keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Linkkaa blogisi!

 
Olen joskus aikaisemminkin vastaavanlaisen postauksen tehnyt ja ajattelin nyt uusi tämän pienellä twistillä; eli linkkaa alle blogisi kertoen hieman siitä sekä itsestäsi (esim. blogisi aihealue, oma ikäsi..) ja/tai linkkaa mukaan blogi, jota suosittelisit seurattavaksi! Liitä myös tästä mukaan ainakin aihealue sekä perustelut miksi juuri tämä blogi kannattaisi muiden lisätä seurattavien listalle :)

P.s. Tänään vastaavanlainen julkaisu tulee ilmestymään myös Instagramin että Facebookin puolelle; toimi näissä ohjeiden mukaisesti eli Instagramissa voit linkata oman tai jonkin seuraamasi tilin mukaan ja samoin Facebookissa :)

14 kommenttia:

  1. https://lillinelamassa.blogspot.com/

    Olen 29-vuotias ja pidän kosmetiikka- ja lifestyleblogia. Rakkautta riittää myös leivontaan, matkustamiseen ja metsästykseen.

    VastaaPoista
  2. https://glitteriaddikti.blogspot.com/

    25-vuotiaan turkulaisen naisen kosmetiikka höpötyksiä. Kirjoittelen etenkin kauneusbokseista meiltä ja maailmalta. Kauneuden lisäksi aiheina matkustelu ja mahdollisesti muitakin arjen kokemuksia. Olen aloitteleva bloggaaja, mutta jostainhan se on aloitettava eikös ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva aihe, josta löytää lisää lukemista :)

    Kirjoitan luonnonkosmetiikasta. Usein "käännän" incit suomeksi, jolloin on helpompaa ymmärtää sisältöä. Hinta-laatusuhde on asia, johon kiinnitetään huomiota ja merkkien taustatarinat kiinnostavat.

    Lisäksi välillä kynsilakkoja ja -koristeluita.

    https://ihastukset.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. No minähän linkkaan :)
    https://villananna.blogspot.fi

    Tällainen elämäntapahihhuli, refashionista jakaa kummallisia tuunauksia, hävikkiruokavinkkejä, menoa ja meininkiä. Tervetuloa matalaan linnaani ;)

    VastaaPoista
  5. nicolasadventuresandlife.blogspot.com

    31-vuotias yh-äiti kirjoittaa elämästään sellaisenaan kuin se pienessä (vähävaraisessa) perheessämme on. Kirjat, matkailu ja hyvät viinit kuuluvat ainakin elämään. Blogi on omanlainen sekameteli soppa vähän kaikkea. :)

    VastaaPoista
  6. http://arjenmiljonaari.blogspot.fi

    33-vuotias nainen olen, kirjoitan perheemme arjesta ja nykyisin panostan enemmän myös sisustusjuttuihin. :)

    VastaaPoista
  7. Tulen huutelemaan oman blogini kanssa tänne :D Eli www.hannamariav.com ompi osoite ja blogi täyttyy kauneudesta, kosmetiikasta, plussamuodista ja silloin tällöin opiskelijaelämästä (etenkin näin vaihtoaikana englannissa)!.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  8. http://itserakkausjuttui.blogspot.com

    Lifestyle, kauneus, hyvinvointi blogi.

    VastaaPoista
  9. https://nouw.com/suviannika

    Blogia kirjoittaa 21-vuotias nuori nainen. Blogin aiheet ovat ratsastus & hevoset, puput, valokuvaus, lisänä silloin tällöin kirjoittelen myös näkövammastani.

    VastaaPoista
  10. Aktiivisen aikuisen naisen blogi, jossa rakastetaan ajatonta pukeutumista. Kirjoitellaan luonnonkosmetiikasta ja joskus eksytään keittiöön kokkailemaan herkkuja.

    www.tuulanneli.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. https://www.menaiset.fi/blogit/hymyillaan

    Täällä kirjottelee 31- vuotias kolmen lapsen äiti ja terveydenhuollon ammattilainen. Intohimona on katsella maailmaa positiivisi silmin ja tarjota lukijoille positiivisia ajatuksia. Hiuskampaukset ovat vahvuuksiani, jonka vuoksi oma yritys on suunnitelmissa.

    VastaaPoista
  12. https://www.hennasara.fi/

    Olen 18-vuotias naisen alku. Kirjoittelen pääosin matkustelusta, seikkailuista sekä opiskelusta että arjesta. Blogini kannattaa lisätä seurattavien listalle erityisesti siksi, että jaan hyviä vinkkipostauksia (vaikka itse sanonkin) ja blogini sisältö on muutenkin mukavaa luettavaa, hehe.

    VastaaPoista
  13. https://blogfromdailylife.blogspot.com/?m=1

    Blogi on "melko" uusi ja sinne kirjoittelee 15-vuotias tyttö omasta elämästään, koulusta, valokuvauksesta ja kuntoilusta.

    VastaaPoista
  14. Kirjoitan blogia kolmen lapsen yh-äidin elämästä. Vähän kaikkea mitä mieleen tulee; teemoina tietty vanhemmuus, ero, sisustus, elämäntaparemontti, hyvinvointi jne.

    http://kolmenmammaloistaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat