torstai 8. marraskuuta 2018

Parisian Radiance

Sain ranskalaisesta Académie-sarjasta itselleni testiin ihastuttavan lahjapakkauksen, joka on hyvä lahjavinkki läheiselle - tai vaikka itselle. 

/pr-näyte/


Parisian Radiance -lahjapakkaus (ovh 61,26€, arvo 78,40€)
sisältää Radiance Aqua Balm -vitamiinigeelivoiteen (ovh 56,79€/50ml) sekä 
Crème Contour des Yeaux Dynastiane -silmänympärysvoiteen (ovh 43,15€/30ml, pakkauksessa 15ml koko).


Vitamiinigeelivoiteen luvataan olevan todellinen kauneuden lähde ihollesi. Se virkistää, tasoittaa ihoa ja sen sävyä jättäen ihon mattapintaiseksi ja levänneen näköiseksi. Sopii käytettäväksi aamuin-illoin kaikilla ihotyypeillä.

Tämä on aivan mielettömän ihana voide; iho tuntuu voiteen levityksen jälkeen suorastaan silkkiseltä ja tässä on ihana kevyt tuoksu. Olen käyttänyt tätä sekä aamuisin meikin alla että iltaisin yövoiteena ja toimii molemmissa moitteetta. Päivävoiteita minulle on kertynyt niin järkyttävät määrät, että näitä on pakko antaa eteenpäin ennenkuin menevät pilalle - mutta tämän tulen jättämään omaan käyttööni <3


Silmänympärysvoide lupaa pehmentää, silottaa ja suojata ihoa sekä hidastaa ryppyjen syntymistä. Voi käyttää aamuin-illoin ja soveltuu käytettäväksi myös huulten ympäryksillä. 

Pakkauksessa oleva tuotehan ei ole normaalikokoinen, mutta kooltaan sitä mitä yleisimmin silmänympärysvoiteet ovat eli sanoisin tämän olevan täysikokoisena suorastaan edullinen. Myös tämä on ollut käytössä niin aamuin meikin alla kuin illoin yötä vasten toimien molemmissa mainiosti. (Silmänympärysvoiteet harvemmin mitenkään erityisesti säväyttävät vaan lähinnä ne joko toimivat tai sitten eivät - tämä toimii :D)

P.s. Kannattaa kurkata myös muut lahjapakkaukset, joista vielä yksi on tulossa esittelyynkin.


Onko Académie sinulle tuttu sarja? Löytyykö sarjasta kenties jotain ehdottomia suosikkejasi?

10 kommenttia:

  1. Oi, ihana lahjapakkaus, mutta ei ole minulle tuttu. Kaunis paketti myös, jonka voi hyvin antaa lahjaksi. Atooppinen ihoni on herkkä ja siksi käytän varoen uusi tuotteita ja tosi tärkeää, etteivät ne ole liian hajustettuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tuoksut eivät mielestäni olleet voimakkaita, mutta kannattaa kokeilla ensin vaikka näytteestä jos mahdollista :)

      Poista
  2. Tässä on aivan ihana lahjapakkaus. <3 Mun mies muuten tykkää monista Academien voiteista, hänellä on just atooppinen iho, kuten tossa edellä mainittiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki tuo - aina kannattaa kokeilla mitä oma iho tykkää :)

      Poista
  3. Kivan näköinen lahjapakkaus. Eipä ollut ennestään tuttu. Vitamiinigeelivoide kuulostaa kyllä mielenkiintoiselle! :)

    VastaaPoista
  4. Eipä ole tuttu sarja, kivan näköinen pakkaus kuitenkin! :) Kiva kun esittelet paljon tälläisiä vähän vieraampia merkkejä ja tuotteita, joihin ei ehkä muuten tulisi tutustuttua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellekin mielenkiintoista kun pääsee tutustumaan välillä vieraampiinkin sarjoihin :)

      Poista
  5. Tää sarja on mulle ihan vieras! Tosi kiva lahjapakkaus vaikuttaa kuitenkin olevan, tosi hyvä lahja :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat