maanantai 9. huhtikuuta 2018

MyLo + arvonta (sekä alennuskoodi)

Olettekin ehkä jo huomanneet, että pienyritykset ovat lähellä sydäntäni ja mielelläni blogissani heitä tuotteineen nostan teidän muidenkin tietoisuuteen. Tänään siis vuorossa puolivahingossa alkunsa saanut yritys nimeltä MyLo. Alku kuullostaa omaankin korvaani hyvin tutulta; raskausaikana etsinnässä oli äidinkin silmää miellyttänyt turvallinen tuttinauha ja kun sellaista ei löytynyt niin helmet tilaukseen ja väsäämään itse juuri omanlainen. Tämä touhu voi olla hyvinkin koukuttavaa ja aivan huomaamatta tuttinauhoja syntyy kymmeniä. Tässä tapauksessa vauva ei tuttia huolinutkaan ja tuttinauhat jäivät hänellä käyttämättä, kuitenkin tuttiketjujen teko jatkoi kavereille ja lopulta myös yrityksen muodossa. 


Turvallisuus on tuotteissa ykkösjuttu, joten silikonihelmet tulevat luotettavalta tehtaalta, jolta löytyy sertifikaatit minkä lisäksi tuotteet on valmistettu standardien mukaisesti ja ne kestävät myös hieman kovempaa käsittelyä. (Edelleenkään kuitenkaan näitä ei ole tarkoitettu vauvan käytettäväksi ilman aikuisen valvontaa!)

Valikoimista löytyy tällä hetkellä tuttinauhojen lisäksi puruleluja, imetyskoruja, lastenkoruja sekä avainkaulanauhoja. 


Sain valita itselleni yhden tuotteen ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin yksisarvispuruleluun (vaikka tuo nimellä varustettu customoitu purulelukin olisi kovasti kiehtonut..), koska tuo on vain ihan supersuloinen ja pitäähän sitä jokaisella tytöllä vähintään yksi yksisarvinen olla <3

Purulelu ei meillä vielä ole käyttöön päässyt, mutta viimeistään hampaiden alkaessa ilmoitella tulostaan tämä on varmasti kova sana - siihen asti toimii kauniina koristeena :)


Jotain kivaa myös teille eli saan arpoa yhdelle onnekkaalle vapaavalintaisen purulelun tai imetyskorun valikoimasta. Arvonta on avoinna kaikille osallistujille, mutta kaikille minun ja MyLon Facebook-/Instagram-seuraajille tulee mukaan ylimääräinen arpa (minun Facebook/Instagram, MyLon Facebook/Instagram) - ilmoita monella arvalla olet mukana (ylimääräinen arpa vaatii siis molempien seuraamisen Facebookin ja/tai Instagramin puolella!) ja voisit heittää kommenttikenttään vastauksen kenelle purulelu/imetyskoru mahdollisesti tulisi. Muista lisätä mukaan myös toimiva sähköpostiosoitteesi ja/tai seuraa blogiani tiiviisti, että ehdit vastailla 2vrk sisällä arvonnan päättymisestä minulle yhteystietojasi.

Arvonta on päättyy su 15.4. klo23.59 ja voittajan tulee olla tavoitettavissa 2vrk kuluessa tai arvon uuden voittajan, palkinto toimitetaan MyLon toimesta Suomeen. Olethan myös täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa osallistua arvontaan!


Koska kaikki eivät voi valitettavasti voittaa niin sain myös jaettavaksi -10% alennuskoodin: BLINGERSHIMMER, joka on voimassa 23.4.2018 saakka. (Tämänhän voi hyödyntää vaikkapa tilaamalla jollekin pienokaisen äidille äitienpäivälahjan ;))


*)pr-näyte

19 kommenttia:

  1. Yhdellä mukaan arvontaan! Omalle kesällä syntyvälle vauvalle olisi ihana. markettavesala@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mukana :) riikka.paavilainen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. 4 arpaa :D en ole varma päätyisinkö puruleluun kun nykyisestä taistellaan välillä, vai ekaan imetyskoruun kun ei ole vielä tullut testattua :)

    VastaaPoista
  4. Tulisi omalle pojalle 5kk jolla yksi hammas juuri puhjennut ja on hieman ollut itkuinen siitä, purulelusta olisi varmasti iloa ja käyttöä :)
    jonna.tiittanen@elisanet.fi
    Yhdellä mukana

    VastaaPoista
  5. Tuollainen yksisarvinen olisi ihana kuopukselle :)

    noorapauliinan@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Voi miten söpö tuttiketju! En ole ennen kuullutkaan tällaisesta yrityksestä. :)

    VastaaPoista
  7. Onpa hellyttävä! Klikkailin itseni seurailemaan molempien instaa, joten 3 arpaa ja jemmaan menisi vielä ihan hys hys-asia, lähipiiriin tulosaa vauva <3

    VastaaPoista
  8. Mukaan kivaan arvontaan. 1 arpa.
    Omalle lapselle tulisi :)
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Yksi arpa, kiitos!
    Meillä odotetaan pikkusisarusta isommille syntyväksi kesällä, joten hänelle olisi kovin tervetullut.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  10. mukana :) seuraan instagramissa ja facebookissa molempia.
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Mukana kaikilla arvoilla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Mukana yhdellä arvalla. :)

    millamainenblogi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Mukana yhdellä arvalla :) Omalle tulevalle lapselle tulisi!
    ainosuklaa@gmail.com

    VastaaPoista
  14. En ole nyt varma, montako arpaa on maksimi, mutta kaikilla arvoilla mukana kuitenkin :D Imetyskorun tahtoisin itselleni ^_^ kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Kahdella arvalla mukana! Lahjaksi menisi!
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kummipojalle tulisi ja kolmella arvalla mukana :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä arvonta valitettavasti päättyi jo sunnuntaina ja voittajakin on arvottu. Alennuskoodi on vielä ensi viikon alkuun saakka kuitenkin voimassa :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat