maanantai 12. helmikuuta 2018

Luonnonkauneutta

Sain saksalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Benecosin maahantuojalta testiin muutamia tuotteita vartalonhoidon puolelta:




Sitruunamelissaiset suihkugeeli ja vartalovoide herättivät tuoksunsa puolesta jotain muistijälkiä - tuoksu on hyvin lähellä Laveran Refreshing limen ja rautayrtin tuoksuisia vartalotuotteita eli jos olet näiden tuoksuista pitänyt niin väittäisin, että rakastut myös näihin! Koostumukset tässä kaksikossa vaikuttavat myös riittoisilta - mitä aina luonnonkosmetiikka ei ole, suihkugeeli ei ole luirua ja vartalovoidettakaan ei tarvitse hirvittävää määrää saadakseen kropan ihon kosteutettua.


Persikkaisen vartalokuorinnan tuoksulle en itse ehkä niin kovin lämmennyt. Kuorintana tässä on kohtuudella kuorivuutta, mutta itse ehkä vielä rouheammasta koostumuksesta pidän - suosikin nykyisin oikeastaan eniten sokeri- ja suolakuorintoja vartalolla.


Käsivoiteessa on miellyttävä tuoksu ja imeytyvyys on hyvää luokkaa - kädet eivät jää klähmäiseksi vaan melko pian voit alkaa esim. näpräämään kännykällä :D


Tästä nelikosta sydämeni vei sitruunamelissainen duo ihan jo tuoksunsakin puolesta <3 Muutoinkin nämä olivat oikein positiivinen kokemus eivätkä tuotteet ole myöskään hinnalla pilattu; käsivoiteella hintaa n. 3€ ja muilla tuotteilla n. 6€. Maahantuojan lisäksi Benecosin tuotteita löytyy mm. Biodellyn ja Hyvinvoinnin tavaratalon verkkokaupoista.


Löytyykö Benecosilta tuotteita joiden nimeen sinä vannot?

*)pr-näyte / postaus sisältää mainoslinkkejä

13 kommenttia:

  1. Kivan kuuloisia tuotteita ja hinta ei tosiaan päätä huimaa! Luulen että tuo persikkakuorinta olisi ihan mun juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitähän löytyy myös muissa tuoksuissa, joten kannattaa ehdottomasti tsekata koko valikoima ja valita sitten omaan nenään sopivimmassa tuoksussa :)

      Poista
  2. En ole ikinä testannut, mutta ehdottomasti vaikuttaa mielenkiintoiselta brändiltä. :) Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
  3. Tykkään Benecosin puutereista ja huulipunista. :) Näitä esittelemiäsi en ole kokeillut.

    VastaaPoista
  4. En ole tainnut Benecosilta mitään koskaan testata, mutta esim. tuo käsivoide kuulosti hyvältä. :)

    VastaaPoista
  5. Benecosia onkin nyt viime aikoina näkynyt ja kuulunut vähän joka puolella, ehkä pitänee itsekin tutustua merkkiin tarkemmin :)

    VastaaPoista
  6. Kiva kun sinulla on monesti ihan uusia tuotteita joista en ole kuullutkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrkimyksenä onkin tuoda esille tuotteita ja sarjoja, jotka eivät välttämättä jokaiselle aivan niin tuttuja olisi joten kiva kuulla, että olen tässä onnistunut :)

      Poista
  7. Jotenki super kivan väriset ja näköset purkit ❤️

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat