torstai 1. marraskuuta 2018

Lokakuun kosmetiikkaostokset

Kaksi edellistä kuukautta olivat kosmetiikkaostojen suhteen suorastaan eriskummalliset, mutta onneksi lokakuussa sentään tsemppasin hieman tämän suhteen ;)

/sis.mainoslinkkejä/


Kicksin tilaus lähti matkaan itseasiassa syyskuun puolella, mutta koska paketti saapui lokakuussa niin näin ollen ostot kirjaantuvat myös lokakuun puolelle. En voinut vastustaa mahdottoman upeaa tarjousta (-50%!!) Smashbox The Cali Contour -paletista, jolle jäi siis hintaa vain 19,75€.


Eräs kerta Tokmannilla pyöriessäni silmiini osui hyllystä nämä veikeät eläinkuvioiset kangasnaamiot ja hintaa sattui olemaan vain 1€/kpl, joten pakkohan nämä oli napata kokeiluun! Yhteensä tekivät siis hurjat 2€.


Teimme loppukuusta reissun Kuopion Matkukseen ja pääsin vihdoinkin käyttämään etusetelit Kicks-myymälässä pois (todella harmillista kun noita ei verkkokaupassa voi käyttää - Joensuussa kun ei myymälää ole :/) ja nappasin itselleni kokeiluun meikinpuhdistusvoin, jolle jäi hintaa etuseteleiden jälkeen 7,90€.

Kokonaisuudessaan lokakuussa rahaa kosmetiikkaan kului siis huimat 29,65€. Itsellänihän jäivät I love me -messut tänä vuonna valitettavasti väliin, mikä varmasti osaltaan myös summassa näkyy - vaikkakin viime vuonnakin varsin vähäisin ostoksin sieltä selvisinkin. Marraskuun lopulla on tulossa Black Friday, josta en varmastikaan ostoksitta selviä, mutta jääkö näistä sitten osa joulukuunkin puolelle (jonne muuten tullee varmaankin yksi lokakuun puolella tehty ostos, koska se silloin minulle saapuu).


Joko sinä olet suunnitellut Black Friday -ostoksiasi valmiiksi? :D

14 kommenttia:

  1. En ole vieläkään saanut aikaiseksi noita kangasnaamioita kokeilla. Pitäisi nyt testata :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä, noita eläinmaskeja haluan ehdottomasti kokeilla!:)
    Mun lemppareita ja alekoodi:
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/hehku

    VastaaPoista
  3. Kangasnaamioita olen testannut ja erittäin hyväksi havainnut. Virkisti kivasti kasvoja ja näytti myös hauskalta kasvoilla. En tiedän ostanko mitään kun on Black Friday...nähtäväksi jää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yritän olla tekemättä heräteostoksia vain koska saa halvalla :D

      Poista
  4. Nuo kangasnaamiot kuulostaa näppäriltä, täytyy varmaan kokeilla. Black Friday ostoslista on mulla valmis, saa vain nähdä onko just ne tuoteet hyvässä alessa joita listalta löytyy.

    VastaaPoista
  5. Kivoja ostoksia ja varsin maltillinen loppusumma :)

    VastaaPoista
  6. Hitsi miten edullisesti sait tuon Smashboxin paletin, ihan kateeksi käy! :D Kerro sitten ehdottomasti mitä mieltä olet tuosta KICKSin butterista, voisi olla mahdollisesti ihan hyvä dupe Cliniquelle!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä en ole sitä ehtinyt korkata käyttöön, mutta saan varmaan piakkoin kun meikinpuhdistusöljy alkaa näyttää loppumisen merkkejä :)

      Poista
  7. Ai että tuo Smashboxin paletti,jäin ite tuota haikailemaan!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat