perjantai 3. elokuuta 2018

Karvattomaksi?

Bongasin Hellimmin-verkkokaupassa mielenkiintoisen tuotteen, joka palautti hieman muistoja mieleen.. 

/Tuote saatu testiin./


Veet Hair Removal Cream (ovh 6,90€/100ml)


Kyseessä on siis herkällekin iholle soveltuva ihokarvanpoistovoide.


Muistelisin tätä tai ainakin vastaavaa Veetin tuotetta kokeilleeni joskus vuosiavuosia sitten. Halusin mielenkiinnosta testata tuotetta uudelleen vaikka kieltämättä kyllä mielikuvani tuotteesta oli se ettei se minun karvoihini välttämättä kovinkaan tehokas olisi ollut - omaan nimittäin valitettavasti tummat ja paksut ihokarvat, kiitos isäni :D 


Tuotteen käyttö on varsin yksinkertaista; levitä voidetta reilu kerros alueelle, josta ihokarvat haluat poistaa. Anna voiteen vaikuttaa 5 minuuttia, jonka jälkeen voit pienelle alueelle testata joko karvat lähtevät - jos eivät niin anna vaikuttaa vielä hetki. Älä kuitenkaan koskaan ylitä 10 minuutin vaikutusaikaa! Kun vaikutusaika on kulunut umpeen, poistat vain voiteen (ja ihokarvat) lastalla iholta. Pese iho huolellisesti tuotteen käytön jälkeen.

(Kuten esim. hiusvärejä niin tätäkin muuten kannattaisi ennakkoon pienelle ihoalueelle testata nähdäkseen saako allergista reaktiota, täytyy myöntää, että itse olen tämän testailun jättänyt aina välistä vaikka niin ei tietenkään missään nimessä pitäisi tehdä..)


Itse tein niin, että annoin tuotteen suoraan vaikuttaa sen 10 minuuttia ennenkuin lähden voidetta iholta poistamaan eli jätin tuon välitestauksen välistä. Tuotteen hajusta tuli muuten mieleeni ihan permanenttiaine..

Lopputulos itseasiassa yllätti positiivisesti; kuten kuvasta näkyy niin jopa minun paksut ja tummat karvani lähtivät voiteen mukana - eivät kylläkään aivan täydellisesti, mutta kuitenkin siinä määrin, että uskallan sääreni taas hetken aikaa tuntemattomillekin paljastaa :D


Mitään superriittoisaahan tämä tuote ei ole, en ole aivan varma saanko tuubista vielä toistamiseen ainetta säärten karvoituksen häätämiseen.. 

Jos sinulla on hentoisemmat karvat niin todennäköisesti lopputulos on vielä minuakin parempi ja saat kaikki karvat poistettua - todennäköisesti myös lyhyemmällä vaikutusajalla.

Lisäys 3.8.:
Hellimmin-verkkokaupassa on viikonlopun (3.-5.8.18) ajan karvanpoistotuotteet tasarahatarjouksessa!!


Mitä tuotetta/laitetta sinä käytät ihokarvojen poistoon vai annatko karvojen kasvaa villinä ja vapaana (kuten Julia Roberts xD)?

12 kommenttia:

  1. Mä en voi käyttää ollenkaan, pelkkä hajukin aiheuttaa mittavia oireita. Jopa tuo herkän ihon. Suosittelen miesten Braunin vartalotrimmeriä myös naisille. Karvat lähtee tehokkaasti, jää sileä iho, ei tule kipeitä kutisevia kohtia ollenkaan ja karvat kasvaa hitaammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, mulla on edelleenkin ladyshaver hankintalistalla - pitää tutustua tuohon tarkemmin :)

      Poista
  2. Olen kans vuosia sitten testannut Veetin erilaisia karvanpoistoaineita. Ei toiminut, ei. Hiukan on taas pohdituttaneet testaaminen, mutta taidan jatkaa edelleen sokeroinnin opettelua. Tai pikemminkin oikean lämpöisen koostumuksen löytämistä. Tekniikka on jo hallussa. ☺️ -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en olekaan sokerointia koskaan kokeillut vaikka pitkään jo ollut tarkoitus! :D

      Poista
  3. Pitkään sheivasin säärikarvat (ja edelleen se on paras menetelmä kainaloille). Sitten kokeilin jokusen kerran kylmävahaliuskoja. Siinä oli se miinuspuoli, että aina tuppasi jäämään liikaa hajakarvoja, jotka sitten nyhdin pinseteillä. Nyt ostin Braunin epilaattorin, joka siis poistaa karvat juurineen. Toistaiseksi oon melko tyytyväinen siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sheivaamalla saa sääret sileäksi, mutta valitettavasti itselläni se kestää vain sen illan - tällä menetelmällä sääret pysyivät hiukan pidempään sileinä. Epilaattori itseltänikin löytyy, mutta siihen pitäisi hieman karvaa kasvattaa, että tarttuisi, eikä tätä viitsi näin kesällä tehdä :D

      Poista
  4. Minulla ei ole säärikarvoja. Tai jos on, ne ovat erittäin vaaleita. Kiitos esittelystä, ehkä tartun, jos joskus tarvitsen.

    VastaaPoista
  5. En oo ikinä kokeillut. Jotenkin tavallinen on mun juttu. Mulla on herkkä iho niin mitä tahansa sille en halua enkä uskalla laittaa 🙈

    VastaaPoista
  6. Voisin kokeilla, sillä pelkällä höylällä karvatupet aina ja aina tulehtuu, vaikka olisi ihan upouusikin pakasta otettu terä käytössä. Kohta joudun vahaamaan myös parran ;)

    Kivaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bikinialueella se on itselläkin vakio ja tuntuu ettei sääretkään oikein aina tuosta höylästä välitä :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat