perjantai 11. toukokuuta 2018

Bette Box Toukokuu 2018

Jälleen se aika kuukaudesta, että kurkataan mitä Bette Box * toi tullessaan. Jälleen kerran sain boxini myöhemmin kuin muutamat muut ja spoilaannuin sisällöstä. Mutta minkälaisella variaatiolla minun boxini tuli ja mitkä olivat minun fiilikseni boxista kokonaisuudessaan?


Schwarzkopf Live Color Spray -värisuihke Silver Splash (ovh 7€/120ml)
"Värisuihkeella luot trendikkäitä tehosteita tai pastellin sävyjä vaalennettuihin, värjättyihin tai luonnollisiin hiuksiin. Kuivuu välittömästi ja lähtee pois yhdellä shampoopesulla.."
Itselleni tosiaan sattui hopeinen/harmaa sävy - olisin niin kovin sitä pinkkiä toivonut, mutta pitää kai sitten testata miltä itse harmaahapsisena näyttäisi :D

Lumene Valo Glow Reveal Kirkastava&Kuoriva Naamio * (ovh 14,90€/75ml, boxissa 15ml koko)
"Heleyttävä naamio auttaa kirkastamaan väsynyttä ja sameaa ihoa paljastaen hetkessä säteilevän, tasaisen ja nuorekkaan hehkun. Yhdistettynä kirkastavaan C-vitamiinia ja pohjoisen lakan marjauutetta sisältävään Nordic C -yhdisteeseen, naamion tehokas AHA-, glykoli- ja maitohappoja sisältävä kuoriva koostumus poistaa kuolleet ihosolut, tasoittaa ihon sävyä ja uudistaa sen luonnollisen hehkun. Näkyvästi kirkkaampi iho näyttää energiseltä ja virkistyneeltä sekä hyvinvoivan säteilevältä."
Tämä oli ehdottomasti boxin mielenkiintoisin tuote ja mielellään olisin täysikokoisena ottanut - toisaalta kasvonaamioita minulle on kertynyt niin hurja määrä, että ehkä hyvä kun tämä tuli minikokoisena :D


Muumi-hiuslenkit (ovh 6,99€)
"Spiraalin muotoiset hiuslenkit on käsitelty 100% luonnollisilla eteerisillä öljyillä (kurjenpolvi, sitruunaruoho, piparminttu ja laventeli), minkä vuoksi ne pitävät kampauksen kuosissa ja kesän häiritsevät ötökät loitolla."
Olen näistä tainnut jo viime kesänä lueskella ja silloin pohdin, että olisi mielenkiintoista testata toimivatko tosiaan - nyt siis sain kuin sainkin ne vihdoin testiin :D

Ultrasun Face SPF30 -aurinkosuojavoide (ovh 25,50€/50ml, boxissa 7ml näyte)
Tämä on tainnut aikaisemminkin boxissa tulla ja sille on käynyt kuten näytteille yleensä - laitoin kiertoon. Olen aiemminkin maininnut etten itse pidä näytekokoisia tuotteita varsinaisina boxituotteina vaan ne ovat ylimääräistä sälää (matkakoot ovat asia erikseen), joten en itse tälle lämpene.


Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream -hoitovoide * (ovh 15,90€/100ml)
"Elvyttävä ja raikastava, hiuksiin jätettävä hoitovoide, jolla saat hiusten muotoiluun höyhenenkevyttä rakennetta. Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream -voide uudistaa, suojaa, kesyttää ja kosteuttaa hiuksiasi, jotta niistä tulisi sileämmät, kiiltävämmät ja eloisammat. Tuote sisältää UV- ja lämpösuojan."
Mielenkiintoinen tuote, mutta minulla on valitettavasti viime aikoina jäänyt hiuksiin jätettävien tuotteiden käyttö ihan minimiin - pitää varmaan asian suhteen alkaa tsempata, koska näitä on alkanut kertyä...

Vichy Slow Age Night yövoide&kasvonaamio * (ovh 35,50€/50ml, boxissa 15ml koko)
"Palauttava yövoide ja kasvonaamio, joka vähentää ulkoisten tekijöiden aiheuttamia varhaisia ikääntymisen merkkejä."
Tämä on ollut vain osassa boxeista, kortissa lukee, että olisi kohdennettu yli 30-vuotiaille. Tämäkin on mielenkiintoinen tuote, pitää miettiä kokeilenko yövoiteena vaiko naamiona..


Lisäksi mukana oli Kenzon World -tuoksusta näyte, jonka muistelisin aikaisemminkin tulleen eikä tämä muistaakseni ollut ehkä ihan minun makuuni..? Pitää vielä kokeilla muistelinko oikein.

Summa summarum.
Boxissa mielenkiintoisimmat tuotteet olivat ehkä nuo kaksi naamiota (Lumene&Vichy), jotka molemmat tulivat matkakokoisina, sekä hiuslenkit. CC-voide on ihan kiva ja värisuihkekin tulee todennäköisesti testattua.. Marmattaisin itse ehkä tuosta aurinkovoidenäytteestä ja olisi ollut kiva saada jostain muusta tuoksusta näyte kuin jo aikaisemmin tulleesta. Kuitenkin näistä muutamasta pienestä notkahduksesta huolimatta boxi ei mielestäni ollut floppi vaikkei riemunkiljahduksia oikein minkään tuotteen osalta täällä saanut aikaiseksi.

Nyt sitten taas odottelemaan seuraavaa boxia.. :)


Miltä sinun boxisi sisältö näytti (jos bloggaat tai sometat niin laita ihmeessä linkki kommenttiboxiin, yritän käydä katsomassa jos vain ehdin ja muistan - mommy brain!) tai jos sinulle ei boxia tule niin mitä mieltä olit boxin sisällöstä?


*)pr-näyte, sis.mainoslinkkejä

8 kommenttia:

  1. Mulle tuli tosta värisuihkeesta sininen! Toi silver olis ollu nii paljon parempi.. Ei tosiaan mikää paras boksi mut ei huonoinkaan.

    https://www.stoori.fi/purkkisirkus/bette-box-toukokuu/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkkiä ja sinista/turkoosia olen muissa boxeissa nähnyt, joten tää silver tuli täytenä yllätyksenä - mutta ehkä itselleni kuitenkin käyttiksempi kuin se sininen..

      Poista
  2. Mulla oli tuon CC creamin tilalla kiiltosuihke tms mutta muuten identtinen sisältö. Jos Lumenen naamio olisi ollut täysikokoinen, se olisi nostanut boksin tasoa huomattavasti, nyt jäi vähän valju fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka monet valittavatkin Lumenen läsnäoloa niin voimakkaasti boxeissa niin täytyy sanoa, että useammin kuin kerran se on ollut boxin tuotteiden parhaimmistoa :D

      Poista
  3. Mun boxi oli saman sisältöinen kuin sullakin.
    Pakko sanoa etten tykännyt. Vichy ja Lumene oli ainoat mieluisat tuotteet itselleni, ja nekin matka/näytekoossa.
    Itsekin saan tänne pohjoiseen boxin aina myöhemmin kuin etelämpänä asuvat, ja en tietenkään malta olla sisältöä kyylimättä etukäteen :D
    Vichyn voide piti tulla kaikille yli kolmekymppisille, mutta kommenttien perusteella ei sitä monikaan ollut silti saanut. Tästä tulee rajusti miinuspisteitä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi harmillista ettei kaikille edes kohderyhmässä ole tuotetta tullut ja olisi ollut kiva, että alle 30-vuotiaille olisi kuitenkin jotain muuta sitten boxissa mukana ollut..

      Poista
  4. Mulle tuli sun boxista eroava sisältö: https://nails1820.blogspot.fi/2018/05/bettebox-toukokuu.html

    mä olisin halunnut vichyn voiteen :( Tykkään Vichyn tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa kyllä kun kaikki ei tuota Vichyä saaneet, koska se omastakin näkövinkkelistä oli yksi mielenkiintoisimmista tuotteista :/ Kannattaa viimeistään kyselyssä antaa palautetta boxista ja toivotaan, että kesäkuussa boxi vääntäisi kaikkien suupieliä ylöspäin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat