sunnuntai 13. toukokuuta 2018

puroBIO

Aluksi toivotan ihanaa äitienpäivää kaikille! <3

-----

Törmäsimme I love me -messuilla mielenkiintoiseen uuteen tuotemerkkiin emmekä pisteeltä ilman ostoksia päässet pois - itse ostin vain yhden highlighterin vaikka toinenkin sävy tästä olisi kovasti houkutellut:


lähti itselleni matkaan kauniissa vaaleanpunaisessa sävyssä:


Sävyvaihtoehtoina tämän lisäksi on champagne sekä kupari, näistä juurikin tuota shampanjan sävyistä itse pitkään pohdin ja hypistelin, mutta jätin väliin, koska vaikutti aika samansävyiseltä kuin theBalm Mary-Lou Manizer, joka minulta jo löytyy.


Tuotteeseen on lisätty kasviperäistä glyseriiniä sekä luomurisiiniöljyä, jonka vuoksi koostumus ei ole pöllyävän puuterin vaan ehkä jopa hieman kermainen - ei kuitenkaan voidemainen. Tuotteen voi levittää kasvoille joko sormilla, jolloin lopputulos on intenssiivisempi, tai siveltimellä.


Tuotteessa olevat pigmentit ovat 100% luonnollisia. Tuotteeseen löytyy myös täyttöpakkauksia eli ekologisuus on myös tässä mielessä huomioitu.


Ja sävyltäänhän tämä on kerrassaan upea! <3


Onko puroBIO Cosmetics sinulle entuudestaan tuttu merkki?



P.s. Huomenna postaus tulee pari tuntia normaalia myöhemmin, mutta kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa minkälaiseen haasteeseen lähdin mukaan! ;)

11 kommenttia:

  1. Ei ole, en ole koskaan kuullutkaan. Mielenkiintoisen sävyinen highlighter, ei ehkä itselleni, mutta nätti sävy. Hyvää ensimmäistä äitienpäivää ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Rankka päivä takana, onneksi ristiäisiä ei vietetä kuin kerran elämässä :D

      Poista
  2. En ole koskaan kuullutkaan, mutta todella kauniin sävyinen ja voisin itsekkin harkita :)

    VastaaPoista
  3. Ei ole tuttu merkki, en ole ikinä kuullutkaan.

    VastaaPoista
  4. Ei ole tuttu merkki...

    Hauskan kuuloinen idea tuollaiset messut, hieno nimikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla messuillahan on aivan mielettömästi kaikkea - myös teille kaksilahkeisille, joten kannattaa pitää mielessä ensi syksynä ;)

      Poista
  5. Mulla on PuroBiolta nuo molemmat vaaleat highlighterit, ja muutama luomivärinappi heidän omassa magneettipaletissaan :) Olen ostanut kaikki nimenomaan noina täyttöpakkauksina, jotta sain minimoita purnukat. Ihan uskomattoman hyvä pigmentti ja kestävyys on ollut kaikissa, hinnasta nyt puhumattakaan!

    VastaaPoista
  6. Ihan vieras merkki, mutta onpa kaunis! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)