maanantai 18. kesäkuuta 2018

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonkosmetiikan aurinkotuotteita vaikka niistä paljon kokemuksia olin lueskellutkin.
Spray sisältää luomukehäkukkauutetta sekä luomuauringonkukkaöljyä ja antaa 100% mineraalisuojan auringon UV-säteiltä. Tämän koostumusta on muutettu mikäli olet joskus aikaisemmin tuotetta testannut. Suihke antaa vedenkestävän suojan. Aurinkovoide sisältää luomumangouutetta ja luomuauringonkukkaöljyä ja antaa sprayn tapaan 100% ja vedenkestävän mineraalisuojan. Huulivoide antaa aurinkosuojan huulten herkälle iholle samalla niitä hoitaen ja kosteuttaen.

Kaikki Laveran aurinkotuotteet sopivat niin vauvojen ja lasten herkälle iholle kuin allergisellekin iholle. (Meidän pienokaisemme on vielä kyllä niin pieni, että suojaan hänet tällä hetkellä vaatetuksella sekä pyrkien välttämään suoraan auringonpaistetta ainakin silloin puolenpäivän aikoihin.)


Muistelen luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista kirjoitetun kokemuksia, että ne aika usein jäävät hieman vaaleampana iholle eivätkä ehkä ole kosmeettisesti yhtä miellyttäviä kuin synteettiset aurinkovoiteet. 


Ja kyllähän tämä fysikaalinen suoja tuntuu iholla aika erilaiselta kuin mihin on tottunut - vaatii varmaan hieman totuttelemista..


Toivotaan, että tämä kesä olisi aurinkoinen ja nämä voiteet pääsisivät kunnolla kesän aikana käyttöön - toukokuu ainakin oli ihan mielettömän upea <3


Kolmikosta huulivoide päätyy kyllä samantien laukkuuni - huulet ovat arat palamaan, mutta ne harvemmin muistetaan suojata.

Aurinkovoiteilla on hintaa n. 20€ ja huulivoiteen saa alle 10€ hintaan. Laveran tuotteitahan löytyy myynnistä mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta *.


Oletko sinä testannut luonnonkosmetiikan aurinkosuojia ja jos olet niin minkälaiset kokemukset sinulle niistä on?


/pr-näyte,
sis.mainoslinkin

12 kommenttia:

 1. Luonnonkosmetiikassa on äärimmäisen hyviä suojia, jotka eivät todellakaan häviä kemiallisille, päinvastoin. Kunhan testaa muita merkkejä. Itse kokeilin tätä spraytä viime kesänä ja oli huonoin kokemus luonnollisista suojusta. Kemiallista suojaa en iholle laittaisi enää koskaan, ne kun perustuvat hormonihäiritsijöihin ja niiden epäillään aiheuttavan ihosyöpää osaltaan vaikutustekniikkansa vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon sprayn koostumusta on tosiaan muutettu, joten saattaa olla nyt erilainen kuin mitä sinä olet testannut :)

   Poista
 2. Olen kokeillut biosoliksen aurinkoöljyä ja kasvoille tarkoitettua aurinkoisissa. Näiden lisäksi olen kokeillut yhen toisen merkin kasvoille tarkoitettua aurinkosuojaa pidettävä, mutta en muista minkä merkkinen se oli sillä siitä on muutama vuosi aikaa. Olen tykännyt varsinkin tästä biosoliksesta :)

  VastaaPoista
 3. Lavera on tuttu merkki mutta en ole testannut luonnonkosmetiikkaa aurinkotuotteissa. Mieleni tekisi kyllä kokeilla näitä koska Laveran tuotteet ovat niin hyviä muuten.

  VastaaPoista
 4. Vedenpitävyys ja helppous levittää on ehdottomia aurinkosuojaa valitessa. Luonnonmukaisuus on hyvä plussa. Tykkään muissakin aurinkosuojissa stickeistä. Helppo ja nopea ohimennessä sipaista lapsen nenälle, korvat yms. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 5. Leveran tuotteita olen joskus katsellut kaupassa, mutta vielä en ole päätynyt kokeilemaan. Pitäisi varmaan testata. Huulivoide ainakin kiinnostaisi! :)

  VastaaPoista
 6. Näitä Laveran aurinkotuotteita en ole testannut, mutta Biosolis on ollut ahkerassa käytössä ja se toimii hyvin :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Vuoden 2018 Lookfantastic Beauty Boxit

Kurkkasimme aikaisemmin mitä viime vuoden Bette Boxit sisälsivät ja tänään olisi sitten vuorostaan aika kurkata Lookfantasticin puoleen. It...

Luetuimmat