keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Hemmotteluhetki jaloille

Käsi ylös kuka muistaa hemmotella myös noita jalkaparkojaan säännöllisesti? Täytyy sanoa, että itselläni se aika ajoin unohtuu - välillä sitten senkin suhteen tsemppaan hetken aikaa enemmän. Sain ihastuttavia jalkojenhoitotuotteita testiin Premiumsaippuat.fi-verkkokaupasta, joilla raskauden loppuaikana yritin jalkaparkojani hemmotella ajoittain:


Saamaani settiin kuului:
Jalkascrubi vaahtokarkki (ovh 9,90€/120g)

(Lisäksi sain testiin jalkanaamion, mutta sen esittely jää myöhemmäksi, koska en uskaltanut sitä raskauden aikana käyttää ihan varmuuden vuoksi ja toisaalta nuo jalat ei ison mahan kanssa mitenkään kovin hyvin taivu - mieluummin sitten testailen niin, että homma hoituu hieman helpommin :D)


Ensimmäisenä vaiheena toki ihanan rentouttava jalkakylpy, joka pehmentää, desinfioi ja puhdistaa. 


Jo näin pieni ja yksinkertainen asia antaa paljon - suosittelen ehdottomasti hemmottelemaan omia jalkojaan varsinkin jos olet joutunut päivän aikana olemaan paljon jalkojesi päällä.


..kannattaa toki antaa kylpysuolan sulaa veteen hieman paremmin kuin itse hätähousuna tein :D


Kun jalkojen iho on hieman pehmennyt jalkakylvyssä on aika käydä läpi kovettuneita ihoalueita jalkascubin avulla. Tässä kyseisessä scrubissa on yhdistettynä saippuaa sekä paksu kerros hohkakiveä ja tämä sopii jalkojen lisäksi myös koko vartalon kuorintaan.


Ehkä kaikista suurimmaksi suosikikseni tästä kolmikosta nousi jalkavoide:


tuote on koostumukseltaan vedetön ja erittäin riittoisaa - sekä tuoksuu aivan ihanan raikkaalta! Tämä hemmotteleekin jalkojen ihon lisäksi ehdottomasti myös mieltä <3


Kuinka usein sinä hemmottelet omia jalkojasi?


*)pr-näyte

12 kommenttia:

  1. Ihania ja satsuma&greippi kuulostaa juuri omalta jutulta! Liian harvoin hemmottelen, kesäkaudella enemmän, mikä on ihan pöhköä. :)

    VastaaPoista
  2. Toi jalan muotoinen kuorinta on hurjan söpö! Voidekkin näyttää ihanan täyteläiseltä :) Mä oon ite todella huono hoitaan jalkoja, mut tälläisiä jalkakylpyjä ois ihana tehdä välillä itsellekkin kun niitä taas tekee työkseen muille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkakylpy ja -hoito itsellekin tehtynä on ihan superrentouttavaa <3

      Poista
  3. Kuolleenmeren suola ja avokado-piparminttuvoide kuulostavat juuri siltä, mitä jalkani ovat vailla. Olin juuri Nizzassa pedikyyrissä, jossa nopeasti liotettiin jalat ja sitten lähinnä käsiteltiin varpaankynnet ja kynsinauhat. Ei puhettakaan kovettumien poistosta tai kunnon rasvauksesta...ja hintaa oli lähes 70 euroa...no, ainakin on siistit geelikynnet nyt jaloissa. Pitää tehdä itse huolellisempi hoito vaikka noilla mainitsemillasi tuotteilla!

    VastaaPoista
  4. Liian harvoin tulee annettua huomiota jaloille! Pitäisikin alkaa säännöllisesti hoitamaan jalkoja, sillä sitä ne kaipaavat!

    https://lifewithhannamari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oi että, mun jalat kaipaisi tälläistä nyt tosi kovasti :D Niitä tulee laiminlyötyä aika tavalla kaiken muun kauneudenhoidon lomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä juttu vaikka ne melkein kaikista kipeimmin huomiota kaipaisivat kun joka päivä koville joutuvat :D

      Poista
  6. Mulla kyllä unohtuu AINA. Olen muutenkin tosi huono tekemään mitään ihmeellisempiä temppuja ja hoitokuvioita. Perus pesut riittää. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat