lauantai 2. kesäkuuta 2018

Kevättä kynsillä

Sain Dependin kevään 2018 kynsilakkoja itselleni melkoisen kasan testiin ja näiden myötä innostuinkin pitkästä aikaa kynsiäni lakkailemaan..


Kevään setti sisältää aivan ihastuttavan kavalkadin upeita keväisi sävyjä, mutta ei liene yllätys, että ensimmäisenä kynsilleni pääsi pinkit sävyt:


En yleensä itse ole lämmennyt tuolle ns. tikkuglitterille, mutta joten tässä tämä olikin melkoisen kiva yhdistelmä.


Lakkauksen pohjalle käytin mukana tullut Depend aluslakkaa ja päälle päällyslakkaa. Kestävyydeltään tämä oli omilla kynsilläni sitä mitä OPI:n ja Essien sun muiden lakat ovat olleet; oikean käden kynsistä muutamassa päivässä lakka lähti hieman lohkeilemaan, vasemmassa kädessä lakkaus pysyi siistinä pidemmän aikaa.


Lakkasin myös varpaankynnet Dependin lakalla (sinne laitoin pelkästään kaksi kerrosta värilakkaa) ja siellä lakkaus on pysynyt siistinä huomattavasti pidempään. Eli sanoisin tosiaan olevan kestävyydeltään oikein mallikelpoisia, itselläni varsinkaan tuossa oikeassa kädessä lakkaukset eivät vain pidempään yksinkertaisesti kestä (nyt varsinkin kun joutuu vielä normaalia enemmän vedenkin kanssa läträämään)..

Kaikki lakat pääsivät myös swatchaustikuille, joten pääsette sitä kautta näkemään miltä kevään kynsilakat näyttävät:




Kynsilakoilla on hintaa 3,35€ ja näitä saa tilattua esim. Dependin omilta sivuilta - kannattaa ehdottomasti tutustua myös muihin tuotteisiin, näistä kulmatuotteita olenkin teille aikaisemmin esitellyt.


Mitä väriä sinä suosit keväällä?


/pr-näyte

11 kommenttia:

  1. Ihania nuo tikkuglitterit, mä tykkään niistä :)

    VastaaPoista
  2. Monta kivaa väriä löytyy :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania sävyjä! Mä käytän kesät talvet aina ihania eri sävyisiä lakkoja. Nyt lemppari on oranssi. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
  4. Oi tuo vaaleanpunainen on erityisen ihana, ihana karamellikimara. <3 Mukavaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
  5. Ihania karkkisävyjä! Tosi kiva tuo pinkki :)

    VastaaPoista
  6. Ihan kivoja värejä! Lemppari on tänä keväänä/kesänä ehdottomasti keltainen. Myös sinisen sävyt on ihania kesälakkoja, ja toki vaaleanpunainen.

    https://lifewithhannamari.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on ihanan aurinkoinen sävy ja ehdoton suosikkini keväisin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat