keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Bette Box Lokakuu 2018

Lokakuu on startannut käyntiin ja eilen puhelimeen pärähti viesti Bette Boxin saapumisesta, boxin haku jäi kuitenkin tälle päivälle, mutta tästä huolimatta onnistuin olemaan spoilaantumatta sisällöstä!

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Varsinkin näin syksyisin onkin hyvä muistutella itseään hieman relaamaan - usein kesäloman jälkeen kun aletaan täyttä höyryä painaa opintojen, töiden tai muutoin arjen pyörteissä.


Boxista ensimmäisenä silmiini pisti Lumenen uutuusseerumi ja seuraavaksi tamponit.. Mutta mitä mieltä näistä ja boxissa tulleista muista tuotteista olin? Katsotaan..


(Korttiin oli käsittääkseni sattunut painovirhe tuon arvon suhteen - 50ml kokoista tuotetta ei tosiaan alle 20€ nykyisin Lumenelta saa :D)
"Tiivistetty Seerumi jossa kaksitehoinen hoitavuus: seerumin tiivistetty teho & kasvovoiteen miellyttävä kosteutus. Häivyttää näkyviä juonteita ja ryppyjä. Iho näyttää kirkkaammalta ja säteilevältä. Iho näyttää kiinteämmältä ja tasaisemmalta. Sulava koostumus, sopii ikääntyvälle iholle ja kaikille ihotyypeille."
Ajaton-linja ei ihan ehkä vielä minun ikäisilleni ole kohdennettu (paitsi toki jos noita näkyviä juonteita ja ryppyjä jo alkaa olla..), mutta tästä huolimatta testaan tämän itse. Kädelle kokeiltuna vaikuttaisi imeytyvän hyvin, tuoksu tässä on aika parfyyminen ja sokkona tuoksutellenkin olisin arvellut tuotteen olevan kohdennettu minua vanhemmille.


Manna Kadar LipLocked Priming Lip Wand Merlot (ovh n. 21€/2,5g)
Tämä Manna Kadarin bestseller-tuote oli boxissa kolmessa eri sävyssä - itselleni tuli viininpunainen Merlot. Tämän luvataan olevan huulia kuivattamaton ja hyvin pigmenttinen. Sävy ei ihan minulta näytä ja toisaalta huulituotteita minulla on myös niin järjetön määrä, että jätin tämän nyt tällä kertaa korkkaamatta - ehkäpä tämä löytyy vaikka joskus arvontapaketista!? ;)


Herbina Kevyt Kasvovoide (ovh 5€/50ml)
"Kosteuttava kevyt geelimäinen kasvovoide normaalille ja sekaiholle, Helposti levitettävä ja nopeasti imeytyvä voide virkistää ja suojaa ihoa ja antaa 24 tunnin kosteutuksen. Voide sisältää avokado- ja manteliöljyä, piristävää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä. Tuote on dermatologisesti testattu."
Kuullostaa oikein mainiolta tuotteelta päiväkäyttöön varsinkin kesäksi, pitää katsoa tulenko tätä nyt talvea vasten korkanneeksi vai jättäisinkö odottamaan ensi kevättä..


Natura Siberica Taiga Daily Protect suojaava käsivoide (ovh 5,90€/75ml, boxissa 30ml koko)
"Taiga Daily Protection Hand Cream -käsivoide ravitsee ja kosteuttaa ihoa suojaten sitä ulkopuolisilta haittatekijöiltä. Käsin poimittu Siperian männynöljy, joka sisältää paljon välttämättömiä aminohappoja, vahvistaa ihoa ja suojaa sitä tuulelta, kuivuudelta ja kylmältä. Luomu pellavasiemenöljy pehmentää ja ravitsee ihoa.  Tuotteella on luonnonkosmetiikan ICEA-sertifikaatti."
Todella kiva löytää Natura Siberibaa boxista vaikkakin käsivoiteita mulla on niin hirmuisasti, että mieluummin olisi saanut olla vaikka jalkavoide kyseessä :D


o.b. ProComfort -tamponit (ovh 3,07€/16kpl)
Tämä olisi ihan jees jos sattuisin tamponeja käyttämään, olen vain jo useamman vuoden ajan ollut vannoutunut kuukupin käyttäjä.. Ja aikanaan kun tamponeja käytin niin suosin itse mieluummin niitä versioita, joissa oli asetin mukana.. Pitää katsoa jääkö nämä jemmaan (jos joskus vaikka tarvitsisi..) vai olisiko lähipiirissä näille käyttöä..


Lisäksi boxiin oli sujautettu mukaan näytteet Lumenelta (sävyvoide), Novexpertiltä (kuorinta+naamio) sekä Kenzolta (tuoksu).

Ensimmäinen ajatus boxista oli ehkä pienoinen pettymys, mutta sekin johtuen siitä, että kahta mielenkiintoista tuotetta minulla on jo hirmuiset kasat kaapissa - eli onko kyse silloin boxin huonoudesta? ;) Kaikista mielenkiintoisin tuote on ehdottomasti Lumenen uutuusseerumi, lisäksi ne kaksi mielenkiintoista mainitsemaani tuotetta; Herbinan kasvovoide sekä Natura Siberican käsivoide. Näytteistä lisäksi mielenkiinnolla testaan Novexpertin kuorinnan ja naamion. Eli ihan kelpo boxi sitten kuitenkin ;)


Mitä mieltä sinä olet sisällöstä? Jos boxi tulee itsellesi niin oliko sinun boxisi sisältö identtinen minun boxini kanssa vai oliko siellä jotain variaatiota?

12 kommenttia:

  1. Oi, tuo Kenzon tuoksu voisi olla hyvä :3

    Herbinan ns. tavan tuotteita ei ole pahemmin tullut kokeiltua, lähinnä naamiota ja kasvojenpuhdistustuotteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ehkä niinkään tuosta Flower by Kenzosta välitä, mutta tiedän tuon olevan monien suosikki :)

      Poista
  2. Muistan nuo Herbina tuotteet omasta lapsuudesta. Oli niihin aikoihin iso juttu ja joka kodista löytyi Herbiinaa :D

    VastaaPoista
  3. Seerumi hitusen yllätti, kun sain myös tuon saman vaikka ikää alle 30 v. :D Mutta varmasti tulee käytettyä kuitenkin. Natura Siberica, Herbina ja näytteet jäänee myös omaan käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo tosiaan varmaankaan kovinkaan monelle tilaajalle soveltuva tuote ole, mutta itse ainakin ihan mielellään tuollaisen pienemmän koon testaa :)

      Poista
  4. Tuo Herbinan kevyt kasvovoide kiinnostais, kun itselläni on iho tosi kuiva näin syksyisin. Vitsit sun sivuilta saa aina hyviä vinkkejä uusista meikkituotteista ja ihovoiteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivomuksiakin saa esittää jos jostain tietyn tyylisestä tuotteesta toivoisi kuulevansa tarkemmin :)

      Poista
  5. Kivoja vinkkejä tuotteista, itse voisin testata tuota käsivoidetta ja Herbinasta tulee mieleen lapsuus ;)

    VastaaPoista
  6. Kivan näköinen boxi, hyviä juttuja! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat