keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Bette Box Tammikuu 2018

Vuoden ensimmäinen Bette Box.. Postin seuranta näytti boxin kulkemisen suhteen välillä niin ihmeellisyyksiä, että en sitten malttanut olla jo aikaisemmin tänään sisällöstä spoilaantumatta - mutta saapuihan tämä sitten minullekin tänään ja kävin nyt sitten tämän ja muutaman muun paketin vuoksi surauttamassa ylimääräisen kierroksen Postin pisteelle.. 


Sisältö tosiaan oli ennakkoon jo tiedossa ja voinkin mainita heti alkuun, että se näytti ehkä hieman tylsältäkin jopa, mutta katsotaan mitkä on jokaisen tuotteen kohdalla tuntemukset ja mikä se lopputulema sitten on:


Ibero ripsiharja ja -kampa (ovh 5,90€)
"Ripsikamman ja -harjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen.." 
Täytyy myöntää, että olen aika laiska käyttämään ripsiharjoja ja -kampoja eli pitää katsoa jääkö omaan käyttööni vai laitanko eteenpäin.

"Nordic Seduction Huulikiilto jättää huulesi kiiltäviksi, hoidetuiksi ja terveennäköisiksi. Huulikiilto saa huulille upean kiillon ilman tahmeaa tunnetta. Saatavilla 12 klassista, helppokäyttöistä sävyä: Heleys, Kimallus, Hehku, Valo, Kevät, Kesä, Kuulaus, Säde, Aamu, Lämpö, Varjo, Ilta."
Ihanat nimet sävyillä :) Minulle tosiaan tämä tuli värittömänä, on toki helppokäyttöinen, mutta ei olisi haitannut vaikka tässä hieman sävyä olisi ollutkin. Minun nenääni aika voimakkaastikin vaniljainen tuoksu, tuntuu huulilla todella miellyttävältä - pidemmässä käytössä näkee kuinka toimii talvella kuivilla huulilla eli hoitaako huulia kenties samalla.


"Silmämeikin poiston tuloksena on usein punoittava iho. On hyvin tärkeää ettei silmänympärysihoa hangata koska se on kehon ohuinta ihoa ja ärsyyntyy helposti. Puhdistaessa tulisi pitää liinaa – tai lappua – silmällä hetken ennen kuin pyyhkäisee meikin pois. Simplen silmämeikinpoistoliinoissa on käytetty hellävaraisia puhdistavia ainesosia, herkkää ihoa silmällä pitäen."
Tylsä, mutta käytännöllinen tuote, joka varmasti jää käyttööni - jos vain koen toimivaksi.

Lierac Hydragenist Seerumi (ovh 52€/30ml, boxissa 8ml koko)
Tästä seerumista kirjoittelinkin teille kokemuksiani syksyllä. Ihan huippu tuote ja tämä pienikin matkakoko yllättävän pitkään jopa minunkin käytössäni kesti. Jos en olisi näin äskettäin tätä käyttänyt niin olisin vielä enemmän innoissani :D


Extrana kaikille oli mukana Pepsodent Long Active White Fresh -hammastahna (16ml matkakoko) sekä Twinings Infuso -hauduketta kolmessa maussa (Cranberry&Raspberry, Orange&Mango&Cinnamon, Lemon&Ginger). Lisäksi pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin vielä ylimääräisellä tuotteella:

"Hellävaraisesti pesevän shampoon sisältämät luomuriisirakeet sekä maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava shampoo sopii hyvin myös hilseilevälle hiuspohjalle. Virkistävä bergamotin tuoksu. pH 5."
Tämä kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta ja onkin ehkä boxin tuotteista se mielenkiintoisin.
(Shampoo oli muuten hieman avonaisena omassa boxissani, mutta onneksi ei ole mitään superjuoksevaa, koska ei ollut hirmuisen pahasti päässyt kuitenkaan vuotamaan muiden tuotteiden päälle..)


LOPPUYHTEENVETOna voisi todeta, ettei boxi mikään surkeista surkein ollut, muttei ehkä yltänyt aivan siihen mihin pari edellistä boxia ovat yltäneet. Itselleni ehkä kaikista mielenkiintoisin tuote boxista on tuo pitkäaikaistilaajalahjana tullut shampoo. Lumenen huulikiiltokin vaikuttaa mielenkiintoiselta ja Lieracin seerumi on tosiaan hyväksi todettukin - ja kosteuttavaa seerumia tarvitsee aina.


Minkä sinä nostaisit boxin mielenkiintoisimmaksi tuotteeksi?


*)pr-näyte / sis. mainoslinkin

16 kommenttia:

  1. Mä kyllä pidin kaikesta paitsi ripsikampa vähän njääh...Lumene, shampoo ja teet oli tällä kertaa parhaimmat tuotteet :)

    https://charmingnails.blogspot.fi/2018/01/tammikuun-bette-box.html

    VastaaPoista
  2. Ei oikein kyllä mikään.. Tykkään juoda ennemmin oikeaa teetä kuin haudukkeita, tosin lemon & ginger oli yllättävän hyvää, kun 2016 join sitä I Love Me -messuilla.

    Simplen puhdistusliinat on ehkä ainoa kiva, tosin olen niitäkin jo kaksi käyttänyt ja ne täytyy olla nopealla tahdilla käytetty pois. Kuivuvat aika nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla nuo haudukkeet jää odottelemaan pidemmälle kevääseen - tsekkasin nopeasti et taitavat kaikki sisältää hibiscusta, jota ei raskauden aikana suositella käytettäväksi.. En nyt muista olenko haudukkeita edes aikaisemmin kokeillut, joten siinä mielessä itselleni sattui ihan nappi valinta. Yleensä ottaen muutenkin tykkään yrttiteestä, minkä käyttö nyt raskausaikana toki jäänyt..

      Poista
  3. Ei tää tosiaan yltänyt parin edellisen boksin tasolle, mutta oli sisältö kuitenkin ihan ok :) Eniten tykkäsin tosta Lieracin seerumista ja pitkäaikaistilaajille tulleesta shampoosta!

    VastaaPoista
  4. Tilasin boxin ensimmäistä kertaa ja olen aika pettynyt, koska aikaisempien boxien perusteella odotukset olivat aika korkealla. Lierac oli tosi kiva yllätys, mutta ripsikampa jää käyttämättä. Minä sain huulikiillosta sävyn 12 ilta, joka vaikuttaa oikein hyvältä tuotteelta. Sävykin on sellainen, jota en itse valitsisi, mutta toimii yllättävän hyvin :) Taitaa kuitenkin boxin tilaaminen jäädä tähän yhteen kokeilukertaan.

    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riskihän näissä yllätysboxeissa aina on olemassa ettei nappiin satu omalla kohdalla, mutta kannattaa tsekata useampikin boxi jos vain mahdollista - josko vaikka helmikuun boxissa olisi ystävänpäiväkin jotenkin kivasti huomioitu ;D

      Poista
  5. Boksi oli ihan kiva mutta ilman pitkäaikaistilaajan lahjaa olisi jäänyt vähän vaisuksi

    VastaaPoista
  6. Vähän pettymys oli hyvien boxien jälkeen. Boxi tuntui tosi tyhjältä. Omat lempparit oli Lumene ja Lierac. Ensi boxia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan, että helmikuussa boxi yllättää taas positiivisesti :)

      Poista
  7. Minun lempparituote oli tuo pitkäaikaistilaajan shampoo. Melko tyhjän näköiseltä olisi tuo boksi näyttänyt, jos sitä ei olisi ollut mukana. Haudukkeet maistelen myös, muista tuotteista osa menee kiertoon.

    https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni taitaa loppujen lopuksi aikalailla kaikki sitten kuitenkin omaan käyttöön jäädä, joten siinä mielessä loppujen lopuksi ihan onnistunut kokonaisuus :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat