perjantai 20. heinäkuuta 2018

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla, jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mistä on kysymys! Sain tällöin jättisäkillisen testattavaa ja vihdoin olisi aika kertoa tarkemmin fiiliksiä ensimmäisistä tuotteista..

K-Beauty eli K Kosmetiikka eli korealainen kosmetiikka on jo jonkun aikaa ollut pinnalla, mitä en lainkaan ihmettele niin upeiden tuotteiden takia, ja näitä löytyy toki myös Stoorlan valikoimasta. Itse pääsin tutustumaan The Skin House -merkin muutamaan tuotteeseen:

/tuotteet saatu pr-näytteenä, sis.mainoslinkkejä/


Aloe Fresh Emulsion (ovh 22,90€/130ml)
Rose Water Mist (ovh  13,90€/80ml)


Rauhoittava ja kosteuttava emulsiovoide sisältää mm. aloen lehtimehua, tomaattiuutetta ja vihreää teetä. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. 


Koostumus on minun mielestäni ehkä jopa hieman geelimäinen eli on erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä, mutta tehokkaasti kosteuttava. Toimii erinomaisesti meikin alla, mutta toisaalta tehot riittävät varsinkin kesällä myös yökäyttöön. Tuoksu on mieto, ehkä aavistuksen parfyymimainen, mutta häviää kyllä iholta melkeinpä samantien eikä jää omaan nenääni levityksen jälkeen lainkaan tuoksumaan.

Huomioi jättimäinen koko - tämä on todella edullinen hankinta!


Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu kosteuttava ja kirkastava kasvosuihke sisältää runsaasti luonnon tehokkaita ainesosia. Kasvosuihketta voit käyttää joko kasvoveden sijaan tai pitkin päivää raikastamaan (soveltuu käytettäväksi myös meikin päällä!).

Rakastan kasvosuihkeita ja ne kuuluvatkin olennaisena osana ihonhoitorutiiniini aamuin ja illoin, itse harvemmin tulen sumutelleeksi pitkin päivää vaikka se nyt kesäkuumalla voisikin olla loistava idea. Yksi asia mihin kannattaa näissä kiinnittää huomiota on se onko pohjana vesi vai jokin kukkaisvesi - jälkimmäisen ollessa aina parempi ja kalliimpi vaihtoehto. Tässä INCI:ssä ensimmäisenä on ruusuvesi - ja tämä tuoksuukin aavistuksen ruusumaiselta sumutettaessa.


Voin lämpimästi suositella kumpaistakin tuotetta <3


Onko The Skin House sinulle entuudestaan tuttu?

8 kommenttia:

  1. Ihan uusia tuttavuuksia minulle jälleen 😁 Oliko ylläri 🙈 Ei!

    VastaaPoista
  2. Viime aikoina on tullut useampaan otteeseen vastaan The Skin Housen tuotteita, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan.

    VastaaPoista
  3. Nämä ei olekaan minulle entuudestaan tuttuja, joten kiitos vinkistä. Hyvältä kuulostaa:)

    VastaaPoista
  4. Tuo nettikauppakonsepti on hieno idea. Varmasti säästyy aikaa ja vaivaa tuotteiden etsimisessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonne tosiaan on tulossa monipuolisesti valikoimaa, joten miehetkään eivät jää ilman ;)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat