keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Bette Box Heinäkuu 2018

Tässä kuussa Bette Box saapuikin jo varsin ajoissa - ja pääsin paketin melkolailla heti viestin pamahdettua kännykkään hakemaankin. Tämä kaikki tarkoitti myös sitä etten sisällöstä päässyt etukäteen spoilaantumaan :)

/boxi saatu, postaus sis.mainoslinkkejä/


Heinäkuussa teemana on "On the road" eli voisi kuvitella mukana olevan kaikkia mitä tien päällä ollessa tarvitaan, kurkataanpa..


Tällä kertaa tsiigailin ensin kortin lävitse ja vasta sitten kurkkasin boxin sisälle. Mukana kaksi kappaletta pitkäaikaistilaajille tarkoitettuja tuotteita eli jos boxisi on näyttänyt vajammaalta niin se voi johtua tästä.. Mutta aloitetaan.


Korres Olympus Tea 3in1 Puhdistusemulsio (ovh 27€/200ml, boxissa 16ml koko)
"Kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen ja tehokas 3in1-emulsio, joka puhdistaa, raikastaa ja poistaa kasvo- sekä silmämeikin."
Ensimmäisenä tuli mieleen, että onko tämä vastaava kuin aiemminkin boxissa ollut White Tea -putsari, mutta koostumus näissä taitaa kuitenkin olla erilainen? Eli mielenkiinnolla lähden testaamaan, en ole tähän aikaisemmin törmännytkään.


"Manuaali hiilikuituhammasharja on tarkoitettu 13 ikävuodesta ylöspäin. Hiilikuituhammasharja on
pehmeä sekä luonnostaan antibakteerinen.
"
Itsellänihän on käytössä sähköhammasharja ja käytän tätä perusmallia vain matkalla ollessa (sekä hiilihammastahnojen kanssa), tällä hetkellä parikin taitaa löytyä joten taidan kysäistä olisiko miehellä tälle tarvetta (hänkin käyttää sähköhammasharjaa, mutta ajoittain myös tätä perusmallia). Bongasin nopeasti katsoessani, että sivustolta löytyy kyllä sähköhammasharjaankin sopivia harjaksia, pitää katsoa niitä tarkemmin.


Four Reasons Black Edition Hydro Wash Shampoo & Daily Treatment Hoitoaine (ovh 6,90€/100ml)
"Kosteuttava ja hiusväriä suojaava shampoo."
"Pikahoitoaine, joka kosteuttaa, suojaa hiusväriä ja ryhdistää"
Nämä olivat tosiaan pitkäaikaistilaajille kohdennetut lisätuotteet.
En ole kumpaistakaan aikaisemmin kokeillut, joten siinä mielessä mielenkiintoinen parivaljakko - shampoita ja hoitoaineita minulle kylläkin on viime aikoina kertynyt melko runsaasti, joten eivät ihan heti testiin päädy..


Nivea Dry Fresh Roll-on Antiperspirantti (ovh 2,45€/50ml)
"Antiperspirantti tarjoaa luotettavaa ja pitkäkestoista suojaa märkiä kainaloita sekä epämiellyttävää hienhajua vastaan yhdistämällä antiperspirantissa kaksi aktiivista ainesosaa.."
Täytyy sanoa, että tosi tylsää törmätä tähän boxissa, koska eikös viime kuussakin deo ollut? Lisäksi en koe tätä mitenkään erityisen mielenkiintoiseksi tai erikoiseksi - toki tarpeellinen monille kesähelteillä, mutta itselläni tämä lähtee korkkaamatta kiertoon.


Tämähän onkin minulle entuudestaan tuttu tuote. Ihana, mutta saattaa lähteä kiertoon korkkaamatta ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että minulle on noita vartalovoiteitakin tainnut kertyä muutama...


Extrana mukana oli Bioren puhdistusliuskat sekä Fendurex urheilujuomajauhe. Biorea on paljon kehuttu, joten tämä pitää ehdottomasti testata. Urheilujuomajauheelle itselläni ei välttämättä käyttöä ole, pitää vielä tutustua tuotteeseen tarkemmin..

LOPPUYHTEENVETO
Tässä kuussa parasta antia oli ehkä nuo Four Reasons -tuotteet, harmi ettei näitä ole jokaisen boxissa ollut mukana, nämä boxin arvoakin ihan kohtuudella kuitenkin nostivat. Omalla kohdalla boxiin sattui nyt useampikin tuote, joka ei jää omaan käyttööni eli siinä mielessä ei niin onnistunut. Viime kuun boxiin verrattuna oli siis minulle mahalasku - mutta jollekulle teistä tämä taas saattoi ehkä olla parannustakin..? Onkohan boxeissa ollut variaatiota..?

Miltä heinäkuinen boxi sinusta vaikutti? Mikä oli toppi ja mikä floppi tuote?

21 kommenttia:

  1. Olipas huono boxi. Jos vielä itse boxia tilaisin niin ei menisi kyllä taaskaan jatkoon. Näinkö oikein, että vakkariLumene oli jäänyt pois? :D Se oliskin ollut ainoa positiivinen juttu tässä boxissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse taas olen tykännyt oikeastaan kaikista Lumenen tuotteista mitä on tullut xD

      Poista
    2. Joo siis Lumenen tuotteet oli ja on edelleen pääasiassa hyviä, mutta itseäni alkoi vaan ärsyttämään niin paljon se kun niitä tuli joka boxissa. Sen takia hyvä merkki päätyikin boikottiin :o

      Poista
    3. On se jo yli vuosi sitten alkanut vai jopa kaksi.

      Poista
    4. Oh. No jos jossain vaiheessa palaat takaisin niin sulla onkin reilusti kaikkea uutta hypisteltävää valikoimassa :)

      Poista
  2. Tosi tylsän näköinen boksi ja varmasti varsinkin niille pettymys, jotka eivät pitkäaikaistilaajia ole. Jännityksellä odottelen nyt ensi kuuta, kun minullekin tulee tuo boksi vihdoin! Toivottavasti on parempaa settiä silloin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellei heillä sitten ole jotain muuta tilalla ollut, vielä en ole bongannut ko.boxeja..

      Poista
  3. Se aiempi Korresin putsari oli geelimäinen, tämä emulsio. Testaan mielelläni :) Ihan hyvä boksi Four Reasoneiden kanssa...

    https://charmingnails.blogspot.com/2018/07/heinakuun-bette-box.html

    VastaaPoista
  4. Mielestäni boksi oli ok tasoa. Dödöt alkavat hieman jo kyllästyttämään ja hammasharja taitaa mennä miehelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dödökin olisi ihan ok jos olisi jollain tapaa erikoinen, mutta perus-Nivea ei saa mua oikein innostumaan - varsinkaan kun en nykyisin antiperspirantteja juurikaan käytä..

      Meillä myös hammasharja sekä urheilujuoma menivät miehelle eli samassa taloudessa kuitenkin pysyivät :D

      Poista
  5. Sopisivat juuri reissuun monipuolisuudellaan. Mitä vähemmän puteleita pitää pakata mukaan, on se plussaa. Mielenkiintoisin on tuo hilmihammasharja. Ihan uusi tuttavuus sähkärin käyttäjälle. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
  6. Ihan kivoja juttuja mukana, kuten Korres, mutta toki sekin pienessä koossa, niin ei ehkä ihan sellaista tähtituotetta mukana, mutta monta kuitenkin ihan passelia, sanoisin, että ihan ok boxi. :)

    Kivaa iltaa Mira <3

    VastaaPoista
  7. Meikäläinen tykkäsi tän kuun boxista, sillä meikäläisen huonolla huumorintajulla sai näistä iloa irti! Minttuviinalta tuoksuva vartalovoide SUPER, kuvittelen jo peseväni hampaani auton alustalla ja juovani dopingvapaata urheilujuomaa :D Mutta joo Nivean olisi voinut jättää pois, kiertoon menee!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Dermosilin voide ei ois mulle entuudestaan tuttu niin todennäköisesti boxi olisi sen myötä ollut paaaljon mieluisampi :)

      Poista
  8. Hammasharja kuulostaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää udella mieheltä miltä tuntuu kunhan sen käyttöönsä ottaa :D

      Poista
  9. Dermosil ja hammasharja kuulostivat mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat