perjantai 6. marraskuuta 2020

Glitternaamio

julkaistu alun perin 10.12.2018
saatu ilmaistuote

Muutamia glitternaamioita olen markkinoilta bongannut, mutta täytyy sanoa etten niitä niinkään tarkasti ole katsonut, että voisin sanoa olivatko nämä peel-off -naamioita vai kenties poishuuhdeltavia!? (Toivottavasti ensimmäisiä, koska glitteriähän ei saisi viemäristä alas huuhtoa!) En tiedä olisinko välttämättä itse tullut vastaavanlaista hankkineeksi, koska eihän sillä glitterillä hoidollisia vaikutuksia ole, mutta kun sellaisen testaukseen tuli mahdollisuus niin en voinut enää vastustaa kiusausta koska GLITTER!


lupaa kirkastaa ja energisoida, joka tuo lisäsäihkettä ihonhoitorutiiniisi! Sisältää mm. hedelmähappoja (AHA) ja Q10-koentsyymiä. Tuoksuu raikkaan hedelmäiselle.


Itse naamiopohja on kirkas, jossa on tosiaan pinkkiä glitteriä tuomassa mukaan säihkettä. Käyttö on kaikille peel-off -naamioita käyttäneille tuttu; levitä puhtaalle ja kuivalle iholle ohut kerros naamiota (varoen kulmakarvoja, hiusrajaa, silmänympärysihoa ym.), anna vaikuttaa 10-15 minuuttia tai niin kauan kunnes naamio on täysin kuivunut ja aloita naamion poistaminen reuna-alueilta.


En tullut katsoneeksi kelloa, mutta arvelisin antaneeni naamion olla kasvoillani hiukan tuota ohjeaikaa pidempään - tästä huolimatta poskilla oli pari aluetta, jolla naamio ei ollut aivan täysin kuivunut (eli olisi pitänyt malttaa vielä hetki). Näitä alueita lukuunottamatta sain naamion yhtenä kappaleena poistettua kasvoilta: (itse poistin miselliveteen kostutella vanulapulla ne osat naamiosta, joita en liuskoina saanut irtoamaan - näin saa varmistettua, että glitterhippuset päätyvät tosiaankin sinne roskiin viemärin sijasta)


Naamio oli todella hauska testata, mutta täytyy todeta etten ihan täysillä edelleenkään näille peel-off -naamioille lämpene. Tästä syystä annoin naamion ystävälleni tyttärensä kanssa testiin - tytär olikin naamiosta ollut kuulemma todella innoissaan ;) (Itse ehkä arvelisinkin, että peel-off -naamiot ovat enemmän hieman nuorempian juttu, itsekin näitä tykkäsin teini-ikäisenä käyttää :D)

Tämä edullinen naamio on ihan must-have -hankinta kaikille glitteriä rakastaville - vielä saattaisit ehtiä hankkia tämän esim. joululahjaksi ;) (ja jos pinkki ei säväytä niin näitä löytyy myös mustana (soveltuu erityisesti ikääntyvälle iholle), hopeisena (soveltuu erityisesti rasvaiselle iholle) ja sinisenä (soveltuu erityisesti kuivalle iholle) - glitterisenä tottakai ;))


Glitterit naamiossa; HOT or NOT?

12 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia nämä glitternaamiot ja ainakin Glamglown on tosi hyvä. <3 Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Omaan käyttöön tuskin tulee, koska mä oon niin tarkka siitä mitä ostan ja tämä tuote tuntuu hieman, noh, turhakkeelta. Kuten sanoit, glitterissä ei sitä hoitavaa vaikutusta ole. Mielenkiintoinen tuote kuitenkin ja on aina kiva seurata muiden testailuja tuotteista, jotka eivät välttämättä sinne omaan kaappiin eksyisi :)

    VastaaPoista
  3. Hei aika hauska idea - glitternaamio :D
    Jossain polttarisaunassa tämä voisi olla kiva :)

    VastaaPoista
  4. On kyllä hauskan näköinen naamio :) nuorempana tykkäsin peel-offeista enempi.

    VastaaPoista
  5. Nää glitternaamiot on kyllä kivan näköisiä! Ja niin kauan ok, kun porukka vaan ei lähde huuhtelemaan näitä viemäriin :D Mä en ole tällaista testannut eikä varsinaisesti mitään hinkua olekaan testata, mutta kiva näistä on lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli hyvin ohjeissakin tuo asia mainittu (ettei huuhdella viemäristä alas) :) Itsekään en välttämättä olisi tullut tätä itse hankkineeksi vaikka mielenkiintoista olikin testata - saas nähdä hurahtaako kaverin tyttö naamioon siinä määrin, että kaveri joutuu näitä jatkossa hänelle hankkimaan :D

      Poista
  6. Lahjaksi voisi antaa mutta en ehkä itselleni näitä haluaisi. Kosmetiikka on pullollaan kaikkea ihmeellisyyksiä ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat