lauantai 14. huhtikuuta 2018

Rakkautta, omistautumista, puhtautta ja pyhyyttä

Sain jo viime syksyn puolella itselleni testiin ihastuttavan kasvoöljyn, jonka korkkaaminen jäi kuitenkin tämän vuoden puolelle:




Sisältää mm. argan-, avokado- ja jasmiiniöljyä. 


Suositellaan erittäin kuivalle iholle.


Ihan ensimmäisenä tästä on mainittava huumaavan ihana tuoksu! Omalle pintakuivalle iholleni imeytyy hyvin, mutta en päiväkäyttöön itse käyttäisi - varsinkin talvella kuivalla iholla toimii varmasti hyvin myös meikin alla. Öljyjen kanssa toki kannattaa muistaa myös annostelu, näitä ei paljoa tarvitse, että saat niin kasvot kuin kaulan ja decolteenkin voideltua :D

Jos kasvoöljyt kiinnostavat, mutta epäilet tämän olevan itsellesi liian ravitseva niin kannattaa vilkaista muut valikoimissa olevat kasvoöljyt, esim. ruusukasvoöljy kuullostaa yhtä huumaavan ihastuttavalle ja sopii kaikille ihotyypeille.


Pidätkö sinä kukkaistuoksuista ihonhoitotuotteissa?


*)pr-näyte

10 kommenttia:

  1. Mulla on ainainen ongelma näiden tuoksuvien kanssa se, että joistain vahvoista tulee huono olo, toisista päänsärkyä ja joistain ei mitään. Kukkaistuoksut ois ihania, mut en ikinä uskalla ostaa niitä kun en tiiä pystyykö käyttämään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taitaa aika yleistäkin olla :/ Kannattaa pyytää tuotteesta näytettä ennen ostoa niin voi kokeilla aiheuttaako päänsärkyä.

      Poista
  2. Hei,
    Tykkään kyllä kukkaistuoksuista kosmetiikassa. Liian voimakkaat tuoksut luonnonkosmetiikassa eivät kylläkään miellytä. Itselläni on rasvainen iho, joten öljyjä käytän lähinnä vartalossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvoöljyissäkinhän löytyy vaihtoehtoja myös rasvaiselle iholle, kannattaa joskus testata :)

      Poista
  3. Signe Seebidin kosmessa on kyllä aivan mieletön tuoksumaailma, kun joissain luonnonkosmeissa tuoksut on niin kovin yrttisiä.

    Ihanaa viikkistä Mira <3

    VastaaPoista
  4. Tykkään miedoista kukkaistuoksuista. Liian voimakkaat aiheuttavat minulle ärsytysoireita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän tuoksu ei ainakaan omaan nenääni voimakkaana jää tuoksumaan enkä itseasiassa tuoksuun ainakaan kiinnitä levityksen jälkeen enää huomiota lainkaan - testaamallahan sen tietää onko tuoksu itselle sopiva vaiko eikö :)

      Poista
  5. Kiitos vinkistä! Meillä on 3-vuotiaan iho usein tosi kuiva ja sille on ollut vaikeaa löytää sopivaa tuotetta. Onneksi nyt alkaa jo vähän helpottaa kun ilmat ovat jo lämpimämmät. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat