keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Bette Box Helmikuu 2018


Kun puhelimeen pärähti ilmoitus helmikuun Bette Boxin* saapumisesta pähkäilin hetken haenko boxin tänään vai jätänkö huomiseen kun muutenkin olen autolla liikkumassa - päädyin sitten siihen etten huomiseen malta odotella vaan käyn boxin samantien nappaamassa itselleni jo senkin takia etten tässä ennen boxin saamista hyppysiini ehtisi sisällöstä spoilaantua :D


Helmikuun aiheena on "Suloinen sydäntalvi", josta voi kyllä olla montaa mieltä :D Nyt olon ollessa muutenkin melkoisen raskas on talvikin tuntunut entistäkin raskaammalta - odotan kevättä ja kesää innolla jo toki senkin vuoksi, että maha-asukki muuttaa masusta syliin xD

Mutta ennenkuin asia karkaa enemmän muihin juttuihin niin palataan takaisin boxiin ja sen sisältöön..


Ensimmäisenä katse osui Marc Anthony -hoitoaineeseen ja ajatus oli, että kiva kun kerrankin boxissa on hoitoainetta shampoon sijasta - kunnes sitten bongasin että onhan se shampookin siellä mukana :D No mutta käydään läpi tuotteet jälleen yksitellen mukana olleen kortin mukaisessa järjestyksessä fiiliksineen:

"Kosteuttava Herbina Gloss & Shine -shampoo pesee hiukset hellävaraisesti antaen niille loistavaa kiiltoa ja eloisuutta. Shampoo hoitaa hiuksia ja parantaa niiden käsiteltävyyttä.
Kotimainen shampoo valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä."
 Muistelisin, että minulla on joskus tämä ollutkin käytössä yhdessä hoitoaineen kanssa ja, että olisin näistä tykännnytkin. Plussaa myös kotimaisuudesta.

"Repairing Macadamia Oil Conditioner antaa uutta eloa kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kosteuttaa hiuksia ja saa ne näyttämään kiiltäviltä."
Tuoksuu miellyttävältä, en ole aikaisemmin ko.merkin tuotteita testannut, joten siinä mielessä ehdottoman mielenkiintoinen tuote.


"Nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva 24-tunnin hoitovoide antaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan iholle. Voide rauhoittaa, hoitaa ja uudistaa ihoa. Se parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa pH:ta ja muuttaa kuivan ja hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Iho kykenee säilyttämään sille annetun kosteuden ja pystyy paremmin suojautumaan ulkoisilta, ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä. Tyrniöljy parantaa mikroverenkiertoa ja kosteuttaa ihoa. Voide sisältää myös ihoa rauhoittavia ja korjaavia yrttikomponentteja. Sopii perusvoiteena kaikille. Erityisesti herkälle, kuivalle- tai pintakuivalle iholle, joka tarvitsee kosteutta, ravitsevuutta ja vastustuskykyä."
Normaalisti pakattuna pumppupulloon, boxin mukana siis special edition -pakkaus (täytyy kyllä sanoa, että säilyvyys- ja hygieniasyistä olisin itse mieluummin sen pumppupullon ottanut). Tuotteena vaikuttaa mielenkiintoiselta ja mielelläni kokeiluun otan - vaikuttaisi aika hyvin imeytyvän, joten sopii varmaankin ihan päivävoiteeksikin, pitää testailla..

Lumene Harmonia Turvenaamio (ovh 24,90€/75ml, boxissa 15ml koko)
"Pohjoista pakurikääpää sisältävästä turvenaamiosta muodostuu paksu, karkeita hiukkasia sisältävä tahna, joka syväpuhdistaa ihoa, puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja palauttaa iholle nopeasti sen luonnollisen tasapainon. Naamio kirkastaa kasvojen ihoa, ja sen sisältämät tärkeät biomineraalit – sinkki, kupari ja magnesium − rauhoittavat ihoa tehden siitä pehmeämmän, kuulaamman ja terveemmän näköisen."
Harmonia-linjan tuotteita en olekaan itse ehtinyt vielä testailla, vaikka ne mielenkiintoa ovatkin herättäneet eli mukava yllätys löytää tämä boxista. (Lisäksi boxissa oli pussinäytteet saman linjan seerumista ja kosteusvoiteesta.)

RFSU Sense Me Oh Yes! Stimuloiva Intiimigeeli (ovh 9,90€/40ml, boxissa 10ml koko)
"Oh Yes! on stimuloiva vesipohjainen geeli, joka lisää naisen nautintoa. Hellävaraisen tuotteen sisältämät L-arginiini, ornitiini ja brasilialainen ginseng voivat vilkastuttaa verenkiertoa, ja siten lisätä naisen nautintoa ja tuntoherkkyyttä. Oh Yes! -pumpputuubista on helppo annostella sopiva määrä geeliä. Geeliä sivellään varovasti klitorikselle ja sen vaikutus alkaa yleensä 15 minuutin kuluessa. Soveltuu käytettäväksi myös kondomin kanssa. Gynekologisesti testattu. Ei sisällä parabeeneja."
Nyt en ole aivan varma onko kaikki paketit sisältäneet sekä tuon Lumenen turvenaamion että tämän intiimigeelin, koska näiden molempien kohdalla lukee "vaihtoehtoinen tuote" - minun boxissani nämä nyt sattuivat olemaan molemmat, mutta täytyy sanoa, että turvenaamio on näistä ehdottomasti minulle mieluisampi :D Tämä tuote aiheuttaa varmastikin jälleen hieman polemiikkia ja kyllähän tuo itselläkin mielessä kävi, että mitä teini-ikäinen siskontyttöni tästä tuumaa jos hänen boxistaan löytyy - tuskinpa kyllä mitenkään säikähtää ja toisaalta hyvä näistä seksuaaliterveysasioista on myös ääneen puhua. Tämä ei itselläni kylläkään ihan lähikuukausina tule käyttöön, olkoon alakerta rauhassa miltään ylimääräiseltä synnytykseen asti ja vielä senkin jälkeen :D

Carmex Classic Huulivoide (ovh 2,55€/7,5g)
"HOITAA, VIILENTÄÄ, KOSTEUTTAA. Carmex muodostaa pitkäkestoisen kosteuttavan suojan huulille."
Hyvä huulivoide, mutta ei varmaankaan ihan sen vuoksi useampien suupieliä kohota, koska tämä on ainakin kolmas kerta kun ko.tuote löytyy boxista - mukaan olisi voinut vaikka tämän klassikkopurkin sijasta laittaa jonkin muun Carmexin tuotteen?


Extrana mukaan oli pakattu myös Mentos Sour Fruits -makeisia - NAM!


LOPPUYHTEENVETO
Vaikka alkuun boxi vaikutti hieman tylsälti niin loppujen lopuksi on sisällöltään ihan kiva. Kaikista mielenkiintoisimmat tuotteet ovat Marc Anthony -hoitoaine sekä Bio2yoy-kasvovoide, jotka olivat molemmat myös täysikokoisina mukana. Kokonaisuudessaan sain boxille arvoa nopeasti laskettua reilut 50€ eli kyllä tässä jälleen rahoilleen on vastinetta saanut.


Oliko sinun boxissasi mukana turvenaamio sekä intiimigeeli vai jäikö toinen uupumaan? Entä miltä boxi kokonaisuudessaan sinun silmääsi näyttää?


*)pr-näyte / postaus sisältää mainoslinkkejä

13 kommenttia:

  1. No ihan yes boxi, varmaan käyttöön tulee suurin osa ainakin. :) Kivaa keskiviikkoa Mira <3

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä mullakin oikein mieluisa boksi, vaikka vähän erilainen olikin sisällöltään kuin tämä sun :) Tuo rfsu:n geeli oli kyllä kummallinen lisä, ei ihan sitä, mitä boksista olisin osannut odottaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kuivashampoo sattui kuitenkin olemaan mieluisa vaihtoehtotuote :)

      Poista
  3. huomaan bette boxsista sen että te jotka teette youtubeen tai bloggaatte vai miksi tätä sanotaankin, saatte monesti ilmaisia boxseja ja sisältö on aina runsaampi kuin meillä muilla, saatte pitkäaikais tilaaja lahjat ym, minusta todellakin väärin,esim,ei näytteitä eikä hoitoainetta, vain 23gr kuivashamppoo toisen shamppoon kanssa,huokaus,harmi vaan kun eka luin kirjotukses ennenkuin sain oman boxsini ja sain pettyä taas kerran. Te saatte boxsit että mainostatte ja sitähän te teette hyvin=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellenihän Bette Box ja sitä edeltänyt LivBox on tullut heinäkuusta 2013 lähtien katkotta eli tämä selittää miksi saan pitkäaikaistilaajalahjat. Tilasin myös ensimmäiset vuodet itse omin rahoin boxia, blogiyhteistyönä olen boxin saanut nyt n. 1,5 vuoden ajan eikä tämä millään tapaa vaikuta siihen kuinka boxista kirjoittelen enkä usko tämän myöskään boxin sisältöön vaikuttavan millään tavalla. Itse pyrin rehellisesti kirjoittamaan kaikesta blogissani - olipa tuote saatu tai itse hankittu, harmillista jos tämä asia ei sinulle välity vaan koet minun mielistellen kirjoittelen saaduista tuotteista :/

      Poista
  4. Mun boxissa ei ollut tota hoitoainetta, sen tilalla oli kuivashampoota. Lumenelta oli Sisu-sarjan naamio Harmonia-sarjan tilalla. Boxi oli kyllä paljon mieluisempi kuin edelliskuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivashampookin olisi ollut ihan mieluisa myös tänne osoitteeseen, toivottavasti oli myös arvoltaan samaa luokkaa kuin tuo hoitoaine? :) Sisu-naamiota olen itse testannut ja siitä tykkäsin kyllä: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/12/urban-antidotes.html

      Poista
    2. Taisi käydä niin, että vaihtoehtoiset tuotteet (kuivashampoo ja täysikokoinen lumenen naamio) olivat kummatkin arvokkaampia kuin hoitoaine ja lumenen näytteet.

      Poista
    3. Hupsista. Luulin että se Sisu-naamio oli täysikokoinen, mutta huomasin juuri ettei näin ollutkaan. Tämä tasoittanee aikaisemmin luulemaani boxien tuotteiden hintaeroa.

      Poista
    4. Aika hyvin nyt tosiaan taidettu huomioida, että vaihtoehtoisetkin tuotteet ovat suunnilleen samaa hintaluokkaa :)

      Poista
  5. Juuri hain oman boxin, ja vähän petyin kun olin lukenut muiden boxeista, ja omastani ei löytynytkään tuota hoitoainetta vaan pieni kuivashampoo.

    Ehdottomasti silti hyvä boxi, ja monta kertaa parempi kuin edellinen!

    Mukavaa odotusaikaa! Kyllä se kesä sieltä nopasti tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuivashampookin kuullosti kyllä mielenkiintoiselta :)

      Ja kiitos, se voi olla, että vauvan kanssa päivät sitten hurahtavatkin melkoista vauhtia :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat