torstai 12. huhtikuuta 2018

Bette Box Huhtikuu 2018

Jälleen olisi se aika kuukaudesta; Bette Box *. Sain itse boxin kätösiini eilen illalla, mutta postaus jäi tälle päivälle, koska vauva-arjessa ei ihan samalla tapaa tietokoneella ehdikään istuksimaan - ja näinkin "simppelin" postauksen tekeminen vie ainakin sellaisen tunnin verran aikaa. Mutta siis, osahan oli omansa saanut jo minua ennen hyppysiinsä, mutta sain kuin sain tällä kertaa vältettyä itseni spoilaamisen sisällöstä. Kurkataanpa siis mitä "huhtikuun juhlahumua" piti sisällään:


"Innovatiivinen Anti-Age silmänympärysnaamio nuorentaa ja kaunistaa silmänympärysihoa ja poistaa silmänalusturvotuksen. Aktiivinen kollageeni vähentää näkyviä ryppyjä (jopa 78 %), kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä (jopa 77 %), vähentää tummuutta ja turvotusta silmien alta (jopa 67 %) ja poistaa väsymyksen ja stressin merkkejä (jopa 85 %). Vaikutus on nähtävissä jo ensimmäisen käytön jälkeen.  Todella tehokas ja kehuttu pikakaunistaja silmänympärysiholle."
Yritän muistaa hemmotella aika ajoin myös silmänympärysihoa sille tarkoitetuilla naamioilla eli tämä tulee ehdottomasti käyttöön!

Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal Facial Oil (ovh 15,90€/30ml)
Olenkin tämän aikaisemmin testannut ja hyväksi todennut, lisäksi kasvoöljy olikin juuri ostoslistalla, joten tämä tuli ehdottomaan tarpeeseen ja tulen käyttöön samantien korkkaamaan :)


Ibero meikkisivellinsetti 4kpl (ovh 10,90€)
Setti sisältää luomivärisiveltimen, puuterisiveltimen, luomiväriapplikaattorin ja ripsikamman/-harjan. Tämä kai on tullut vain pitkäaikaistilaajille? Kätevän kokoiset matkalle mukaan. Pitää katsoa omat siveltimet lävitse, mutta ainakin osa näistä tulee jäämään omaan käyttööni.

"Gliss Supreme Length -shampoo sopii erityisesti pitkille, rasittuneille hiuksille. Se poistaa ylimääräisen öljyn hiuksista ja saa hiukset tuntumaan sileiltä. Tuoksuna naisellinen ja raikas pioni!"
 Tämä on tullut pitkähiuksisille ja piti käydä Tainan blogista kurkkaamassa mitä lyhyt hiuksiset ovat saaneet; tyvikohotussuihkeen samalta merkiltä. Hoitosuihketta minulta ei itseasiassa tällä hetkellä taidakaan löytyä, joten eiköhän tälle käyttöä löydy - viime kampaajareissun (joulukuussa...) jälkeen hiukset ovat tuntuneet sen verran hyväkuntoisilta etten hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita ole juurikaan kokenut tarvinneeni..


"Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynän kevyt koostumus häivyttää kaikenlaisia ihon värivirheitä luoden kasvoille tasaisen virheettömän ilmeen. Nordic Chic CC Peitekynäsävyt on kehitetty neutraloimaan kasvoilta punaisuutta, kirkastamaan ”sameaa” ihoa sekä häivyttämään sinertäviä ihoalueita, kuten tummia silmänalusia. Ilmavan kevyiden koostumusten ansioista tuotetta voi käyttää joko ennen tai jälkeen Nordic Chic Color Correcting CC Meikkivoiteen levitystä."
Itselleni tuli violettisävy, joka siis kirkastaa "sameaa" ihoa. Onkohan tästä muitakin sävyjä ollut boxeissa? Ihan mielenkiintoinen tuote, mutta itselle olisi enemmän ollut käyttöä juurikin noille kahdelle muulle sävylle :D

Lisäksi mukana oli tuoksunäyte Osacar de la Rentan Bella Blanca -tuoksusta, joka ei kyllä tuoksuna ehkä ihan minun jutultani vaikuta, mutta pitää vielä testata..


Kokonaisuutena huhtikuun boxi oli mielestäni todella onnistunut, sanoisin jopa ilman pitkäaikaistilaajalahjaa (huomasinkin heti julkaisun jälkeen, että tuo sama pieni printtihän oli myös Mossan kasvoöljyn ja Bio2you-silmänympärysnaamion kohdalla eli ei-pitkäaikaistilaajien boxi on tainnut olla aikalailla erilainen!?). Ehdoton napakymppi boxissa itselleni on kasvoöljy, vaikka sitä tosiaan olenkin jo testannut (mutta tällöin siihen rakastuin niin totaalisesti, että on ehdottoman tervetullut takaisin käyttöön!), toinen mielenkiintoinen tuote on silmänympärysnaamio enkä sanoisi minkään tuotteen boxissa olleen varsinainen floppi vaikka tuon Lumenen peitekynän olisinkin mielelläni jossain muussa sävyssä itselleni ottanut.


Mitkä on sinun ajatukset huhtikuisesta boxista?


*)pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä

9 kommenttia:

  1. Mulle käyttöön tulisi nuo sudit. Muuta en oikein tarvitse tällä hetkellä. Söpöjä juttuja kyllä kuitenkin :)

    VastaaPoista
  2. Mira, nyt on vuosi 2018 ;) mulle olisi kelvannut myös tuo pitkähiuksisten hoitosuihke, mutta ihan kiva että oli kohdennettu. Tosin tyvikohottajia ja kuivashampoita on tullut tosi paljon hiusjutuissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menisikö "mommy brain" piikkiin? :D Mutta kiitos kun huomasit, kävin otsikon muuttamassa :D

      Poista
  3. Mossan tuotteet ovatkin minulle tuttuja ja olen tykästynyt niihin!

    VastaaPoista
  4. En ole ikinä näitä tuotteita käyttänyt, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
  5. Mulle tuli itselleni täysin erilainen Bette Box :D jäi nyt huhtikuun paketista aika monta tuotetta käyttämättä, mutta viime kuun boxi oli kyllä huikea! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat