perjantai 7. syyskuuta 2018

Bette Box Syyskuu 2018 (+alennuskoodi)

Syyskuun Bette Box saapuikin minulle sen verran hyvissä ajoin, etten tällä kertaa ehtinyt spoilaantua sisällöstä - jee :D

(Täytyy muuten tässä alussa mainita, että melkoinen homma nykyään saada nopeasti boxista postattua kun eräs pieni neitokainen vie 99% huomion ja ajan päivistä - siksi postailenkin nyt tätä näin myöhään kun tyttönen on jo yöunilla..)

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Boxin esittelykortti on kokenutkin muutoksen, tällä kertaa kortin toisella puolella lukee "It's the little things in life" ja toiselta puolelta löytyy boxin tuotteet kertomustyylillä esiteltynä. Tähän itse ehkä toivoisin sellaista pientä muutosta vielä, että tekstiin tuotteet olisi jotenkin korostettuna. Mutta mennäänpä sitten varsinaiseen asiaan..


Tuttuun tapaan käyn tuotteet lävitse siinä järjestyksessä kuin ne esittelykortissakin ovat:


Manna Kadar Long-Wear Mineral Powder (ovh $21/3,4g eli n. 18€)
Kyseistä kahden sävyn tuotetta voit käyttää niin poskipunana, korotus- tai varjostusvärinä kuin luomivärinäkin. Minulla on jotenkin sellainen mielikuva, että olisin joskus vastaavan tuotteen jotain kautta saanut enkä nyt sen vuoksi tätä korkkaa edes käyttööni. Koen ehkä pienikokoisuudessaan hieman hankalaksi käytössä - vaikka toki esim. reissuun olisikin kätevä ottaa mukaan.


Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel (ovh 7,90€/200ml)
Kuoriva puhdistusgeeli ilmansaasteita sekä ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Sopii myös herkälle iholle. Tuotteena todella mielenkiintoinen, en olekaan hetkeen tullut kokeilleeksi puhdistustuotetta, joka samanaikaisesti myös kuorisi ihoa - tai sitten en nyt vain muista :D

Mukana oli myös pussinäyte saman linjan päivävoiteesta - omalla kohdalla pussinäytteet unohtuvat käyttää, joten annan sen varmaankin eteenpäin.


Rexona Maximum Protection Roll-on (ovh 9,50€/50ml)
Aktivoituu ruumiinlämmöstä ja on kaksi kertaa normaalia antiperspiranttia tehokkaampi.
Täytyy sanoa, että tämän kohdalla olin plääh. Tämä on jo kolmas deo(/antiperspirantti) parin kuukauden sisällä ja minulla nämä kuluvat muutenkin ihan superhitaasti pois. Katsotaan jemmailenko tätä vai annanko eteenpäin.


Vichy Liftactiv Collagen Spesialist (ovh 52€/50ml, boxissa 15ml koko)
Kompensoi ikääntymisen merkeistä (yleensä) johtuvaa kollageenin puutetta.
Tämä tuote oli suunnattu yli 30-vuotiaille tilaajille - mitä lienee nuorempien boxissa ollut?
Kasvovoiteita minulla on jo niin hirmuinen kasa, että siellä pitäisi muutoinkin tehdä inventaariota - voikin olla, että tämä siis lähtee korkkaamatta kiertoon.


L.A. Girl Pro Prep Primer (ovh 6,90€/15ml)
"Takaa koko päivän kestävä ja sileä meikki Pro Prep Primerilla. Meikinpohjustusaine silottaa ja tasoittaa ihohuokosia, pieniä juonteita sekä saa meikkivoiteen levittymään kauniimmin. Sisältää valoa hajottavia hiukkasia ja ihoa hoitavaa E-vitamiinia, jotka tekevät kasvoista virheettömän näköiset myös kameravalojen edessä."
Kuullostaa erittäin lupaavalta ja tätä ehdottoman mielelläni testaan - saattaa olla, että tästä tulette vielä myöhemmin kuulemaan kokemuksia! ;)


"High Pearl luomivärit ovat  erittäin kestäviä ja helposti levittyviä. Sopivat niin päivittäiseen käyttöön kuin iltamenojen ehostukseen. Luomivärien pigmenttirikas koostumus peittää luomet helmiäisen hehkuvalla syvällä värillä. Pehmeä väri ei leviä ja mikä parasta, tuoksu on ihana."
Pitkäaikaistilaajille.
Olenkin halunnut Affectin luomivärejä kokeilla, joten melkoinen sattuma löytää ko.merkin luomiväri boxista! Piti tuoksuttaa luomiväriä ja totta tosiaan tässä on miellyttävä tuoksu! :D Miinusta antaisin siitä, että värit on tylsästi vain numeroitu eikä nimikoitu.


Parasta antia tässä boxissa oli L.A. Girl Primer, Ziaja kuoriva putsari sekä Affectin luomiväri. Muutamat tuotteista tulevat lähtemään korkkaamatta kiertoon, mutta jo pelkästään nuo kolme nostavat mielestäni boxin tasoa melkoisesti. Nyt myös sanoisin tilaajien saaneen rahoilleen vastinetta myös boxin arvon suhteen.

Lisään tänne nyt hieman jälkikäteen mukaan vielä alennuskoodin, joka on voimassa 16.9.18 saakka; saat 5€ alennuksen Bette Boxista (jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen (3kk, 6kk) kokonaissummasta) koodilla SUPERVIIKKO.

Boxin tilaajilta kysyisin oliko sinun boxissasi variaatiota minun boxiini nähden? Ja ketkä ette boxia tilaile; olisitko sinä kelpuuttanut itsellesi tämän boxin? :D

20 kommenttia:

  1. Tuo Ziaja olisi ollut kiinnostava, muut ei niinkään sytyttänyt (ainakaan tuo dödö -__-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti dödöjä ei nyt ihan vähään aikaan ole tulossa lisää xD

      Poista
  2. Positiivinen yllätys tässä kuussa:

    https://charmingnails.blogspot.com/2018/09/syyskuun-bette-box.html

    Itselle mieluisin oli tällä kertaa dödö, Ziaja vaikka en voi käyttää ja muutenkin kaikki ihan mieluisia :) Lumene vaan jäi uupumaan ;D

    VastaaPoista
  3. Ainoat jotka tunnen on Vichy ja Rexona, enkä kumpaakaan käytä itse :) Ne kuitenkin tunnistaa tutuiksi.

    VastaaPoista
  4. Boksi oli kyllä huimasti parempi kuin viimeksi! Kaikki jää omaan käyttöön ja erityisesti Ziajan korkkaamista odottelen innolla :)

    VastaaPoista
  5. Mun boxissa oli Lumenea! :o liekö kellään muulla.. pitkäaikaistilaajan juttuja ei ollut kun saan boxit pr:nä mutta Lumenea ja täysikokoista sellaista sen sijaan löytyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh. Mitä sulla oli Lumenelta? Itsekin saan boxin kyllä pr:nä, mutta sisältö on ollut vastaava kuin pitkäaikaistilaajilla (ehdin kyllä ennen yhteistyötäkin jo LivBoxia tilailla useamman vuoden ajan tauotta :D)

      Poista
  6. Omani ei ole vielä tullut, mutta jos nämä tuotteet löytyy, niin oon onnellinen :) Yritin olla spoilaamatta sisltöä, mutta en sitten kuitenkaan malttanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en koskaan myöskään yli viikonlopun malta kun näkee, että muut ovat jo omansa saaneet :D

      Poista
  7. Dödöt on kieltämättä tylsiä tällaisissa. Kaikista kiinnostavin oli tul kuoriva puhdistusaine. Olisi kiva kuulla kokemuksesi siitä. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta, pidän tuon mielessä :) Tuotteena itseäkin kyllä kiinnostaa kovasti.

      Poista
  8. Tää oli kyllä hurjan hyvä boksi<3 Toivottavasti samalla linjalla jatketaan myös tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Aloin pohtia, että onkohan lokakuussa lainkaan tulossa bloggaajaboxia, koska sitä ei ainakaan ole mainostettu - harmi jos ei ole..

      Poista
  9. Kiva box. Mua ihastutti erityisesti vichyn voide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mä en jo muutoinkin olisi hukkamassa kasvovoiteisiin niin tuo olisi kyllä ehdottomasti kiinnostava tuote :)

      Poista
  10. Mulle tuli sama ilman Vichya, ihan kiva boksi oli tällä kertaa :) Vähän harmittaa se eriarvoisuus näissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa te saisitte seuraavassa boxissa sitten extratuotteen kuten keväällä? :) Mutta olen kyllä samaa mieltä, että variaatiota mahdollisimman vähän boxeihin.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat