torstai 1. helmikuuta 2018

Tammikuun kosmetiikkaostokset

Jälleen kuukausi on vaihtunut ja aika tilinteolle eli kuinka paljon siihen kosmetiikkaan heti vuoden aluksi tulikaan rahaa laitettua palamaan..

Tilanne kuukauden puoliväliin tilanne näytti vielä erittäin hyvältä ja olin aika varma, että ostokset jäävät alle 100€, mutta kuinkas sitten kävikään...

Joulukuun puolella tein yhden ainokaisen kosmetiikkatilauksen, jonka saapuminen jäi tammikuun puolelle ja siten tammikuun kirjanpitoon (kuten joulukuun kirjanpitoon tuli marraskuiset Black Friday -hankinnat):


FeelUniquessa oli UD-luomiväripaletteja aika hyvällä tarjouksella myynnissä enkä voinut sitten yhtä näistä vastustaa ja tokihan tilaukseen pari muutakin juttua sitten tarttui. Ja tammikuun puolella tuli tehtyä myös kaksikin tilausta FeelUniquelle - joista toinen kylläkin jää tulevaksi vasta helmikuun puolella ja näkyy siellä sitten kirjanpidossa.


Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette
L'Oreal Paris Miss Baby Roll Mascara
Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eyeliner Silver Pink
GUERLAIN Météorites Birthday Pearls of Powder
Vitabiotics Pregnacare Cream
YHTEENSÄ: n. 67€

 

  Pohdin laitanko tämän setin tänne vaiko en, mutta päädyin nyt sitten kuitenkin laittamaan.. Bloggaajakollega halusi eroon ylimääräisestä ja laittoin tavaraa jakoon postikulujen hinnalla:

Maybelline Tattoo Brow Dark Brown
L’Oréal Paris Infallible Matte Max Virgin
L’Oréal Paris Inflallible Clueless
Isadora Surf&Sun
NYX Ultimate Shadow palette Cool Neutrals ja Smokey & Highlight
YHTEENSÄ: 5,90€


 Kaverin kanssa kauppareissulta tarttui mukaan tarpeellista ja jotain mikä ei ehkä välttämättä olisi ollut niin tarpeellista:


The Body Shop Early-harvest Raspberry Shower Gel
L'Oreal Paris Pure Clay Anti-Blemish Mask
L'Oreal Paris Pure Clay Bright Mask

YHTEENSÄ: n. 14€

 Suihkugeeliä vaillakin olin ja TBS-myymälässä sattui vadelmainen suihkugeeli olemaan niin hyvässä tarjouksessa, että nappasin sen mukaan. Citymarketissa taas oli L'Oreal Paris -kasvonaamiota kaksi yhden hinnalla ja kun bongasin Pure Clay -linjaan tulleen kaksi uutuutta niin enhän minä tätä tarjousta enää pystynyt vastustamaan..


Kynsilakkoja en todellakaan tarvitsisi yhtään lisää, varsinkaan kun nyt raskauden aikana kynnet ovat olleet enimmäkseen peräti täysin ilman kynsilakkaa (!), mutta en vain voinut vastustaa Tokmannin tarjousta Sally Hansenin lakoista ja kotiutinkin näitä sitten kerralla peräti kolme kappaletta. Hintaahan näillä tosiaan oli 1,50€/kpl eli yhteensä köyhdyin 4,50€ verran - not bad!


Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoaine on ehdottomasti yksi itselläni toimivimmista, joten kun bongasin tämän Citymarketissa tarjoushintaan niin pakkohan nämä oli napata ostoskärryyn; 6€/2x 100ml.


Satuin tammikuun loppupuolella huomaamaan, että Sokoksellakin on melkoisen hyvät alet ja teinkin sitten sinne loppujen lopuksi kaksi tilausta:


NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish Shadow Palette
Urban Decay Vice Ultimate Pair Duo -pakkaus Big bang
IsaDora Perfect Countour Kajal Waterproof 63 Tropical Green
Lancôme Matte Shaker 379 Yummy Pink
MAC Eye Pro Palette Refill Pan luomivärinapit Steamy & Swish& Humid & Deep Truth & Sumptuous Olive & Electric Eel
MAC Pigment Kitschmas
MAC Patentpolish Lip Pencil huulimeikkikynä Fearless
YHTEENSÄ: n. 107€


Myös Kicksin verkkokauppaan lähti muutama tilaus:


Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil Street
Urban Decay Basquiat Eye Pencil Post Punk
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF20 1 Porcelain
Isadora Wig Wham Heavy Lashes Mascara 01 Black Magic
Aussie Colour Mate Conditioner 400 ml
Smashbox Photo Finish Foundation Primer Travel Size
YHTEENSÄ: n. 52€


Miltä tammikuun saldo sitten näytti? Noh, kyllähän tuota rahaa ihan kivasti kosmetiikkaan paloi; n. 250€ verran ja tosiaan pari tilausta jäi vielä helmikuun puolelle saapuvaksi. Toisaalta tammikuussa tuli vastaan sen verran hyviä tarjouksia ettei noita voinut jättää välistä, jospa sitä loppuvuoden sitten pihistelisikin kun -20% alennus ei tunnu miltään :D


Hyödynsitkö sinä tammikuussa alemyyntejä?




16 kommenttia:

  1. Sokoksen ale oli kyllä sanonko mistä, kummasti meikäläisenkin lompakko aukesi siellä. :D

    VastaaPoista
  2. Mä jätin itse asiassa aleshoppailut tosi pitkälti välistä :D Ehkä tekee ihan hyvääkin pitää välillä vähän taukoa kosmeshoppailusta, vaikka onhan se niin kiva saada kaikkea uutta :) Toi TBS:n vadelmasuihkugeeli on aivan ihanaa! <3

    VastaaPoista
  3. Ja helmikuussa uusi kierros: Sokoksella oli ainakin jo eilen Ystäväpäivän osat 2, maksa 1 tarjous ;)

    Sokoksen alet hyödynsin miekin, samoin tuon Tokmannin. Joulukuussa Lushin alet, joka tuli sitten tammikuun puolella noudettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä noita Sokoksen ystävänpäivätarjouksia vilkaisin niin siellä ei onneksi mitään sellaista pakko-saada-tuotteita ollut vaikka niitä Essien kynsilakkoja jo käsissäni pidinkin :D

      Poista
  4. Todella paljon ostoksia eikä summa nyt ihan päätä huimaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan siihen nähden mitä kaikkea sillä itselleni haalin :D

      Poista
  5. Siis mitä linkkejä ja Guerlainia sait noin halvalla. Minäkin ostin Happy Glow meteoritespallerot, samoin Meteoriittipuuterin, DKNY Nectar Loveko se oli tuoksun lahjapakkauksessa ja Salvatore Ferragamon tuoksun lahjapakkauksessa. Sokkarilta ja Feeluniquelta. :) Ja ai niin Escentualilta.

    Nuo Nyxin luomiväripaletit on loistavia, käytössä joka kerta.

    Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskomattoman paljon verkkokaupoissa oli peräti -50% alennuksessa (ellei jopa hieman enemmänkin..) ja eihän sellaisia nyt kukaan pysty vastustamaan :D

      Poista
  6. Ihania ostoksia! Älä suotta morkkistele :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan sen takia tuli aluksi pientä morkkista kun luulin todella pienellä tammikuusta selvinneeni :D Mutta tosiaan nyt oli niin hyviä tarjouksia ettei vain voinut vastustaa varsinkin kun ne oli mahdollista hyödyntää :)

      Poista
  7. Mä meinasin myös tilata nuo Meteoriitit kun oli niin halvat, mutta toisaalta mietin että tarvitsenko. Näin jälkikäteen vähän ärsyttää :D

    Sä oot kyllä tehnyt mahtavia löytöjä taas kerran, ei ollenkaan paha summa tuosta kaikesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaalihintaisena tästä kaikesta olisi tuplat kuitenkin joutunut maksamaan niin siihen nähden ihan hyvin kyllä meni :D

      Poista
  8. Mä olen yrittänyt myös pitää kirjanpitoa siitä, että tilaan vain tietyllä määrällä vaatteita ja/tai kosmetiikkaa per kuukausi, mutta aina välillä vähän repsahtaa. Kivaa nähdä sitten loppujen lopuksi paljonko on käyttänyt koko vuoden ajalla. Itsekin käytän noita Lumenen meikinpoistotuotteita ja on toiminut tähän mennessä tosi hyvin.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat