sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Uuden Vuoden bilemeikki

Edellinen meikkihaaste oli vasta marraskuussa, mutta heti samantien heitettiin ilmoille haastetta Uuteen Vuoteen sopivasta bilemeikistä ja toki tästä itsekin innostuin vaikkakin alkoi jo näyttää siltä, että näinkö ehdin meikkiä tekemään. Viime metreillä kuitenkin istutin neidin katsomaan kun mamma meikkaa, että sain meikin tehdyksi :D

Sen lisäksi, että teemana oli Uuden Vuoden bilemeikki niin otimme mukaan myös inspiraatiosanan, joka kyllä sopii Uuteen Vuoteen kuin nenä päähän: säihke. Näiden kahden lisäksi otin omaksi inspiraatiokseni NYX:n joulukalenterissa tulleen päheän sinisen mattapunan. Minkälainen meikki tulikaan siis tehtyä:

/osa meikissä käytetyistä tuotteista saatu pr-näytteenä/


Aiempaan tapaan aloitetaan pohjameikistä:
kasvot pohjustin jälleen TonyMolyn kultamunalla ja meikkivoiteena toimi Lumenen Natural Glow. Lisäpeittoa tuomassa ColourPopin peitevoide (joka tulossa esittelyyn piakkoin) ja meikki kiinnitetty Dermosilin irtopuuterilla. Poskipunana toimi ihanan pinkki MeMeMe, varjotustusta tuomassa NYX:n poskipuna (kyllä, luit oikein :D) ja säihkettä toi kasvoille niin Makeup Revolutionin nestemäinen Dragon's Blood sekä bh Cosmeticsin Blacklight Highlighter (myös tämä tulee aikanaan esittelyyn blogiin!).


Silmämeikin pohjustin Avonin pohjustajalla ja luomilta löytyi Bellapierren shimmer powder snow flake, Make Up Storen Stardust Boogie sekä Urban Decayn Moondust -luomiväripaletista sävyt Vega ja Galaxy. Eyelinerina toimi Sanfilippo Infinity Black Eyeliner ja pienet tähtöset piti silmäkulmiin myös lisäillä Rimmelin Ink Me Tattoo Stamp Pen Star:lla, musta kajal essenceltä. Lisäksi silmäkulmista löytyy Glitternistin Cosmetic Glitter Iridescent Purple, joka on kiinnitetty NYX:n glitter primerilla. Kulmakarvat väritelty Dermosilin kulmavärillä. Tällä kertaa onnistuin myös yllättävänkin hyvin irtoripsien kanssa (oikea silmä lähes täydellisesti, vasemman kanssa pitäisi vielä harjoitella..), räpsyttimet ovat Naturel Fashion Look Eyelashes (nämä muuten tuntuivat niin kevyiltä, että pidin näitä loppujen lopuksi koko päivän eli iso suositus näille SUOMALAISILLE räpsyille! <3)



Huulille laitoin ensin mainitsemaani NYX Matte Lipstick Sorbae, jonka päälle taputtelin siveltimellä hieman lisäsäihkettä tuomaan IsaDoran Loose Lip Glitteriä sävyssä Stardust. Tämä yhdistelmä (eli lähinnä sininen huulipuna) on ehkä vähän liiankin päheä itselleni, joten vaihdoin sen vielä Buxomin Power Plump Tinted Lip Balm Fieryyn (Instagramin puolella kuva, jossa huulilla Buxomin Va-Va-Plump Shiny Liquid Lipstick Honey Do - nämä myös tulossa myöhemmin esittelyyn blogiin!)


Koska aikaa oli jo meikkiin mennyt paljon niin hiukset jäivät laittamatta, vetäisin niihin vain hopeisen pannan ja lisäksi korviin nappasin mukaan upeat Viaminnetin korvakorut.


Kumpi look on sinusta parempi; sinisen vai punaisen huulipunan kera?


Kurkkaa myös muiden osallistujien meikit:

P.s. Keväällä on tulossa meikkihaaste, jossa on pitkästä aikaa mukana sponsori - kannattaa ehdottomasti kurkata minkälaiset meikit saadaan aikaiseksi kun kaikilla on sama paletti käytössä!


21 kommenttia:

  1. Toi sininen huulipuna oli mun mielestä tosi kiva ja erikoinen, niinkuin uutena vuotena sopii ollakin :D. Glitter siinä päällä oli kiva lisä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän sitä ripaus lisäkimallusta aina lisätä kun siihen mahdollisuus on :D

      Poista
  2. En ois kyllä uskonut, että tällasena täti-iän saavuttaneena ihastuisin enemmän sinisen huulipunan lookkiin, mutta näin pääsi käymään! :D Inspiraatiosanana säihke kuvaa todella hyvin tätä meikkiä ja vuodenaikaa tietenkin. Asusteetkin ovat ihanat :)

    VastaaPoista
  3. Tykkään minäkin enemmän sinisistä huulista meikissä. Nuo ripset täytyy pistää mieleen, kiitos suosituksesta. Ja ihanaa alkavaa uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo siniset huulet tosiaan aika päheät :D Tuo Buxomin puna antaa todella luonnollisen punan huulille - jopa siinä määrin etten itse väriä vierasta :D

      Poista
  4. Hauska ja erilainen meikki!
    Lumenen Nude Glow on myös minulla usein käytössä, minusta aivan erinomainen meikkivoide. Sillä tulee aina kaunis kuulas pohja.

    VastaaPoista
  5. Ja ihanaa uutta vuotta 2019 sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  6. Kiva idea lisätä nuo tähdet ja muut blingit silmäkulmaan. :) Musta näyttäis siltä, että me molemmat päästäisiin millenium-teemaisiin bileisiin sisään. Tulee näistä hopeista ja glittereistä ihan millenium-fiilikset mulle. Hyvänen aika kun siitäkin on jo monta vuotta. :D
    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  7. Tämähän on hauska haaste. Kiva kun muissakin blogeissa on erilaisia haasteita :) Ihanat korvikset.

    VastaaPoista
  8. Sininen ehkä hieman liian raju ainakin minulle, joten kallistun punaiseen :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään tuossa jotain tosi spesiaalitapahtumaa lukuunottamatta julkiselle paikalle ehkä osaisi lähteä :D

      Poista
  9. Todella kaunis meikki. Yllätys, ihastuin siniseen huulipunaan! Punainen näytti jotenkin pliisulta ;)

    VastaaPoista
  10. Onpa söpöt nuo tähdet silmäkulmissa! Hauska lisä, joka ehdottomasti sopii sinisten huulien ohella mielestäni oikein hyvin tällaiseen uuden vuoden meikkiin, jossa voi hyvin kokeilla jotain tavallisesta poikkeavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tähtileimasin on osoittautunut ihan toimivaksi hankinnaksi :D

      Poista
  11. Kivan näköinen meikki! Itsekin sain tuon saman huulipunan, mutta on vähän ristiriitaiset fiilkset sitä kohtaan! Olisi kiva myös osallistua joskus meikkihaasteeseen!

    https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat