keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Banaania hiuksiin

Ostin syksyllä The Body Shopilta aivan ihanan herkullisen duon hiuksille:


Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner (12€/250ml)


Vaikuttavina aineina tuotteissa on banaaniuutetta, hunajaa ja pantenolia.


Koostumukseltaan nämä ovat ihanan kermaisia.


Tuoksusta itselläni tulee mieleen ehkä banaanikakku (voisikin vinkata, että äiti voisi joskus herkullista banaanikakkuaan tehdä.. :D) eli itse olen tunnistavinani jonkinlaista mausteisuutta myös tuoksuista. Vaikket banaanista niin välittäisi niin kannattaa käydä tuoksua myymälässä kokeilemassa, voi olla, että tykästyt :)


Shampoo vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi, hoitoaineen selvittäessä myös pitkät hiukseni tehokkaasti.


Kerrassaan ihana duo, johon varmasti uudelleenkin tulen tarttuneeksi.Valikoimissa oleva hiusnaamio kiinnostaisi myös kovasti..


Oletko sinä testaillut The Body Shopin hiustenhoitotuotteita?

*) sis.mainoslinkin

6 kommenttia:

  1. Joku jossain (blogissa ehkäpä?) kehui sitä hiusnaamiota niin pitihän se heti käydä hakemassa ja oon kyllä tykännyt! Laitan usein sen vaikuttamaan kuiviin hiuksiin ennen pesua. Ja tuoksuhan on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Rakastan tuota sampoota, hoitoainetta en tajunnutkaan ostaa. Lähtee vielä hiuksista pois ihan älyttömän nopeaan eli oikea vikkelän pesijän unelmasampoo. Pakko vielä samalla kaikille hiuspohjan ongelmista pakko vinkata täälläkin, että Body Shop:n Fuji Green Tea on loistava ja poisti kaikki tyttären lastumaiset hilseet pois. Meillä jo kolmas iso pullo menossa ja tytär aina sanaa, muista en ikinä halua käyttää muita ja tekee kuulemma vielä silkkiseksi ja helposti kammattavaksi hiukset. Hiustenpesu ei ole enää kärsimystä toiselle, eikä päänahka aiheuta noloutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin tainnut sun blogista lukea kokemuksia tuosta linjasta, pitää ehdottomasti pitää mielessä jos joku tuttu joskus vastaavanlaista vaivaa valittelee :)

      Poista
  3. Oi, nämä kyseiset muistan vuosien takaa! Olivat ihanat, nyt en ymmärrä miksi en ole hetkeen ostanut. Ja mä siis en tykkää banaanista muuten kuin tuoreena, yleensä sen tuoksu kaikessa kosmetiikassa on tosi ällöä. Mut näissä ei! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein banaani on kosmetiikassa jotenkin yltiömakean esanssista, mutta ei näissä <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat