torstai 30. marraskuuta 2017

Black Box

Black Fridayn kunniaksi Dermoshop julkaisi Black Box:n, joka oli saatavilla vain Black Weekend:n ajan. Hintaa boxilla oli 25€ ja arvoksi sanottiin 64,50€, joten ei tarvinnut kauaa pohtia laitanko tilaukseen vaiko en :D


Tiesin jo ennen boxin saapumista, että tuotteista varmasti enemmistö on itselleni tuttuja, mutta tilaukseen lähti silti, koska toisaalta tiedän, että sisältö on todellakin käyttötavaraa :)


Boxi oli yllättävänkin kookas ja painava - sisältä paljastuikin sitten useampi iso tuote. Ja kaikki tuotteet tosiaan olivat normaalikokoisia. Pientä variaatiota boxien sisällössä on ollut, mutta kurkataan mitä minun boxini sisälsi:


Living Nestesaippua (ovh 6,60€/500ml)
"Dermosil Living Nestesaippua on hellävarainen, miedosti hajustettu puhdistustuote käsille ja vartalolle. Nestesaippua sisältää mietoja, puhdistavia tensidejä sekä kosteuttavaa glyseriiniä, joten se ei kuivata ihoa. Nestesaippua sopii toistuvaan käyttöön. Tuotteessa on kesäisen lämmin, mutta raikkaan naisellinen sitrustuoksu. Tuote vaahtoaa suloisesti ja iholle jää miellyttävän puhdas ja raikas olo. Riittoisa tuote on pakattu tyylikkääseen helmiäisenvalkoiseen pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella."
Tykkään tämän tuoksusta. Katsotaan päätyykö käsienpesuun vai suihkun puolelle, mutta käyttöön tulee jäämään.

Summer Dream Suihkugeeli (ovh 4,90€/300ml)
Onkin minulle kesältä tuttu tuote. Tykkään tämän tuoksusta ja todennäköisesti tulenkin tämän ottamaan suihkuun ja tuo Living jäänee käsienpesuun.

Kuitumuotovaahto (ovh 5€/150ml)
"Ilmavan, joustavan ja elastisen kampauksen salaisuus on Dermosil Kuitumuotovaahto, joka tuo hiuksiin volyymia ilman, että hiuksista tulee kovat ja raskaat. Kuitumuotovaahto on koostumukseltaan tavallista muotovaahtoa pehmeämpää ja joustavampaa. Pursota tuotetta ensin pieni määrä kämmenelle ja työstä sitä käsien välissä. Vaahdosta muodostuu ilmavia kuituja, jolloin sitä on helppo levittää hiuksiin. Lisää vaahtoa pienissä erissä, jolloin saat kuidut toimimaan parhaiten ja hiuksista tulee tuuheat ja ilmavat. Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin ennen föönausta. Hajustamaton tuote sopii kaikille hiuslaaduille."
Olen vähän huono käyttämään hiustenmuotoilutuotteita, mutta testaan ainakin tämän - voihan olla, että ihastun täysin. :)

Silottava vartalogeeli (ovh 9,90€/200ml)
Keväältä tuttu tuote, josta tykkäsin kyllä kovasti - ja olisinkin todennäköisesti tullut tilanneeksi uudemmankin kerran. Tämä jää odottelemaan synnytyksen jälkeistä aikaa vaikka periaatteessa tätä reisille voisi turvallisesti myös raskausaikana käyttääkin.

Nature Käsi- ja kynsivoide (ovh 4,50€/75ml)
"Dermosil Nature Käsi- & Kynsivoide voitelee käsien ihon kauniiksi ja saa niin käsien kuin kynsinauhojenkin ihon hyvin hoidetun ja nuorekkaan näköiseksi. Nature Käsi- & Kynsivoide on helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä voide käsille sekä kuiville kynsille ja kynsinauhoille. Voide sisältää runsaasti ihoa hoitavaa koivunmahlaa, joka stimuloi ihosoluja ja hidastaa niiden ikääntymistä pitäen ihon nuorekkaana. Koivunmahla suojaa soluja myös hapettumisriskiltä, kuten auringon UV-säteilyn jälkeen, ja pitää näin ihon hyväkuntoisena. Voiteessa on myös jälleenkosteuttavaa glyseriiniä ja rohtunutta ihoa hoitavaa kehäkukka-uutetta. Jojobaöljy ja sheavoi sitovat kosteutta ihoon ja pitävät kädet silkinpehmeinä. Kynsiä hoitaa erityisesti voiteen sisältämä risiiniöljy. 99,4 prosenttia voiteen raaka-aineista on luonnollista alkuperää. 10,8 prosenttia voiteen raaka-aineista on luonnonmukaisesti viljeltyjä."
Käsivoidetta muistaa taas talvella hieman paremmin käyttää. Tämä jää odottamaan korkkausvuoroaan.

Savinaamio (ovh 8,50€/40ml)
Myöskin keväältä tuttu tuote. Jää käyttöön.



Huuli- ja poskipuna Sweet Pink (ovh 4,90€/15ml)
Näistä molemmat sävyt esittelin teille keväällä. Olen hieman huono käyttämään nestemäisiä poskipunia, mutta ihan varmuuden vuoksi sellainen jemmoista pitää löytyä. Koska tämä jo kuitenkin löytyy niin tämän kappaleen kohtalona lienee kiertoon lähteminen.

Huulikiilto Carnival Pink (ovh 3,90€/13ml)
Olisikohan tämä kyseinen tuote peräti tässä samassa sävyssä joskus tullut Bette Boxin tai LivBoxin mukana!?


Baked Duo Luomiväri Black (ovh 4,90€/1,5g)
"Dermosil Baked Duo Luomivärin avulla luot kauniin silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Baked Duo Luomivärin sävy black on intensiivisen tumma ja sopii siksi erinomaisesti juhlameikin luomiseen. Tummalla black-sävyllä voit tehdä silmämeikin varjotukset sekä myös silmien rajauksen.
Luomivärin rasia sisältää kaksi samankaltaista, hieman toisistaan eroavaa sävyä. Toinen puoli sävyistä on mattamainen ja toinen puoli sisältää hieman helmiäistä. Dermosil Baked Duo Luomiväri on valmistettu baked-teknologian avulla, joka mahdollistaa sen, että luomiväriä voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. Kuivaa sivellintä käytettäessä lopputulos on luonnollisempi ja puolestaan kosteaa sivellintä käytettäessä sävy on todella intensiivinen."
Kyseinen luomiväri löytyy myös ruskeassa sävyssä, katsotaan hankkisinko sen niin, että saisin teille molemmat näistä esiteltyä kerralla.

Kynsilakka Dreamy Rose (ovh 3,90€/11ml)
Myös tämän olen teille kesällä esitellyt.

Trio Peitevoide (ovh 7,50€/4g)
Tämän olen teille toissakesänä esitellytkin.


Useampi tuotteista oli minulle entuudestaan tuttu ja muutamat lähtevätkin kiertoon ihan sen vuoksi, että löytyvät jo minulta. Tästä huolimatta boxi ei mielestäni ollut missään nimessä hutiostos ja toivottavasti samanlainen boxi vielä joskus uudelleenkin valikoimiin ilmaantuu - ihan mielettömän kätevä tapa tutustua tuotteisiin :)


Ehditkö sinä tilata Black Boxin itsellesi ja jos tilasit niin oliko boxisi sisältö jotenkin erilainen kuin minulla? Miltä tämä boxi sinusta sisältönsä puolesta vaikutti?

10 kommenttia:

  1. Miulla oli sama sisältö kuin siulla. Luomiväri ei ollut mitenkään erikoinen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuliko sullakin musta luomiväri? En tuota vielä ollenkaan itse testaillut niin en pigmenttisyydestä tiedä..

      Poista
  2. Kiva kun avasit Dermon boksin täällä blogissa. Harkitsin mutten sitten kuitenkaan tilannut. Nyt sisällön nähtyäni tuumaan, että olisin voinut tilata mutta ei onneksi harmita liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Dermoshop uusisi vielä boxin tulevaisuudessa niin voi uudelleen tilaamista harkita ;)

      Poista
  3. On kyllä todellakin hintansa arvoinen boxi :) itse en nyt tarvitse mitään joten jätin tilaamatta, muuten kyllä pidän kovasti Dermon tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kröhöm. Itsehän en nyt välttämättä myöskään olisi tarvinnut mutta... :D

      Poista
  4. Ihana sisältö tässä boxissa ja hauska idea firmalta. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos tästä postauksesta! Tulihan tämä taas tänä vuonna 2018 ja alkoi kiinnostamaan, mutta tämän postauksen perusteella ei oo mulle kyllä tällänen paketti. Ei oo tapana käyttää poskipunaa tai peitevoidetta ja luomiväriä käytän vain harvoin joten parempi etten käytä rahaa tämmöseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxin sisältöhän on tänä vuonna erilainen kun tässä esittelemässäni, joten todennäköisesti yksikään näistä tuotteista on tämän vuoden boxissa ole mukana :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat