lauantai 28. huhtikuuta 2018

Kurkumaa kurkkuun

Sain jo raskausaikana Ruohonjuuresta testiin kurkumiinisuihkeen, jota en kuitenkaan uskaltanut ottaa vielä tällöin käyttöön - raskausaikanahan melkoinen litania tuotteita on kielletty ihan vain sen takia, koska ei olla varmoja sen vaikutuksista. Mutta itse asiaan..


Nordic Health kurkumasuihke (ovh 29,90€/25ml)
on helppokäyttöinen ja imeytyy suun limakalvojen kautta ylivoimaisen tehokkaasti.


Kurkumiinihan on tunnetusti monipuolinen ja tehokas hyvinvoinnin edistäjä, joten tämä ei ole tuotteena turhake edes ns. flunssakauden ulkopuolella käytettynä.


Tuotetta käytetään päivittäin neljä suihketta ja maultaan se on appelsiininen. Väri tässä on oranssi eikä tämän kanssa kannata tehdä sitä virhettä minkä mieheni teki kun en ehtinyt häntä estää - suihkaisi suihketta ilmaan minkä seurauksena saimme hieman siivottavaa :D Eli annostelu suoraan suuhun.


Käytätkö sinä kurkumaa hyvinvoinnin edistämiseen vai onko se sinulla käytössä vain mausteena muiden joukossa?


/pr-näyte

9 kommenttia:

 1. Tulee käytettyä hyvin vähän kurkumaa itse. Mies käyttää ruoassa aika paljon kun värjää perunoita tai riisiä. Itse en niin välitä kurkuman mausta.

  VastaaPoista
 2. Mä olen onnistunut joskus pilaamaan keittiön maton kurkumalla ruoan laiton yhteydessä. Sehän ei tunnu irtoavan tekstiileistä sitten kirveelläkään :D

  VastaaPoista
 3. Itse en käytä juuri ollenkaan kurkumaa, mutta sen terveysvaikutukset alkoivat kiinnostaa. Pitääpä otta selvää tuotteesta!

  VastaaPoista
 4. Kurkuman terveysvaikutukset on kiinnostavia. Pitää perehtyä niihin vielä tarkemmin. Aihe kiinnostaa kyllä. Itsellä on kurkuman eteeristäöljyä.

  VastaaPoista
 5. En ole tästä ennen kuullutkaan, muutenkin tulee valitettavan vähän käytettyä mitään lisäravinteita, vaikka varmasti syytä olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos syö terveellisesti ja monipuolisesti niin tällöinhän ainoastaan D-vitamiini taitaa olla suositeltu lisä :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cocoa Brown

Testasin kesällä ensimmäistä kertaa elämässäni vaahtomaista itseruskettavaa - ja ylipäätään varmaankin vuosikymmeneen itseruskettavaa. Lop...

Luetuimmat