keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Joulukalentereiden luukut 19-24 (25)

Yritän nyt hieman pikaisemmin saada tämän viimeisen osan joulukalentereiden luukuista ulos ja sitten pitäisi alkaa koontipostauksia vielä yrittää väsätä jokaisesta kalenterista erikseen :D

Aiemmat luukut löydät:

/Lookfantasticin ja essencen kalenterit saatu pr-näytteenä/


19.luukku:
Super Curl Volume Mascara 
essencen mascaroissa on muutamia todellisia kultakimpaleita osunut omalle kohdalleni, joten lähden tätä mielenkiinnolla kokeilemaan.

20.luukku:
Nail Stickers 
Minulla on nyt kynsillä koristuksia tullut niin vähän käytettyä, että nämä saattanevat lähteä kiertoon ihan siitä syystä (ja koska kynsitarroja jo laatikoista löytyy)..

21.luukku:
Ultra Last Instant Colour Lipstick 08 Eternal Beauty
Huulimeikkejä minulle tuli NYX:n kalenterissa niin paljon, että saattanen tämän laittaa korkkaamatta kiertoon vaikka sävynä onkin kaunis.

22.luukku:
"Happy Thoughts Inside.." -meikkipussi 
Ihastuttava meikkipussukka, mutta pitää katsoa onko tälle käyttöä - saatan kyllä jättää odottamaan käyttöä ihan vain söpöytensä vuoksi :D

23.luukku:
Nailpolish 04 Miss Universe
"Kaikki kimaltava on kaunista" xD

24.luukku:
Glow To Go - highlighter palette 10 Sunkissed Glow
Ihana paletti oli valittu jouluksi - jäin tosin miettimään, että jokohan tämä löytyy minulta..? :D 

Itselläni on odotukset aina aaton luukun kohdalla kovat ja essence kyllä ne mainiosti osasi täyttää <3


19.luukku:
Espa Overnight Hydration Therapy 
Aivan uusi merkki minulle ja yötehohoitoja muutoinkin tulee vähemmän mistään boxeista tms. Tämä lähtee siis ehdottomasti testiin.

20.luukku:
thisworks Stress Check Roll-on 
Todella mielenkiintoinen tuote - kokeillaan toimiiko :D

21.luukku:
Mane 'n Tail and Body Shampoo & Conditioner 
Kyllähän nämä käytettyä tulee, mutta vähän tylsä.. Jotenkin isosta luukusta odotti jotain ihan superia..

22.luukku:
Lookfantastic Contour&Highlighter Dual-Ended Brush 
En jostain syystä tästä oikein innostunut vaikka siveltimet muutoin yleensä ovat ihan kivoja - saatan siis laittaa kokeilematta eteenpäin.

23.luukku:
Aromatherapy Associates De-Stress Muscle Bath&Shower Oil 
Kylpyammettahan meillä ei valitettavasti ole, mutta onneksi tämä toimii myös suihkussa.

24.luukku:
Erno Laszlo Multi-task Eye Serum Mask 
Melkein pieni pettymys kävi mielessä kunnes muistin ettei tämä ollut tämän kalenterin viimeinen luukku :D Kiva tuote ja tulee käytettyä, mutta ei ehkä tosiaan niin super kuin mitä seuraavasta luukusta paljastui:

25.luukku:
Illamasqua Beyound Powder Highlighter Deity
I-H-A-N-A !!! Olen itseasiassa tämän hankkimista joskus miettinytkin, mutta muistaakseni hinnan takia jäi ostamatta - nyt tämä kuitenkin on minun <3

 Viimeinen luukku oli todellakin koko kalenterin kruunu - en olisi itse voinut keksiä parempaa päätöstä <3


19.luukku:
Sweet Tooth Eyeshadow 
Ihanan sävyinen luomiväri, tämä jää todellakin itselleni!

20.luukku:
Whipped Mocha Eyeshadow 
Tämä sitten taas oli edelliseen nähden minun silmiini todella tylsä mattainen sävy..

21.luukku:
Soft Matte Lip Cream Kiev 
Pohdin tämän sävyä putkilon nähdessäni, mutta tämä taitaa todellakin olla tumma ellei peräti ihan musta!? o.O

22.luukku:
Lip Lingerie Deep Rooted 
Todennäköisesti tämä lähtee kiertoon ja korkkaan toisen Lip Lingerien ihan vain testatakseni koostumusta..

23.luukku:
Twisted Eye Shadow 
Kimallusta mukana, joten eiköhän tämä ainakin tule testattua :D

24.luukku:
In Deep Trouble Eye Shadow
Täytyy sanoa, että tämä oli pienoinen mahalasku; todella tylsän värinen luomiväri minun silmiini. Tähän luukkuun olisi mieluummin saanut laittaa vaikka highlighterin..? 

Tästä kolmikosta ehkä NYX suoriutui viimeisestä neljänneksestä kaikista heikoiten vaikkei nyt aivan totaalinen floppi ollutkaan.


Teen tosiaan tästä kolmikosta vielä jokaisesta oman koontipostauksensa, koska itse tykkään näin katsoa miltä kokonaisuus näytti ja noista koontipostauksista on usein hyötyä ainakin ensi syksynä kun pohditaan mihin kalenteriin päädytään :D Tuon koonnin suhteen saa esittää toivomuksiaan - vielä en ole ehtinyt kuin nopeat kuvat napata.

10 kommenttia:

  1. Ihan kivoja sisältöjä, mutta onneksi en ostanut enää Essenceä kolmatta kertaa putkeen, niin paljon toistoa. Ja kynsilakkaa en halua enää yhtään. :D Minulla oli Lumene ja Rituals, ja molemmat olivat todella ihania! Lumene oli parantanut entisestään viime vuodesta ja Ritualsissa ainoa plääh oli kynsiviila. Neljä samanlaista kynttilää oli aika paljon, mutta nekin kuluvat helposti polttamalla, joten ei haittaa. Ensi vuodeksi ajattelin jo Feel Unquen kalenteria, sisältö näytti tosi kivalta tänä vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tosiaan olla hyvä pitää kalentereista taukoa, koska jos kyseessä on vain yhden merkin tuotteita sisältävä niin helpostihan se hieman toistoksi menee. Itsehän olen aikalailla joka vuosi vaihtanut kalenteria :D

      Poista
  2. Nyt on kyllä niin paljon kivaa tullut joulukalenterin luukuista, että huh huh! Itse olen miettinyt sitä onko näissä kosmetiikkakalentereissa paljon toistoa mutta luinkin sinun vastauksesi edelliselle kommentoijamme jo. Varmasti joukkoon mahtuu myös jotain huteja mutta suurin osa ihan käyttöön meneviä. Sitä sinistä huulipunaa huulillasi odottelen edelleen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos saan erään pohdinnassa olevan meikin tehtyä tänne blogin puolelle niin voisin kokeilla ympätä tuon sinisen huulipunan siihen mukaan ;)

      Poista
  3. Minulla ei ole koskaan ollut kosmetiikkakalenteria. Tämäkin vuosi meni partiolaisten kuvakalenterilla. Koontipostauksesta näkisi hyvin, mitä kalenteri sisältää ja voisi harkita kannattaako sellaista ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyi itseasiassa myös ilmaiseksi saatu kuvakalenteri, jossa oli mukana myös jouluruno - sen(kin) aina aamuisin neitokaisen kanssa yhdessä aukaisimme :)

      Poista
  4. Mä tykkäsin lookfantastic kalenterista kovasti, vaikka tulikin vähän toistoa edellisiin vuosiin verrattuna :). Jään odottelemaan niitä koontipostauksia, kiva päästä näkemään vähän sitä kokonaiskuvaa myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lookfantasticin kalenterista onkin koontipostaus jo tehtynä ja se siis tulossa ihan piakkoin, muut jäänevät tuonne tammikuun alkupuolelle koska loppuvuodessakin on jo useampi ajastettu postaus, joita ei pysty siirtämään - ja eihän tässä päiviäkään enää montaa ole :D

      Poista
  5. Kivoja ylläreitä paljastunut noista kalentereista :) oon tykännyt jostain syystä seurata bloggaajien kalenterien avaimia vaikka mulla itsellä ei sellaista ollutkaan :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat