tiistai 15. toukokuuta 2018

Säihkettä katseeseen ja kasvoille

Dermoshopin valikoimiin on jälleen tullut ihastuttavia uutuuksia, joista sain itselleni testiin tämän nelikon:


Korostuspuuteri (ovh 8,90€/7g)
Heleyttävät tipat (ovh 8,90€/14ml)
Nestemäinen luomiväri lemonade & breeze (ovh 5,20€/3,5ml)


Heleyttävät tipat on suunniteltu käytettäväksi yhdessä meikkivoiteen tai kasvovoiteen (ja pigmenttitippojen) kanssa. Itse sekoitin tippoja BB-voiteen sekaan ja vaikka useamman tipan joukkoon lisäsinkin, ei lopputulos missään nimessä ollut mikään discopallo. Näillä saa helposti näin kesäksi ihanaa heleytystä kasvoille.

Tipat on pakattuna tippapulloon, joka on varsin trendikäs pakkaustapa - samalla ollen ainakin minun silmääni kaunis ja koen tämän myös varsin toimivaksi tavaksi annostella tuotetta.


Korostuspuuterin käyttö on varmasti kaikille tuttua (kasvojen korkeimpiin kohtiin kuten poskiluille), mutta ajattelin testata tätä hieman eri tavalla, koska myöskään tämä ei discopallo-efektiä tuntunut helposti saavan aikaan; levitin tuotetta kevyesti puuterisiveltimellä koko kasvojen alueelle. Mielestäni toimi tässäkin hyvin ja antoi kivaa lisäheleyttä kasvoille (poskipäille ym. lisäsin tuotetta sormella hieman napakamman hohteen saadakseni aikaan). Voikin olla, että käytän tätä jatkossakin koko kasvojen heleyttäjänä.


Lemonade on sävyltään vaalea roosa ja Breeze kultainen. Itse tykkään levittää voidemaiset luomivärit sormella. Nämä ovat mukavia sellaisenaan tai näitä voi käyttää puuterimaisen luomivärin pohjalla hieman lisähohdetta (ja ehkä lisäpitoakin..) tuomaan. Itselläni nämä kestivät luomillani hyvin koko päivän - pohjalle käytin silmämeikinpohjustajaa kuten aina (ilman pohjustajaa mikään luomiväri ei omilla luomillani valitettavasti nykyään paikoillaan pysy).

Kukaanhan ei kiellä leikkimästä näilläkin; itselläni tuli mieleen, että näitäkin voisi mainiosti kasvojen alueella käyttää ja ehkäpä kokeilla huulillekin? ;)


Swatchauskuvassa vasemmalta oikealle:
Lemonade, Breeze, heleyttävät tipat & korostuspuuteri.Leikitteletkö sinä meikkituotteilla keksien näille uusia käyttötapoja vai pysytkö visusti niiden kanssa alunperin suunnitelluissa tavoissa?


/pr-näyte

12 kommenttia:

 1. Onpa upeat nuo nestemäiset luomivärit! :O

  VastaaPoista
 2. En ole juurikaan meikannut viimeiseen 4 vuoteen. Hieman ehkä bb-voidetta ja ripsaria, siinä ollut meikkaamiset. Viime aikoina, olen kyllä pohtinut josko taas alkaisi meikkaa enemmän, mutta sitten pitäs meilit ostaa ja kestääkö innostus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin kannattaa lähteä yksi tuote kerrallaan kokeilemaan lisätä, harjoittelee ensin sen käyttöä ja ottaa vasta sitten seuraavan tuotteen käyttöön - jos innostus ei kestäkään niin tällöin ei tuotteita mene hukkaan :)

   Poista
 3. Näistä nuo voidemaiset luomivärit kiinnostaa kyllä, laatikosta löytyy jo Lumenen tippoja ja niitä en hevillä vaida :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. Mähän käytän luomille miltein kaikkia muualle kasvoille tarkoitettuja tuotteita. :D Joten joo uskallan kokeilla uusia käyttötapoja. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tuotteet saattaa itsellä toimia jopa paremmin muualla kuin siellä mihin ne on tarkoitettu :D

   Poista
 5. Olen ihan vasta löytänyt Dermosilin, mutta muutama tuote on heiltä jäänyt heti käyttöön :)

  Nesemäiset luomivärit kuulostavat kokeilemisen arvoisilta :) Olen tosi huono kokeilemaan mitään uutta meikkirintamalla :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)