perjantai 6. heinäkuuta 2018

21 kuvaa kesäkuulta

Itse olen tykännyt kurkistella edelliseen kuukauteen Instagram-kuvien kautta - toivottavasti tämä postaussarja on teillekin mieluinen? :)

Kesäkuukin tuntui hurahtaneen ihan hirmuista vauhtia ohitse, mitä kaikkea siis meidän kesäkuumme piti sisällään:

Tykkään kokeilla uusia makuja ja se onkin sitten hyvä syy tarttua karkkipussiin, jos jonkin uuden kaupassa bongaa :D Tämä oli tavallaan pettymys, koska en tässä mitään eroa aikaisempiin oikein huomannut..
Ihana ystävä kävi kahvittelemassa ja tyttöä moikkaamassa tuoden tullessaan kukkia ja itse tehdyn neuleen <3 
Meillä on Liberon vaipat käytössä eli pisteitä ahkerasti metsästetään - ensimmäisillä pisteillä kotiutin tämän kylpyviitan, joka kyllä jää vielä hetkeksi odottelemaan typyn kasvua ennenkuin otamme käyttöön. (P.s. Ylimääräisiä Libero-koodeja saa halutessaan laittaa tulemaan minulle :D)

Tähän kuvaan liittyen voisin kertoa erään "paljastuksen"; itseäni ei ole koskaan ampiainen pistänyt, mutta tämä pörröinen kaveri kylläkin (oli loppukesästä tuupertunut kenkääni, jonka laitoin jalkaan - kun huomasin, että siellä on jotain ylimääräistä niin otin kädellä pois. Tämähän kimmastui kohtelustaan siinä määrin, että palasi pistämään minua kämmeneen!). Tästä huolimatta kammoan enemmän ampiaisia.. :D (P.s. Onko tämä muillekin mehiläinen kimalaisen sijaan?)
Vauvan tuoksusta ei vain voi saada kyllikseen <3
Me vietimme juhannuksen kotosalla varsin rauhallisissa merkeissä. Tänä vuonna juhannuksena sää suosikin ihan urakalla <3 (kuva otettu pienen kävelymatkan päästä kotoa)

Kesäkuussa pikkuinen oppi pyörähtämään ihan itse mahalleen - ja enäähän ei sitten selällään lattialla viihdytä :D
Sorsaperhe kävi meitä moikkaamassa. (P.s. nappasin kuvat nopeasti ja poistuin paikalta häiritsemästä vieraitamme :D)
3kk-neuvolakäyntiin kuului myös ensimmäiset pistettävät rokotteet, joka ei tietenkään kivalta tuntunut ja pieni itku pääsi - onneksi mitään muita reaktioita nämä eivät aiheuttaneet.


Sain vihdoinkin testailtua Infuso-teetä ja hyvää oli, se inkivääriä sisältänyt oli ehdoton suosikkini!
Alkukuusta säät painuivat sen verran viileiksi, että takkaakin piti välillä lämmittää..
Nämä somat pienet sormet tarttuvat niin napakasti kiinni <3

Vähän turhankin harvoin tulee tartuttua kaupassa tuoreeseen ananakseen, tämä on niin totaalisen eri juttu kuin se purkitettu kaveri!
Pikalounaaksi jotakin johon mieheni ei olisi koskenut pitkällä tikullakaan; herkkusienikastiketta :D
Syödessäkin jalat vispaavat hirmuista vauhtia, ei siis ihme kun ei sukat meinaa pysyä jaloissa :D


Kesään kuuluu ehdottomasti villikukkakimput <3
Kävimme moikkaamassa tytön kanssa minun työkavereita - ja tyttö pääsikin samantien ensimmäiseen Skype-palaveriin mukaan :D
Teetä on kulunut nyt kesälläkin, varsinkin viileillä säillä..

Perhoset liihottelevat niin nopeasti karkuun, että niistä on hankampi saada kuvia, joten kuvataan sitten perhosentoukkia :D
Mango-meloni oli pitkään the maku, jonka otin kesän ensimmäisenä pallojäätelönä - ihanaa kun sitä saa nyt paketillisenkin verran halutessaan tuhota xD
Omat nyrkit löytyvät jatkuvasti suusta :D 


Kuten kuvistakin näkyy niin meidän kesäkuumme oli varsin rauhallinen. Miten sinulla kesän ensimmäinen kuukausi kului?


13 kommenttia:

  1. Mango-meloni on mullekin ollut jo vuosia sitten se yksi parhaista mauista :) Sittemmin voiton on vienyt Ingman Creamy Mud Cake - se on taivaallista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota makua en ole tainnut testata, pitää tsekata seuraavalla kauppareissulla :)

      Poista
  2. Aah tuo sienipasta ja ne on suuria etappeja, kun vauveliini oppii pyörähtämään massulleen, konttaamaan ja sitten kävelemään, ihania merkkipaaluja. <3

    Aurinkoista viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kova on yritys päästä liikkelle, saas nähdä koska hoksaa kuinka ryömitään :D

      Poista
  3. Teidän suunnilla on kyllä uskomattomat maisemat, ihan kuin menisi oikealle maaseudulle :D Ainakin, kun katsoo uusista taloista poispäin :'D

    Rokotuksesta tuli mieleen, että miehekkeelle pistettiin joskus joku rokote etureiteen ja siihen tuli kuoppa o.O On ollut siitä asti, eikä sitä tietenkään saa pois, hyvin hämmentävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo aikamoinen kontrasti on ku yhteen suuntaan katsoessa on maalla ja toisella puolella on rivissään uusia omakotitaloja :D

      Muistelisin et tubirokotteesta on tuollainen kuoppa ainakin saattanut tulla - tämän lapsuudessa saattanut saada (muistaakseni mullakin joku pieni jälki tästä on)..

      Poista
    2. (Nykyisin tubirokotteen saa vain riskiryhmään kuuluvat eli meidän tytölle ei tätä esim. laiteta, mut esim. tosiaan mun ollessa pieni on kuulunut kansalliseen rokotusohjelmaan ja sitä myötä tullut kaikille..)

      Poista
  4. Minustakin kesäkuu tuntui viuhahtavan nopeasti ohi. Kuulostaa ihanalta, että kuukausi on teillä ollut sopivan rauhallinen. Me ollaan tehty paljon retkiä ja nähty ystäviä, joten menoja on ollut ehkä vähän liikaakin. Onneksi edessä on vielä heinäkuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän nyt nauttia rauhallisesta ja mahdollisimman aikatauluttomasta elämästä kun siihen kerrankin on mahdollisuus :)

      Poista
  5. Kesäkuu hujahti ohi ihan silmänräpäyksessä.
    Tosi hienoja kuvia olet ottanut, ehkä sitä itsekin oppii vielä joku päivä.

    VastaaPoista
  6. Onpas monta kuvaa! Ainakin on ollut värikästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tuon 21 kuvaa yrittänyt pitää nyt joka kuukaudelle tavoitteena :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat