keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Bette Box Marraskuu 2018

Bette Boxin saapumisilmoitus pärähti tänään puhelimeen ja huomasinkin jo seurannasta, että se on ohjattu pakettiautomaatin sijasta toimipisteeseen - onkohan automaatti ollut täynnä, koska boxissa ei mukana kynsilakkaa tms. joka olisi siirron aiheuttanut. Onneksi rakas mieheni jaksoi kotimatkalla koukata erikseen vielä paketinkin matkaansa, että sain sen tänään käsiini <3

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


"Leave a little sparkle wherever you go!"


Paketista ensimmäisenä silmiin pisti huulinaamio, jolle löytyi pohjalta myös kaveri:


Naturel kasvonaamio (ovh 4,95€) ja huulinaamio (ovh 3,95€)
"Naturel Hydrogel Gold Face Mask on ylellinen geelikasvonaamio, jonka innovatiivinen koostumus silottaa juonteita sekä ravitsee ja elvyttää kasvojen ihoa. Naamio sisältää tehokasta hydrolysoitua kollageenia, 24K kultaa, adenosiinia ja greippiuutetta. Tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon ja kasvot jäävät pehmeiksi ja kauniiksi! Geelinaamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 20 - 40 minuuttia, jonka jälkeen kasvoille jäänyt geeli taputellaan ihoon. Kasvoja ei tarvitse pestä naamion käytön jälkeen. Pakkaus sisältää yhden geelinaamion."
"Naturel Hydrogel Gold Lip Patch huultenhoitolappu kosteuttaa ja pehmentää kuivat ja rohtuneet huulet tehokkaasti. Kultajuhetta ja kasviuutteita sisältävä geelilappu saa huulet tuntumaan hoideltuilta ja sileiltä! Pakkaus sisältää yhden geelilapun."
Kasvonaamiota on ollut jaossa kahta erilaista minkä lisäksi osa on saanut huulinaamion sijasta silmänaamion.
Vaikka tekstissä puhutaan kasvonaamion kohdalla "geelinaamiosta" niin kyseessä on "kangasnaamio" (eli tällä tarkoitan sitä ettei ole voidemaista vaan kangasnaamion tapaan kasvoille levitettävä naamio). Odotan kyllä mielenkiinnolla näiden kumpaisenkin testaamista. Huulinaamioita en olekaan tainnut testailla kuin ehkä kertaalleen aikaisemmin..?


Eylure Volume 100 (ovh 8,90€)
"Eylure Naturaliten irtoripset korostavat silmien luonnollista kauneutta. Sopivat kaiken muotoisille silmille. Ihanteelliset päivittäiseen käyttöön tai juhliin."
Irtoripsistä on jaossa neljää variaatiota.
 Eyluren irtoripset on todettu todella toimiviksi, itse vain todella harvakseltaan irtoripsiä käytän, koska ei juhlissa tule juostua - lähiaikoina on kyllä suunnitteilla juhlameikin teko blogia varten, joten siihen jotkut irtoripset ajattelin kyllä laittaa (jos paikoilleen onnistun taas pitkän tauon jälkeen saamaan :D)


"Kasvo- ja kaulavoide ikääntymisen ensimerkkejä, älylaitteiden käytön aiheuttamia "teknokaula"-juonteita ja ilmansaasteita vastaan. Parantaa ihon elastisuutta, silottaa juonteita ja neutralisoi ennenaikaista ihon ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja. Täydellinen yövoide uudistamaan kasvpjen ja kaulan ihoa. Sopii myös päiväkäyttöön."
 Erittäin mielenkiintoinen tuote ja hyvä kun kyseessä on yövoide, koska niitä on vähemmän kaappeihin kertynyt. Pitää ottaa tämä testiin aikaisemmin tulleen saman sarjan putsarin kanssa ja kirjoitella teille jossain vaiheessa kaksikosta fiiliksiä :)


"Hellävarainen ja nopeasti kuivuva täsmähoitogeeli vähentää näkyvästi näppyjen kokoa ja punoitusta jo neljässä tunnissa! Kliinisesti todistettu teho."
 Aina ajoittain noita finnejä ilmestyy, joten tällekin löytynee käyttöä - varsinkin kun jemmoista ei vastaavaa tuotetta tällä hetkellä ole.


Clarins Lip Perfector 01 Rose Shimmer (ovh 22,90€/15ml, boxissa 5ml koko)
"Pehmeän kosteuttava, karamellin tuoksuinen, kevyesti väriä ja kiiltoa antava huulivoide tekee huulista kauniin täyteläiset."
 Ihana tuote, harmi kun minulla on jo täysin vastaava tuote kaapissa odottamassa korkkaamistaan - pitäisi kenties tehdä karsintaa huulimeikkien osastolla..

Lisäksi mukana oli myös Police the Legendary Scent for Women EdP-näyte, joka vaikuttaa ensinuuhkaisulla oikein mainiolle. Mukavaa kun mukana on aika ajoin tuoksunäytteitä!


Mukana boxissa oli todella runsaasti täysikokoisia tuotteita ja jos päässäni oikein laskin niin kalleimmankin hinnan maksanut sai ainakin tuplaten rahoilleen vastinetta. Jos Clarinsin tuotetta itseltäni ei jo löytyisi niin se olisi ollut ehdoton napakymppi, nyt nostaisin suosikeiksini ehkä pitkän harkinnan jälkeen irtoripset sekä naamiot (yövoide ja finnivoide eivät kyllä jää näistä kauaksi) - sanoisinkin siis boxin olleen erittäin onnistunut. Mukava myös huomata, että palautteesta on otettu onkeen ja infokorttia on muokattu helpommin luettavaan muotoon - nyt kortista on mielestäni helposti löydättävissä tuotteet hintoineen.

Joulukuun boxiin ladataan aina kovat odotukset, katsotaan saadaanko ne tänä vuonna täytettyä. Psst. itse ottaisin sinne mukaan mielelläni extrana myös jotain herkkua ;)


Miltä ankean marraskuun pelastaja sinun silmääsi näytti?

14 kommenttia:

  1. Oi hitsi tuo Ziajan yövoide erityisesti vaikuttaa todella kivalta! Nuo Clarinsin lip perfectorin on ihan mahtavan upeita ja niitä ei voi koskaan olla liikaa kaapissa!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin veikkaan, et teen karsintaa muista tuotteista ja pidän nuo molemmat itselläni :D

      Poista
  2. Ziaja olisi kiinnostanut eniten :D Muille ei niinkään käyttöä.

    Olen pistänyt merkille, että tuossa lähikaupassa on postin puolella aika täyttä jo hyllyissä, ollut jo tässä kuukauden ajan. Kauhulla odotan joulua, kun hyllyt notkuvat jo nyt :*D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä muistaakseni oli viime joulun alla osa paketeista jossain takavarastossa xD Toivottavasti tuo mun lähikaupan pakettiautomaatti ei ruuhkaudu ja saan paketit siihen..

      Poista
  3. Noi yllärilaatikot on aina niin kivoja! Mulle tulee itelle Jolie Box ja oon niin rakastunut siihen. Ihana yllättyä kerran kuussa 😍

    VastaaPoista
  4. Tosi kivan oloinen boxi tällä kertaa, etenkin toi Ziaja olisi kiinnostanut. Hitsi kun mulla loppui tilaus edelliseen kuukauteen :D

    VastaaPoista
  5. No nyt oli onnistuneen oloinen boksi! 😍 Harmi kun itse en tällä hetkellä tilaa tätä mutta onneksi pääsee ihastelemaan sisältöä muiden blogeissa 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ensi kuussakin on vähintäänkin yhtä hyvä sisältö! :)

      Poista
  6. Huulikiilto on suosikkini tuotteista!

    VastaaPoista
  7. Itselle ottaisin noista mieluiten irtoripset, vaikka niiden paikalleen asettaminen vaatiikiin yleensä muutaman kirosanan. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat