torstai 11. tammikuuta 2018

PremiumSaippuat

Suomestakin löytyy paljon kosmetiikan verkkokauppoja, jotka eivät välttämättä laajalle yleisölle ole tuttuja. Itse teen aina mielelläni juurikin näihin pienempiin lähempää tuttavuutta ja tietysti myös esittelen teille. Uusimpana tuttavuutena on PremiumSaippuat.fi;
valikoimissa on nimensäkin mukaisesti huolella valittuja luonnollisia, kasviperäisiä ja käsintehtyjä saippuoita sekä myös muita ihonhoitotuotteita. Saippuat on valmistettu Englannissa (lukuunottamatta oliiviöljysaippuoita, jotka ovat Espanjasta).


Sain ihastuttavan testisetin valikoiman tuotteita. Näistä ensimmäisenä testiin pääsi kasvonaamio:




Kaoliinisavinaamio, joka virkistää, puhdistaa ja ravitsee ihoa.


Mineraalirikkaan kaoliinisaven lisäksi sisältää mm. sheavoita ja arganöljyä. Naamio soveltuu myös kuivalle ja herkälle iholle.


INCI-luettelo:
Aqua, Kaolin, Glycerin, Coco-Glucoside, Bentonite, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Parfum, Coconut Alcohol, Glyceryl Stearate, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Juice, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Disodium EDTA, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, CI 17200


Käyttö on yksinkertaista: levitä puhdistetuille kasvoille välttäen silmiä ja suuta. Anna vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele naamio kasvoilta lämpimällä vedellä.


Kuten savinaamioilla on tapana niin myös tämä aavistuksen verran antaa kuivumisen merkkejä vaikutusaikanaan, mutta ei kuitenkaan ehdi kuivahtaa kuin aavistuksen reunoilta, joissa naamiota vähemmälti levitettynä. Poistamista en kokenut mitenkään erityisen hankalana. 


Naamiossa oli ihastuttavan kevyt, makeahko tuoksu ja naamion jälkeen iho jäi miellyttävän tuntuiseksi. Vaikka kyseessä onkin savinaamio niin ei tämä tosiaan ainakaan omaa ihoani tuntunut lainkaan kuivattavan.

Itse hemmottelen kasvojeni ihoa erilaisten naamioiden avulla vähintäänkin kerran viikossa ja suosittelen tätä kyllä lämpimästi kaikille - paitsi, että koen tämän ihon kannalta hyvänä niin toisaalta myös tämä on ainakin omalla kohdallani myös ihana hemmottelu- ja rentoutumishetki kiireisenkin arjen keskellä. Eikä tämä tosiaan mitään mahdotonta aikaa vaadi. :)



Millä tavalla sinä rentoudut hektisen arjen keskellä?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Oi, toi naamio näyttää ihan syötävältä. :D Mä rentoudun lukittautumalla kotiin, olemalla yksin ja katselemassa rikossarjoja youtubesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin tuli kyllä kieltämättä joku ihana marjarahka tms. mieleen, mutta parempi jättää maistelematta :D

      Poista
  2. Voi miten söpö vaaleanpunainen naamio :D Ja tuo sun panta on kyllä kaiken kruunu, ihana! <3 Tämä verkkokauppakin oli mulle ennestään ihan tuntematon, kiva oli lukea siitäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon pannan olen ostanut Bearelista, en vain voinut vastustaa xD

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat