tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kauneusboxeja..

Itse aina mietin ja pähkäilen minkälaisia kauneusboxeja maailmalta löytyykään, joten ajattelin nyt ehkä teidänkin hyödyksenne tehdä koontipostauksen itse kokeilemistani kauneusboxeista. Lisäilen tänne mukaan myös tämän hetkisiä hinta- ja tilaustietoja (jos näitä löytyy), jos vaikka joku teistä boxia innostuukin tilailemaan.

Käydään lävitse aluksi suomalaiset boxit, joista toki ensimmäisenä on mainittava varmasti kaikkien tuntema Bette Box * (entinen LivBox), joka on siis minulle tosiaan tullut heinäkuusta 2013 lähtien katkotta! Tällä hetkellä saan boxin blogiyhteistyönä, mutta tämä ei millään tapaa vaikuta siihen miten boxista ja sen sisällöstä kirjoittelen teille.


Olen boxin nyt itseasiassa tilannut myös siskontytölleni lahjaksi 6kk-jakson ajan eli sekin varmaan kertoo ettei boxi mielestäni mikään floppi ole ;)

Boxin voit tilailla itsellesi joko toistaiseksi voimassaolevalla tilauksella (18,90€/kk) tai määräaikaistilauksena (56,70€/3kk tai 113,40€/6kk). Jokainen boxi sisältää 4-6 tuotetta, joista osa matka- tai näytekokoja ja kyseessä tosiaan on kuukausittain ilmestyvä boxi.

Kaikki aikaisemmat Bette Box -postaukseni löytyvät täältä ja näitä edeltävät LivBox-postaukset täältä.

on suomalaisen Jolie-verkkokaupan * luonnonkosmetiikkaa sisältävä kuukausittain ilmestyvä kuukausiboxi.


Boxin voit tilata itsellesi määräaikaistilauksena: 79€/3kk tai 139€/6kk.
Itse tilasin boxia puolenvuoden ajan ja aiemmat postaukseni boxeista löytyvät täältä.

Muita suomalaisia boxeja, joita ei ainakaan tällä hetkellä ole myynnissä. Linkit minun postaukseeni boxeista, kannattaa seurailla tuleeko näitä vielä uudelleen myyntiin:

Bearelin Kauneusboksi on ilmestynyt ainakin muutaman kerran ja itselleni boxi tuli pr-näytteenä kesällä 2016. Tällöin hintaa boxilla on ollut 45€.
NSB Beauty Box on myös pari kertaa ilmestynyt, itselleni tilasin ensimmäisen boxin, jolla hintaa tällöin oli 49€.
Kiss My Box ei myöskään ole tällä hetkellä saatavana, itselleni boxin sain pr-näytteenä marraskuussa 2016, jolloin boxilla oli hintaa 23,90€.
 Dermosil Black Box ilmestyi viime syksynä Black Fridayn kunniaksi ja ainakin tällöin Dermoshopista vinkkailtiin, että tämä saattaisi tulla uudelleenkin eli kannattaa ehdottomasti pitää silmät tarkkana. Hintaa boxilla viime vuonna oli 25€.
Meikkipäät Beauty Boxin sain helmikuussa 2017 pr-näytteenä, hintaa tällä tällöin oli 49€.

Eli kyllähän näitä vaihtoehtoja Suomessakin on ihan hyvin ollut - ja tässä on vain minulle asti saapuneet boxit. Toivottavasti näitä nähdään jatkossakin!

Siirrytään seuraavaksi ulkomaalaisiin kauneuboxeihin (linkit minun postauksiini boxeista):

Viimeisin tuttavuuteni kauneusboxien rintamalla. 


Sisältää viisi täysikokoista tuotetta. Boxin voit tilata itsellesi toistaiseksi voimassaolevalla tilauksella (24,95€/kk), kertatilauksena (26,95€) tai määräaikaistilauksena (74,95€/3kk tai 144,95€/6kk).

on viime keväinen uusi tuttavuuteni. Boxeja löytyy normaalia ja deluxe-versiota. Black Box hinnaltaan £25 (kurssista riippuen n. 28€) ja Deluxe Box £35 (kurssista riippuen n. 39,50€) minkä lisäksi toimituskuluja tulee päälle £6,99 (kurssista riippuen n. 7,90€).


Tuon perusboxin hinta onkin hieman näköjään noussut viime keväästä en sitten tiedä onko luvattu arvokin noussut - tietoa en nyt sivuilta löytänyt.. Mustassa boxissa on mukana viisi täysikokoista tuotetta, deluxe-versiossa 4-5 täysikokoista tuotetta. 

tuli minulle vuoden verran 2015-2016 sekä sain nyt helmi- ja maaliskuussa boxin pr-näytteenä.


Voit tilata boxin kertatilauksena (20€) tai määräaikaistilauksena (54€/3kk, 102€/6kk tai 186€/12kk), määräaikaistilauksissa maksat postikulut (6,99€) vain kertaalleen. Boxissa itse pidän siitä, että mukana on paljon myös itselleni tuntemattomia merkkejä. Tuotteet ovat aika usein matkakokoisia, mutta toisaalta ovat yleensä myös sen verran arvokkaista merkeistä, ettei näitä täysikokoisena voisikaan boxissa odottaa olevan. Halvimmillaan boxin voi saada peräti niinkin edullisesti kuin 15,50€/kk ensimmäisen boxin jälkeen ja arvoa boxilla on aina moninkertaisesti, joten saat kyllä tämän kanssa takuulla rahoillesi vastinetta!

-sivellinboxin tilasin itselleni viiden kuukauden ajan, näistä aika moneen kylläkin otin siveltimien sijasta jotain vaihtoehtoisia tuotteita mukaan.


Hintaa tällä boxilla (tai ehkä paremminkin pussukalla) on $19,99 (kurssista riippuen n. 16,20€) + postikulut $4,99 (kurssista riippuen n. 4€). Saat kuukausittain itsellesi 3-8 meikkisivellintä, mutta halutessasi voit tosiaan helposti myös vaihtaa siveltimet johonkin muuhun. Samaisella sivustolla on valikoimissa myös Kiss Me -boxi (sisältäen nestemäisiä huulipunia) tai Shadow Me (sisältäen luomivärejä) - näistä kummasti tuo luomiväripaketti alkoi kiinnostaa.. :D

-pussukan tilasin itselleni reilun vuoden ajan. En ole nyt aivan varma onko pussukka jälleen Suomeen tilattavissa? Olen kyllä muistaakseni joissain blogeissa esittelyjä nähnyt, mutta sivuilta en löydä tietoa kuinka paljon Suomeen postikulut tekevät.


Pussukan voi tilata kuukausittaisella ($12,95 (n. 10,50€), ensimmäisen kuukauden saat hintaan $9,71 (n. 7,90€)) tai määräaikaisella tilauksella ($25,90/3kk (n. 21€), $51,80/6kk (n. 42€) tai $116,55/12kk (n. 94,50€)). Todennäköisimmin postikuluja tuohon päälle tulee n. 4€/kk. Nimensäkin mukaisesti pussukassa on mukana lähinnä huulille tarkoitettuja tuotteita sekä yksi muu tuote. Tämä on jokaisen huulipuna-addiktin valinta!

on itseasiassa tarkoitettu hieman tummempi hipiäisille kuin mitä allekirjoittanut on, mutta se ei estänyt minua boxia tilaamasta :D


Boxi itseasiassa näyttäsi olevan uusiutumassa, joten sivuilta ei tällä hetkellä tarkkoja tietoja jatkosta löydy - itseasiassa siellä olisi tällä hetkellä mahdollisuus ennakkotilata boxi £1 hintaan, mutta en oikein saanut selville sitoutuuko tuossa mihin (ja kun kokeilin mitä antaa Suomeen tilatessa summaksi niin se kohosikin yli £50).. Laitoin asiasta myös sähköpostia menemään, mutta mitään vastausta en missään vaiheessa saanut..


Kyllähän noita boxeja on vuosiin mahtunut jos jonkinlaista, mutta edelleenkin houkuttaa kaikki uusi ja ihmeellinen, joten jos sinulla on vinkata kauneusboxista, jota saa suoraan Suomeen tilattua (ilman aivan järjettömiä postituskuluja..) niin vinkkaa minulle - voi olla, että innostun tilaamaan ;)

Onko näissä boxeissa sinulle vanhoja tuttuja tai löytyykö joukosta uusia tuttavuuksia joita voisit itsekin kokeilla?


*) postaus sisältää mainoslinkkejä

10 kommenttia:

 1. Vitsi miten kiva kooste, joku boxi olisi kiva tilata, oli ihanaa, kun aikansa tuli tuo Bette Boxikin tai tilasin jo silloin, kun oli Livbox.

  Mukavaa tiistaita Mira <3

  VastaaPoista
 2. Mulle tulee Ipsy Glambag ja Boxycharm USAsta Shipiton kautta ja LookFantastic Englannista. Kaikista tykkän kovin ja jatkan vielä ties kuinka kauan �� MorpheMe suveltimiä tuli vissiin viis pussukkaa, jonka jälkeen lopetin. LipMonthly tuli reilun vuoden, mut senkin lopetin ku tuntui et huulijuttuja alkoi jo olla tarpeeksi. LookIncredibleltä tilasin viime vuonna yhden kerran testiin sen Deluxen ja tykkäsin kyllä. BetteBox tuli aikansa, mut se on ihan blääh muihin verrattuna. Jolielta oon tilannu jonku spessuboxin ja oli ihana ja Meikkipäidenkin boxi oli kiva. Nää on kyllä aika koukuttavia ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen vielä nuo Shipiton kautta tilattavat skipannut vaikka siellä olisi vaikka ja mitä ihania vaihtoehtoja olemassa.. Tuo koukuttavuus pitää kyllä täysin paikkansa :D

   Poista
 3. Boxycharm kiinnostaisi, mutta shipiton käyttö tuntuu liian isolta askeleelta. :D Jolie ja Lookfantastic ovat näistä sun esittelemistä kivoimmat. :)

  VastaaPoista
 4. LipMonthly lopetti toimitukset Suomeen, mutta jos pitää tilausta yllä, niin ne toimittavat vielä. Mutta jos sen lopettaa, niin uudelleen ei voi enää tilata.

  BetteBox, LF ja GlowwBox oli tuttuja, niitä joskus tilannut. Nyt ei tule enää mitään, kun en ole kiintoisaa boksia löytänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin vähän muistelinkin olleen, mutta en ollut varma onko tilanne tuon suhteen muuttunut.

   Säkään et vielä Shipiton kautta boxeja ole intoutunut tilailemaan!? :D

   Poista
 5. Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa niin briteistä saa tilattua LoveLula BeautyBoxia. Tuli mulle viime vuoden keväänä 3kk ja saa tilattua vaan 3kk:n tai 1 vuoden jaksot. Tykkäsin kyllä mutta vähemmän kuin Jolie Boxista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tsekata minkälainen boxi on kyseessä, olen kyllä nimen tainnut joskus kuullakin..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mousse au chocolat

Tänään esittelen suklaamoussea, jolla voi herkutella ilman pelkoa ylimääräisten kaloreiden kertymisestä vyötärölle. /pr-näyte/ ...

Luetuimmat