sunnuntai 10. joulukuuta 2017

GamARde

Sain testiin tuotteita ranskalaiselta luonnonkosmetiikkasarjalta, johon en ollut aikaisemmin päässyt tutustumaan. Ennenkuin tutustumme itse tuotteisiin tarkemmin niin muutama sana itse sarjasta, koska olen varma ettei se kovin monille teistäkään ole tuttu.

GamARde on siis ranskalaisesta Caillas-kylästä lähtöisin oleva luonnonkosmetiikkasarja, joka on suunniteltu erityisesti herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Tuotteissa käytetään kylän läheltä löytyvän Gamarde-les-Bains -lähteen mineraalivettä, luomulaatuista arganöljyä, eteerisiä öljyjä, kukkavesiä sekä muita 100% luontaisia kasvikunnan raaka-aineita. Sarjan kaikilta tuotteita löytyy luomusertifikaatti. Itse tuotteiden lisäksi myös pakkauksissa on huomioitu ekologisuus ja tuotteet ovatkin pakattu hajoaviin ja kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin.

Sain valita itselleni sarjasta testiin tuotteita ja päädyin tähän kolmikkoon:


kasvonaamio, kosteusseerumi sekä silmänympärysvoide. Keskitytään tällä kertaa ainoastaan kasvonaamioon, esittelen kaksi muuta myöhemmin kun olen niitä hetken kauemmin ehtinyt testailla.


Kosteuttava kasvonaamio (ovh 28€/40g)


Täyteläinen kasvonaamio kosteuttaa tehokkaasti pintakuivan ja hilseilevän ihon.


Käytetään levittämällä kasvojen ja kaulan iholle ohut kerros, annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhdellaan huolellisesti pois.


INCI: Gamarde aqua (Gamarde Water), cetearyl alcohol, Lavandula angustifolia (Lavender) flower water*, Helianthus annuus (Sunflower) seedoil*, cetyl palmitate, glyceryl stearate, Cera alba* (Beeswax), coco-glucoside, Glycerin, Argania spinosa (Argan) kernel oil*, glyceryl caprylate, sodium hyaluronate, Cymbopogon martini (Palmarosa) oil*, Cinnamomum camphora (Camphor) barkoil, tocopherol, coconut alcohol, parfum (Fragrance), xanthan gum, citral, farnesol, geraniol, limonene, linalool.


Vaikutusajan jälkeen iho tuntui todella kosteutetulta ja ihanan pehmoisen kimmoisalta - ja aivan takuulla myös kaikista rutikuivin iho saa tästä hyvän helpotuksen.


Oletko sinä koskaan aikaisemmin törmännyt tähän kyseiseen sarjaan?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Tuo naamio on ihan yksi mun lempparituotteita, sarjan miselliveden lisäksi, joka on edelleen paras luonnonkosmetiikan misellivesi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkohan mä sit kuitenkin sun blogista joskus näistä lukenut.. :D

      Poista
  2. Tämä on ihana sarja! Mulla on ollut tuo sy-voide ja tykkäsin siitä kovasti :) Myös kosteusvoide, misellivesi ja puhdistusvoide olivat ihania <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat