tiistai 19. kesäkuuta 2018

Misa Yei Hyun

Black Friday -ostoksiini kuului myös puhdistusöljy, joka on nykyään aikalailla olennainen osa meikinpuhdistusrutiiniani:


Missha Misa Yei Hyun Cleansing Oil (ovh 19,90€/180ml)


Puhdistusöljy on suunnattu ennen kaikkea kuivalle ja ikääntyvälle iholle; lupaa puhdistaa meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Sisältää mm. lootuksen kukkaa ja saflorinsiemenöljyä.


Koostumukseltaan öljy on melko juoksevaa - ei haittaisi vaikka olisi hieman paksumpaakin, mutta olen tämän juoksevasta koostumuksestaan huolimatta saanut sinne minne pitääkin eli kasvoille. Tuotteen tuoksusta ehkä huomaakin, että on ennen kaikkea hieman iäkkäämmille suunnattu - tuoksu ei ole lainkaan paha, jotain tuttua tässä parfyymisessa tuoksussa on mutta en osaa mennä sanomaan mikä minulle tästä tulee mieleen, ehkä jokin hoitolasarja?


Puhdistusöljyllä saa hyvin lioteltua meikkiä kasvoilta eikä tämä myöskään omia silmiäni mitenkään ärsytä eli voi huoletta pehmitellä myös silmämeikkiä pois. Liukenee myös hyvin veteen eli on helposti huuhdottavissa pois kasvoilta.

Hyvä puhdistusöljy, mutta ei ehkä aivan suosikikseni kuitenkaan noussut.


Mitkä ovat sinun kriteerisi hyvällä puhdistusöljylle?

10 kommenttia:

 1. Tykkään, että koostumus on ohuehkoa, mutta ei saa olla liian vesimäistä. Emulgoitua pitää hyvin, sillä en tykkää, jos joutuu irrottamaan liinalla, turhaa hankausta omalle herkälle hipiälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käytän konjac-sientä aina puhdistuksessa, mutta en kyllä itsekään tykkää jos öljy jää iholle pyörimään..

   Poista
 2. En ole käyttänyt puhdistusöljyä koskaan, mutta kuulostaa miellyttävältä. Enemmän kyllä tykkään, että kooatumus on kiinteempää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa seurata siinä tapauksessa blogia, koska lähiaikoina esittelyyn on tulossa kiinteämpää muotoa oleva meikinpuhdistustuote :)

   Poista
 3. Itse en ole puhdistusöljyjen suuri ystävä, mutta Patykalta löytyy kyllä hyvä öljy. Ihoni on iän myötä menettänyt kimmoisuutta ja öljyt tuntuvat palauttavan sitä kivasti.

  VastaaPoista
 4. En ole koskaan kokeillut näitä puhdistusöljyjä - varmasti antavat kimmoisuutta, joten täytyykin katsoa eri vaihtoehtoja ensi kerran kun puhdistusainetta tarvitsen.

  VastaaPoista
 5. Puhdistusöljyt eivät ole minulle tuttuja, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta! Täytyy laittaa ostoslistalle :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasialaisen kosmetiikan puhdistusöljyt eivät ole vielä omalla kohdalla täysiä napakymppejä ollut, mutta testailut jatkuvat :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat