lauantai 28. heinäkuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box July 2018

Koska ollaan jo menossa kuukauden loppupuolella niin arvelen etten tule tässä kuussa Lookfantasticin kauneusboxia saamaan, mutta yllätykseksi se löytyikin eilen postilaatikostani. En edes kovin pahoin ollut sisällöstä spoilaantunut, koska nyt kesän aikana blogien seuraaminen on itselläkin jäänyt vähemmälle ja ehdin enintään pari postausta päivässä vilkaista lävitse.. Mutta kurkataanpa mitä heinäkuu toi tullessaan.

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Heinäkuun teemana on "Golden Goddess" ja näin ollen myös pahvipakkaus on teeman mukaisesti kullanvärinen.


Mukaan boxiin oli pakattu yhteensä kuusi tuotetta:
 

Filorga UV Bronzer After Sun (ovh 29,45€/200ml, boxissa 50ml koko)
 After Sun -geeli, joka rauhoittaa ihoa sekä lupaa korostaa rusketusta ja parantaa sen kestoa.
Tänä kesänä aurinko onkin meitä hellinyt ihan urakalla (ehkä jopa turhankin kanssa ainakin noiden lämpölukemien suhteen minun makuuni..), joten on varmasti monelle tarpeellinen tuote. Itse en auringonottoa harrasta muutoinkaan ja nyt pikkuisen kanssa tuolla helteessä on viihtynyt vielä normaaliakin vähemmän, joten näillekään ei ole ollut tarvetta, mutta testaan tuotetta varmaan tästä huolimatta - ja voisin katsoa saisinko miehenkin kokeilemaan :D


First Aid Beauty Face Cleanser (ovh 17,45€/142g, boxissa 28,3g koko)
Hellävarainen ja tehokkaasti meikin poistava tuote, joka soveltuu myös herkälle iholle.
Meikinpoistotuotteita menee päivittäin, joten tämäkin varmasti kokeiluun tulee pääsemään. Ei ehkä mikään superkiinnostava tuote, mutta ihan ok.


Doucce Freematic Highlighter Mono "Sparked Ray" 
Tätä en yksittäin löytänyt LF-sivuilta myynnistä, hintaa varmaankin reilut 10€? Sävy vaikuttaa ihastuttavalta, taidan vielä googletella swatchauksia ennenkuin otan käyttöön - highlightereita minulle on kertynyt ihan tuhottomasti, joten voi olla, että tämä pääsee mahdollisesti jopa osaksi arvontapalkintoa - jos teitä seuraajia saadaan vain lisää ;)


Lancer Omega Hydrating Oil 
Myöskään tätä en valitettavasti sivuilta löytänyt, mutta netin syövereistä löysin 30ml koolle hintaa n. 65€ - boxiin oli pakattu supersuloinen 5ml koko.
Kasvoöljy minulta juuri loppuikin, joten saatan tämän piakkoin korkata käyttöön - kyllä käytän kasvoöljyä myös kesällä :D


Kerastase Reflection Bain Chromatique Shampoo 
Juuri tätä kyseistä en myöskään löytänyt, pienillä eroilla kylläkin. Shampoo on itselleni vähän njääh tällä hetkellä, koska näitä on kertynyt niin mieletön läjä.. Tämä kyllä tuoksuu ihanalle ja merkki itsessään on sen verran kiinnostava, että tulee jäämään kaappiin odottamaan vuoroaan.


SVR Laboratoires Sebiaclear Gel Moussant Cleanser (ovh 12,95€/200ml, boxissa 10ml koko)
Saippuaton puhdistusgeeli epäpuhtaalle iholle. Lupaa poistaa iholta epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa.
Kuullostaa ehkä hieman mielenkiintoisemmalta kuin tuo toinen putsari. Pienestä koosta ei varmaankaan kovinkaan moneen käyttökertaan riittäne..
 

Heinäkuun boxin sanoisin olevan kokonaisuutena ihan ok. Muutamia mielenkiintoisia tuotteita, mutta mikään ei ehkä riemunkiljahduksia saanut aikaan, toisaalta mikään ei ole myöskään sellainen, jonka suoralta kädeltä heittäisin menemään. Lisäksi siinä mielessä oikein onnistunut kokonaisuus ettei boxissa ollut ainokaistakaan minulle entuudestaan tuttua tuotetta. Arvo varmastikin ylittää reilusti ostohinnan vaikka korkeimmallakin hinnalla ostaisi - toisaalta itse ehkä toivoisin ainakin sen pari täysikokoista tuotetta aina boxiinsa..


Onko boxissa sinulle tuttuja tuotteita?


16 kommenttia:

  1. Imeekö sun iho kesällä öljyä? Mulle riittää aamuin illoin kevyt päivävoide, ei tähän rasvanaamaan voi muuta suunnitella :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se sinne hujahtaa :D Käytän kasvoöljyä siis talvellakin yötä vasten, kesällä käytössä kevyempi voide ja tuo Mossan kasvoöljy, joka ollut nyt käytössä, on myös mielestäni aika kevyt - sellaista todella tuhtia öljyä en ehkä välttämättä käyttäisi itsekään :D

      (Ja kuten muistaakseni Ostolakossa-blogin Virve on maininnut niin itsekin tosiaan tykkään yöksi kuorruttaa ihoni kunnon "kerroksella" ihonhoitotuotteita - ihokin selkeästi tykkää, koska on hyvässä kunnossa eikä esim. näppyjä puske pintaan noita muutamaa ajoittain ilmenevää hormoninäppyä lukuunottamatta..)

      Poista
  2. Tosi kiva boxi, Look Fantastic kyllä kiehtoo täällä, ties vaikka joskus tilaisin. Öljyjä en voi käyttää, kuin lisäämällä pisaran talvisin ihonhoitotuotteisiin, en ymmärrä muuten tulee aina kaulaan paiseita, kait hikoilen itse niin kovaa.

    Ihanaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapahtuuko samoin kaikkien öljyjen kanssa? :/

      Ihanaa viikonloppua myös sinne! <3

      Poista
  3. Mulle tämä boxi viel tulossa tai on siis postissa mutta oon tykännyt aiemmista.

    VastaaPoista
  4. Mäkin muuten käytän öljyjä kesälläkin, tosin nyt en ole näiden megahelteiden aikana :D Mutta pitääkin varmaan kaivaa taas öljyt esille ^_^ Se kuitenkin lukitsee kosteuden ihanasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin tämä! :D Aurinkohan on myös ihoa kuivattava ja vaikken itse auringossa hirmuisia aikoja vietäkään niin tuntuu, että iho janoaa kosteutta ihan siinä missä talvellakin. :)

      Poista
  5. Mielenkiintoisia puteloita. Itse en käytä mitään näillä helteillä :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja tuotteita, etenkin highlighter ja First Aid Beauty kiinnostaisi kovasti :). Mulle ei ole tätä boksia tullut varmaan vuoteen, voisi jossain kohtaa laittaa taas tilausta menemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa seurailla sitä tulevaa arvontaa, josko vaikka tuo highlighter löytäisi tiensä sinne ;) (eikä ole mahdottomuus, että putsarikin sinne tulisi, koska noita putsareita mulla taitaa melkoisesti olla kertynyt tuonne kaappiin - taas o.O)

      Poista
    2. Onko tämä boksi tilattavissa jostain vai saatko omasi bloggarina? Meinaan, kun kirjoitit, että et tiennyt saatko omaasi enää heinäkuussa. -Katta /Arki(paska)ruokaa

      Poista
    3. Tuolta alusta löytyy tieto, että olen boxin saanut pr-näytteenä (piti vielä varmistaa etten ollut unohtanut ko.tekstiä tästä postauksesta :D)

      Poista
  7. Mielenkiintoisia tuotteita, itse kyllä mielelläni lähtisin noita kokeilemaan kun ei yhtäkään itseltäni löydy etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF boxissa löytyy kyllä aina ihan uusia juttua itsellenikin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat