikki oikein miellyttäviltä. En itseasiassa tiennyt ko.merkiltä tuoksuja löytyvänkään. Meinasi unohtua jo mainita: mukana oli myös lahjakortti henkilökohtaiseen kauneuskonsultaatioon Glamlinille (arvo 25€), jonka aion ehdottomasti testata.


Sanoisin selkeätä parannusta viime kuiseen boxiin olleen - käsittääkseni variaatiota on ollut vain J.Mäki -tuotteiden osalta mikä sekin on jo yksistään iso plussa. Mitään wow-elämystä en mistään tuotteesta saanut, mutta neljä ensimmäistä tuotetta ovat kaikki itselleni uusia ja mielenkiintoisia tuotteita, jotka tulevat jäämään vähintäänkin kokeiluun. Luomiväripaletti ja minipuhdistusgeeli lähtevät ainoastaan eteenpäin. Rahoilleen boxissa on ehdottomasti saanut vastinetta - vai mitä mieltä sinä olet?

12 kommenttia:

  1. On kyllä melkoinen parannus! :) Pitää seurailla, jos taso pysyy tällaisena niin aion kyllä uusia omankin Bette-tilaukseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäädään siis innolla odottelemaan mitä helmikuu tuo tullessaan :)

      Poista
  2. Mä huomasin somefiideistä, että osa oli saanut uudistuneen boksin, mutta mullekin tuli vielä tässä vanhassa. Fontti oli erilainen, mutta sama pahvilaatikko muuten.
    Mulla oli sama sisältö kuin sulla, tykkäsin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin Bette Boxin Facebook-sivuilta, että vanhat boxit on olleet käytössä shampoo+hoitoaine -yhdistelmän saaneilla, koska ovat olleet hieman suurempia. Ensi kuussa kai sitten jo kaikille tulee nuo uudistetut boxit :)

      Poista
  3. Nuo luomivärit ovat kauniit. Sopisi mun väreihin täydellisesti :)

    VastaaPoista
  4. Tämä bettebox on tullut minullekin tutuksi ja tykkäsin kovasti tuotteista :).

    VastaaPoista
  5. Olenkin jo nähnyt hieman erilaisen sisällön tästä tammikuun boxista. Olisin ollut tähän boxiin tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaisin ettei muillakaan tästä hirveästi muuta kritiikkiä voi olla kuin kaksi kuorintavoidetta samassa boxissa :)

      Poista
  6. Betteboxia en oo koskaan tilannut mutta oon välillä seuraillut mitä sieltä löytyy. Oon tosi kriittinen kosmetiikan kuluttaja niin ei ole ainakaan vielä itseä vakuuttanut tämä :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat