lauantai 11. elokuuta 2018

Bette Box Elokuu 2018

Jostain kumman syystä Bette Box matkasi tässä kuussa pakettiautomaatin sijasta postin pisteelle, joten torstain sijasta sainkin boxin käsiini vasta tänään. Näin ollen ehdin myös spoilaantua sisällöstä ja täytyy sanoa, että tämän pohjalta omat odotukset eivät olleet ehkä kovinkaan korkealla..

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Elokuun teemana on "A Working Girl" - monillahan loppuukin lomat ja paluu arkeen on edessä. Millä tuotteilla siis paluuta arkeen piristettiin:


Love Beauty and Planet Volume&Bounty Shampoo&Hoitoaine (ovh 9,90€/400ml, boxissa 100ml koot)
Vegaanisertifioidut kosteuttavat&tuuheuttavat shampoo ja hoitoaine sisältävät kookosvettä ja Mimosan kukkaa, eivät sisällä silikoneja, parabeeneja eivätkä väriaineita.
Aivan ihanan tuoksuinen parivaljakko <3 Jos en hukkuisi jo valmiiksi shampoisiin&hoitoaineisiin niin olisin tästä kaksikosta ollut vielä enemmän innoissani.


Dove Replenishing Ritual Body Lotion (ovh 3,40€/250ml)
"..saanut inspiraationsa Afrikasta. Se sisältää mangovoita ja marulaöljyä ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti.."
Myös vartalotuotteita minulle on kertynyt kiitettävästi ja vaikka tämä onkin tuoksultaan kiva niin ei ehkä niin uniikki, että jättäisin odottamaan vuoroaan vaan taidan tämän antaa eteenpäin.


Ibero meikkisienet (ovh 3,90€/8kpl)
Koska tämä tituleerataan "bestseller"-tuotteeksi niin kaipa jotkut vielä ihan perinteisen meikkisienen nimeen vannovat? :D Itse en ole meikkisieniä käyttänyt löydettyäni meikkimunan enkä ole kynsien liukavärjäyksen lisäksi bongannut näille oikein muutakaan käyttöä. Lisäksi myös näitä minulta löytyy käyttämättömänä kaapista jo valmiiksi, joten jatkaavat matkaansa eteenpäin.


Hohde Tehovoide (ovh 44,90€/40ml, boxissa 8ml ILMAISnäyte)
"Ravitse ihoasi tällä ylellisellä sekoituksella kylmäpuristettuja kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja luomulaatuisten suomalaisten kasvisuutosten bioaktiivisilla ainesosilla, jotka imeytyvät syvälle ihosoluihin. Ihostasi tulee kimmoisa ja elinvoimainen. Ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa."
 Todella harmillista, että tuotteeseen on painettu tuo "ILMAISNÄYTE", johon monet ovat toki ymmärrettävästikin tarttuneet. Itsekään en välitä pussinäytteistä yms. boxin yhtenä varsinaisena tuotteena, mutta tätä en ehkä pussinäytteeksi itse laskisi koska tuotetta kuitenkin kohtuullisen reilusti on pakkauksessa. Tuote itsessään kuullostaa myös todella mielenkiintoiselta ja itseäni tuoksu miellyttää - vaikka yrttisyydessään tiedänkin sen olevan monen inhokki.


Yes To Charcoal Mud Mask (ovh 4,90€/10ml)
Pitkäaikaistilaajilla on käsittääkseni ollut vaihtelevasti Yes To -kasvonaamioita, itselleni tuli tämä hiiliversio. En ole näitä testaillutkaan vaikka jo pitkään "sillä silmällä" katsellut, joten innolla kyllä tämän testaan.


Lisäksi mukana oli Lanvin Modern Princess -tuoksunäyte, joka on ihastuttava kukkaistuoksu.


Monet ovat olleet pettyneitä boxiin ja ymmärrän sen kyllä, mutta loppujen lopuksi itselleni boxi ei olekaan pettymys, vaikka nopeasti muiden postauksia lukiessani sellainen ensifiilis itsellenikin tuli. Boxissa on mukana kaksi minulle täysin vierasta ja todella mielenkiintoista uutta brändiä (Love Beauty and Planet sekä Hohde) eikä Yes To ole myöskään itselleni niin kovin tutuksi tullut. Tuotteista vartalovoide ja meikkisienet lähtevät jatkamaan matkaa, muutoin tuotteet testailen itse. Itsehän kaipaan nimenomaan kauneusboxeilta sitä, että pääsen tutustumaan sellaisiin sarjoihin ja tuotteisiin, joihin ei muutoin tulisi tartuttua ja tässä kuussa tämä tavoite onnistui melkoisen loistavasti.


Mikä on sinulle kauneusboxien ensisijainen tavoite?


11 kommenttia:

  1. Tuotteiden varsin alhainen hinta taisi tässä ottaa monelle pannuun. Itsekin maksoin tavallaan liki 15€ vartalovoiteesta sekä shampoo&hoitsikka kombosta. Melko kallista siis. Muita boksin tuotteita en käytä. No ehkä sen naamion myös...Tuntuu loppusuoralla olevan Bettebox :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ottaisivat palautteesta kiinni ja parantaisivat. :)

      Poista
  2. Mulle tuli nyt ekaa kertaa ikinä Bette Box. Mielenkiintoista kyllä millaisia eroavaisuuksia bokseilla on. Mun boksissa noita meikkisieniä oli kahdeksan sijaan neljä, ja Hohteelta tuli myös saman kokoinen puhdistusemulsio :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain eroavaisuuksia ainakin pitkäaikaistilaajien vs ei-pitkäaikaistilaajien kesken on ollut, mutta olisikohan sitten myös jotain vaihtelua muutoinkin boxeissa ollut..

      Poista
  3. Näitä on kiva lukea kun toisille tästä ei ollut mitään iloa ja toisille taas jotakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullehan tarvetta tuotteille on vähemmän kuin enemmistölle tilaajista niin ehkä sitten senkin takia yritän eri tavalla hakea boxista ne hyvät puolet :D

      Poista
  4. Tuo boxi on kyllä hauska idea. Tuollaisiahan voisivat kehitellä muuhunkin kuin kosmetiikkaan. Vaikkapa ravintolisiin tai vitamiineihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ruokaboxiahan markkinoilta löytyykin:
      https://blingershimmer.blogspot.com/search/label/BestBites :)

      Poista
  5. Tätä Boxikeskustelua on ollut mielenkiintoista seurata. Monelle nämä boxit ovat kiva keino tutustua uusiin tuotteisiin ja siksi kiva idea!

    VastaaPoista
  6. Jännää miten boxien sisältö jakaa mielipiteitä. Toiset pitävät ja toiset eivät mutta sellaistahan tämä elämäkin on. Bette Box on tuotteena minulle vieras enkä ole koskaan tilannut kosmetiikkaan tätä kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkiahan ei voi koskaan miellyttää eikä tämä itsellekään riemunkiljahduksia aiheuttanut mutta ei kuitenkaan ole boxina omalla kohdalla huonoin sisällöltään :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat