perjantai 8. kesäkuuta 2018

Bette Box Kesäkuu 2018

Toukokuu tuntui vierähtävän ohi ennätyksellisen nopeasti ja kesäkuutakin on jo useampi päivä takana.. Kuukauden vaihtuminen tarkoittaa toki aina myös uutta Bette Boxia:

/Boxi saatu pr-näytteenä, postaus sisältää mainoslinkkejä./


Itse satuin Instagramin kautta hieman sisällöstä vahingossa spoilaantumaan, mutta en kovin tarkkaan kuvaa kuitenkaan katsonut, joten itseasiassa yllätyin positiivisesti oman boxini saadessani.


Kesäkuun boxi sisälsi paljon tuotteita, joten aloitetaan pidemmittä puheitta.

"Kangasnaamio toimii rauhoittavana tiivisteenä, joka kosteuttaa tehokkaasti auringon säteille altistunutta ihoa..."
Kangasnaamiot tässä taloudessa edelleenkin IN ja toivotaan, että aurinko alkaa porottaa tämän kesän aikana vielä siinä määrin, että tälle tuotteelle varsinaista käyttöä tulee!

Lumene Lähde 24h Tehokosteusvoide (ovh 19,90€/50ml, boxissa 15ml koko)
"Palauta ihosi kosteus arktisten voimien avulla! Lumene LÄHDE Intense Hydration 24H Tehokosteusvoide sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä ja koivumahlaa, jotka ravitsevat ihoa luonnollisesti antaen sille tehokasta, koko päivän kestää kosteutusta."
Tätä en muistaakseni olekaan testannut, joten kokeilen mielelläni - Lumenen kosteusvoiteet ovat ainakin aiemmin olleet suorastaan loistavia!

"Hydrogeelistä valmistetut KOCOSTAR Tropical Eye Patch -silmänympärysnaamiot kosteuttavat, kirkastavat ja raikastavat silmänympärysihoa. Innovatiivisen hydrogeelin ansiosta ne lukitsevat kosteuden ja tehoaineet niitä kaipaavalle silmänympärysiholle auttaen pitämään ihon kimmoisana ja heleänä. Hajusteettomat, biohajoavasta materiaalista valmistetut naamiot kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti kookosuutteen avulla."
Yritän muistaa helliä myös silmänympärysihoa, joten kaikenlaiset silmänympärysnaamiot ovat tervetulleita.

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide tuli 5ml näytteenä, joten en tätä ehkä varsinaiseksi boxin tuotteeksi laskisi mukaan vaikka kortissa onkin. CC-voiteesta olen aikaisemmin kovasti tykännyt ja tämä tuli Fair/Medium-sävyssä, joten saattaa ehkä kalpenaamallekin sopiva sävy olemaan - testataan.


Biozell Professional Silver kuivashampoo (ovh 7,90€/300ml, boxissa 100ml koko)
"Silver Dry Shampoo taittaa hiuksista keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä. Raikastaa hiukset ja hiuspohjan. Tuuheuttaa ja poistaa sähköisyyttä. Antaa muotoiltavuutta ja kevyttä pitoa. Antaa kampaukselle kestävän pohjan."
Mielenkiintoinen tuote, en muista aikaisemmin vastaavan törmänneeni, joten pakkohan tätä on testata! Voisin muuten kuvitella, että 100ml kokoakin ihan myytävänä kaupassa voisi olla vaikka täysikokoiseksi onkin suuri 300ml koko merkitty korttiin..

XZ Omena Hiushuuhde (ovh 4,20€/150ml) 
"XZ Omena Hiushuuhde hoitaa hiuksia ja tuo niille samalla kaunista kiiltoa. Hiushuuhde silottaa hiusten pintaa ja parantaa myös hiusten kammattavuutta. Raikkaan vihreän omenan tuoksuinen hiushuuhde sisältää kotimaista omenaviinietikkaa. Poishuuhdeltavaa hiushuuhdetta voi käyttää kolmella tavalla: Shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoopesun jälkeen hoitoaineena, tai shampoon tilalla hiusten hellävaraisena puhdistajana. Hiushuuhde vaahtoaa miedosti."
 Jälleen erittäin mielenkiintoinen tuote, johon en kyllä varmasti itse olisi tullut tarttuneeksi, mutta äärettömän suurella mielenkiinnolla lähden testaamaan!


Rexona Orchid Fresh -suihkusaippua (ovh 1,79€/250ml)
"Suihkusaippua herättää sinut uuteen päivään.."
Itsellänihän on tapana käydä suihkussa iltaisin, joten tuo myyntipuhe ei ole ihan minua varten :D En tiedä olenko koskaan (tai ainakaan vuosikausiin..) Rexonan suihkusaippuoita käyttänyt ja yllätyin itseasiassa tämän hinnasta.. Tuoksu vaikuttaa oikein ihastuttavalta, joten omaan käyttöön jää.

Dove Original 0% alumiiniton roll-on deo (ovh 2,85€/50ml)
"Alumiiniton deodorantti antaa sinulle tehokkaan suojan hikoilua vastaan koko päiväksi.."
Aluksi katsoin vaan, että tylsästi ihan perus Doven deo, mutta kannattaakin vilkaista aina tarkemmin; kyseessähän on alumiiniton kaveri, joten korkkaan omaan käyttööni - olen todennut etten tarvitse antiperspiranttia, joten alumiini on minun osaltani turha aineosa kainaloihin tunkea.

Lisäksi mukana oli pussinäytteet L'Oreal Paris sokerikuorinnasta (jota olenkin jo hetken mielinyt testailla..) sekä Lumenelta primerista ja beauty serumista (näistä jälkimmäinen lähtee ehkä toiselle testiin, mutta primerin testailen ehdottomasti itse).


Lopputulemaksi täytyy todetta, että nyt boxi oli jopa tällaiselle heavyuserille erittäin mainio pakkaus! Mukana oli useampi tuote, jota en ole aikaisemmin testannut ja itseasiassa varsinaisista tuotteista jokainen taitaa ihan omaan käyttööni päätyä - ennemmin tai myöhemmin. Nyt sitten on odotukset seuraavan boxin osalta entistä korkeammalla :D

Miltä sinun boxisi näytti, oletko bongannut boxeissa variaatiota?

(Viimeisiä sanoja naputellessani makuuhuoneesta alkoi kuulua huutelua, joten pahoittelen jos mukana on kovasti kirjoitusvirheitä ja ajatuskatkoja - en ehdi nyt kovin hyvin oikolukemaan ennen julkaisua xD)

18 kommenttia:

  1. No oli kyllä paljon tavaraa! Kangasnaamiot on nyt kyllä kovassa nousussa ja itsekin käytän niitä nykyään melkein viikottain. Tuo Garnierin naamio odotteleekin kaapissa testaustaan :) Ja XZ: n hiushuuhde kuulostaa tosi mielenkiintoiselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosiaan paljon tuotteita ja yllättävää ettei yksikään ollut tuttu mulle entuudestaan :)

      Poista
  2. https://charmingnails.blogspot.com/2018/06/kesakuun-bette-box.html

    Siinäpän minun mietteet :) tuo vaaleiden hiuksien kuivashampoo on tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri kävinkin ne lukaisemassa ja sinne kommentin heittämässä - toi sullekin tullut kuivashampoo on kyllä hyvä :)

      Poista
  3. Aika kiva boksi! Mulle on vihdoin tulossa Bette elokuusta alkaen, toivottavasti on yhtä kivaa sisältöä sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti taso pysyy hyvänä vaikka ainahan nämä sisällöt ovat makuasioita ja kaikkia on täysin mahdotonta miellyttää varsinkin kun boxit aina tietyissä raameissa pitää saada koottua..

      Poista
  4. Harvinaisen mainio boxi, paljon juttuja, jotka tulisi ehdottomasti käyttöön. Kivaa perjantaita Mira <3

    VastaaPoista
  5. Todella kivannäköinen boksi tullut tässä kuussa. Nää on niitä bokseja, jotka houkuttelisi itsenikin tilaamaan taas Betteboxin :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja juttuja, plussaa etenkin Lumenesta! :) Siitä onkin aikaa kun viimeksi oon tilannut tätä boxia!

    VastaaPoista
  7. Kaikenmoista purkkia ja purnukkaa on sulle taas tullut.

    VastaaPoista
  8. Kivoja tuotteita! Kuivashampoo tulee ainakin itelle aina tarpeeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni sitä kuluu välillä ihan tuhottomasti ja välillä sitten ei lainkaan :D

      Poista
  9. Tykkäsin ite kyllä tämän kuun boxista todella paljon! Tuo omenahuuhde pitää vielä koeajaa, sillä se oli ihan uusi tuote edes ajatuksena itselle!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat