sunnuntai 12. elokuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box August 2018

Elokuun Lookfantastic Beauty Box saapuikin ajoissa - mutta tästä huolimatta ehdin vilkaista toisaalta mitä boxi sisältää :D (Olisin tämän saanut käsiini jo torstaina, jos posteljooni olisi paketin postilaatikkoon jättänyt - kuten viime kerralla. Nyt jouduin kuitenkin sen hakemaan postin pisteeltä ja haku jäi sitten lauantaille..)

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Tällä kertaa boxi on upeassa turkoosissa kuosissa <3


Sisältä löytyy jälleen niin infolehtinen kuin Elle-lehtikin. Mutta entä se mielenkiintoisin osuus eli ne tuotteet:


NAILS INC. INC.redible Glazin Over Lipgloss (ovh 8,90€/3,4ml)
Tätä en löytänyt LF-sivuilta, hinnan nappasin Nails Inc omilta sivuilta.
Tämä ultrakosteuttava huulikiilto tuli minulle sävyssä "_double shot day", joka vaikuttaa melko rusehtavalta eli ei lainkaan minun sävyltäni. Harmi, koska olisi oikeassa sävyssä ollut varmasti minulle varsin passeli tuote.


Mio Skincare Boob Tube+ Multi-action Bust Cream (ovh 35,45€/100ml, boxissa 30ml koko)
Kaulan, decolteen ja rintojen alueelle tarkoitettu voide, joka kosteuttaa, kirkastaa ja suojaa ihoa.
Itse olen aikaisemmin juuri ko.alueelle tarkoitettuja tuotteita käyttänyt vaikkakin olen ehkä sitä mieltä, että niille riittää ihan kasvojen ja vartalon ihonhoitotuotteet. Minulla odottaa pari ko.sarjan tuotetta testaustaan, joten saatankin tämän ympätä samaan settiin mukaan.


Erno Laszlo Firmarine Lift Essence Lotion (ovh 63€/200ml, boxissa 15ml koko)
Tämä on tällä hetkellä lopussa LF-sivustolta, hinnan nappasin netin syövereistä.
Geelimäinen essence kosteuttaa ja liftaa ihoa. Suositellaan levitettäväksi vanulapulla, mutta taidan itse kokeilla käyttää tuotteen kasvoille käsien avulla ettei tuotetta menisi hukkaan imeytyessään vanulappuun. Mielenkiintoinen tuote, jonka taidankin samantien ottaa käyttööni.


Blink Brow Bar Mini Brow Build Indian Chocolate (ovh 24€/4,5ml, boxissa 2ml koko)
Myöskin tämä oli LF-sivuilta lopussa, hinta netistä.
Kuituja sisältävän kulmageelin avulla saa kulmiin runsautta ja tuuheutta. Sävy vaikuttaa aikasta passelilta, joten mielelläni tätä testailen.


Molton Brown Pink Pepperpod Body Wash (ovh 23,45€/300ml, boxissa 100ml tuote)
Monet hehkuttavat näitä kovasti, mutta minun nenääni nämä ovat usein turhan maskuliinisia. Pitää kokeilla miltä tämä tuntuu käytössä, tuoksuttamalla korkista tuntuu olevan ehkä niillä rajoilla..


Balance Me Pure Skin Face Wash (ovh 18,45€/125ml, boxissa 40ml koko)
Lupaa puhdistaa ihon viemättä siitä kosteutta.
Enemmänkin ehkä nimenomaan kasvojen pesuun kuin meikinpuhdistukseen oleva tuote - tai ainakin itse varmaan kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen otan käyttööni. 


Jälleen kerran boxin verran mielenkiintoisia tuotteita, joista yksikään ei ole entuudestaan tuttu. Huulikiilto taitaa olla ainut, joka ei jää itselleni käyttöön (en taida sitä edes korkata kokeiluun..), muutoin mielenkiinnolla lähden tuotteita testailemaan - voi olla, että jostain näistä tulette myöhemmin vielä tarkemmin kuulemaan!


Mikä tuotteista on sinun silmääsi kaikista mielenkiintoisin?

18 kommenttia:

  1. Huomenta! Ai sulle tulee paketti postin kautta?? Mulla matkahuollon, eikä ole vieläkään tullut. Kivan näköinen setti jälleen kerran! Toivottavasti tulee joku muu sävy itselle, toi ruskee on vähän kummallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku paketti tuli Matkahuollonkin kautta, en tiedä miksi on nyt Postiin vaihtunut :D

      Poista
  2. Molton Brown suihkugeeli ehkä paras, kulmageeli voisi olla myös kiva...muut ihan ok tasoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää tuota suihkugeeliä vielä tuoksutella, mutta voi olla, että se on hieman turhan maskuliinin mun nenääni.. ja toisaalta noita suihkugeelejäkin on melkoisesti o.O

      Poista
  3. Tulihan se! :D Molton Brwneissa on tosiaan sellainen tuoksu, että joko niistä tykkää tai sitten ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli :D Tämä taitaa olla kolmas MB suihkugeeli enkä ole minkään tuoksuun oikein tykästynyt, joten ehkä nämä ei vaan ole mun juttu :D

      Poista
  4. Suihkugeeli tuntuu näistä kaikkein kiinnostavimmalta :) toisin haluaisin minäkin sitä ensin tuoksutella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molton Brownin suihkugeelejä taitaa löytyä Stockmannilta jos oikein muistan :)

      Poista
  5. En ole kauaa tilannut boksia mutta tämä oli tähänastisista kaikkein mieluisin. Varmaan iso syy siihen on että sain sen huuli"kiillon" mieluisassa sävyssä, sellainen kirkas oranssinkoralli. Suihkugeelikin oli eri kuin sinulla, tosin sinun vaikutti kivemmalta :)
    Boob-voide on varmaan se joka jää vähimmälle käytölle, ellen opi tekemään uutta rutiinia tuon myötä. Kasvopesu ja kulmageeli olivat kaikkein hyödyllisimmät.
    Olen iloinen että olen tässä ihan äskettäin löytänyt blogiisi, täällä on juuri sellaisia juttuja jotka on mielenkiintoisia ja hyödyllisiä!
    /Tuulia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :)

      P.s. Muista rekisteröidä itsesi seuraajaksi bloggerin tai bloglovinin kautta, koska aivan piakkoin täällä starttaa seuraajille arvonta ;)

      Poista
    2. Arvontapaketti on kyllä todella houkutteleva mutta taidan seurata vain instassa ja käydä lukemassa. Toisin sanoen en ymmärtänyt kummastakaan, en bloglovinista enkä bloggerista yhtään mitään XD

      Poista
    3. Noh kyllä niitä arvontoja jatkossa tulee Instagramin ja Facebookinkin puolelle, tämä tuleva on nyt poikkeuksellisesti vain blogin puolella :)

      Poista
  6. Miten mä muistin että oon jo kommentoinut tätä? :D. No, kaikenkaikkiaan oikein kiva boksi, eniten mua kiinnostaa tuo essence lotion. Huulikiillolle olisi varmaan vähiten käyttöä, vaikka senkin sävy olisi kyllä mulle mieluisa. Mä en oo myöskään päässyt ihan noiden Molton suihkugeelien makuun, liian maskuliinisia mun mielestä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heinäkuun boxinkaan julkaisusta ei ole kovin kauaa, joten olisiko se jäänyt mieleen :D

      Kiva kuulla, että joku muukin on samoilla linjoilla Molton Brownin kanssan enkä ole ainut xD Tuo essence on muuten aikasta loistava ja ihan superriittoisaa!

      Poista
  7. Ihanan värinen laatikko <3
    Näistä mielenkiintoisin olisi varmaan kulmageeli, mulla on ollut vaan värillistä mutta ei mitään, mikä lupailee tuuheutta tai mitään muutakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF boxeissa on ihan loistavaa kun nykyisin tuo väri vaihtelee ja lisäksi nämä ovat uudelleenkäytettäviä - itselläni on kaikki laatikot jemmassa ja käytössä xD

      Poista
  8. Mulle nää kaikki on niin vieraita tuotteita ja merkkejä mut toi boob-voide on kaikessa outoudessaan ja turhuudessaan mielenkiintoisin! :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat