keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Bette Box Marraskuu 2017

Piiiitkästä aikaa ehdin saada paketin käsiini ennenkuin olin ehtinyt spoilaantua, joten avatessa kaikki tuotteet tulivat itselleni yllätyksenä. Omasta Bette Boxistani uupui pitkäaikaistilaajalahja, josta tulikin aiemmin päivällä jo viestiä, että se tulee jälkitoimituksena perästä - jäädään siis tätä vielä jännäämään jos en sitten jostain saa bongattua mikä tuote sieltä on tulossa. (Lisäilen tänne loppuun sitten sen pitkäaikaistilaajalahjan kunhan olen sen käsiini saanut.)


Marraskuussa valmistaudutaan juhlakauteen:


"Natural Matt Foundation jättää iholle luonnollisen, kuulaan mattapinnan. Öljytön koostumus ehkäisee ihon kiiltämistä. Meikkivoiteen sisältämät vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa ja jättävät sen miellyttävän tuntuiseksi..."
Kerrankin boxista löytyi vaalein sävy, jei. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja tosiaan sävykin saattaa kerrankin natsata. Yllätyin kun huomasin, että myyntikoko on boxissa tullutta suurempi.

Manna Kadar Glo Illuminator Hohdevoide (ovh $29 eli n. 25€/20ml)
"Uudistunut hohdevoide tuo kasvoille ja vartalolle kuultavan kauniin hehkun. Sekoita pieni määrä meikkivoiteen sekaan tuomaan hohtoa koko kasvoille tai käytä yksinään korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia..."
Odotin tämän ehkä sävynä olevan hohtavampi ja vaaleampi, mutta ainakin swatchauksessa oli ehkä jopa pieni pettymys. Pitää vielä testata miltä näyttää meikissä, mutta voi olla ettei hakkaa tähän mennessä jemmoistani löytyviä vastaavia tuotteita ja pääsee jonkin toisen onnellisen käyttöön.

Swatchauksissa meikkivoide vasemmalla ja hohdevoide oikealla. Alla huulipunan swatchaus.


"Nordic Seduction -huulipunassa yhdistyvät samettisen pehmeä koostumus ja valovoimainen väri. Huulipuna antaa tasaisen värin ja takaa optimaalisen levittyvyyden sekä pitkäkestoisen lopputuloksen. Laajasta väripaletista löydät sävyt kirsikkapuun kukan haaleasta vaaleanpunaisesta aina rohkeimpaan kirkkaan puolukan punaiseen. Valitse itsellesi sopiva, hillitty tai rohkea huulipuna 18 puhtaan sävyn valikoimasta."
Itselleni puna tuli sävyssä 16 Summer Breeze/Kesätuuli, joka vaikutti swatchatessa aika ätäkän punaiselta, mutta onkin yllättävän kiva huulilla. Saattaa kuitenkin olla ettei sävynä ihan minua.. Huulilla puna tuntuu kivalta, kevyeltä.


"Liinojen hunajakennomainen rakenne lukitsee puhdistusaineen sisäänsä. Pyyhittäessä kasvoja lika tarttuu liinaan ja kulkeutuu siten pois iholta. Liinan kangas on hyvin pehmeä ja se tuntuu ihanan samettiselta ihoa vasten. Nämä liinat kulkevat helposti mukana ja kasvojen puhdistus hoituu helposti myös silloin kun vettä ei ole käytettävissä. Puhdistamisen lisäksi koostumuksesta löytyy kosteuttavia aineita, kuten Glyseriiniä ja Panthenolia, jottei puhdistuksen jälkeen ihoa kiristä."
Itsehän en puhdistusliinoja käytä meikinpoistossa, mutta swatchauksien pyyhintään nämä ovat käteviä.

Extrana boxi sisälsi myös Elie Saab -tuoksunäytteen, joka vaikuttaa pikaisella nuuhkaisulla aikasta kivalta. :)


Summa summarum.
Parasta boxissa oli ehdottomasti Isadoran meikkivoide, ihan loistavaa, että kerrankin tuote saatiin vaaleimmassa sävyssä. Huulipuna oli kiva, mutta olisi itselläni ollut sopivampi jossain eri sävyssä. Puhdistusliinat jäävät käyttöön, hohdevoide melko todennäköisesti lähtee eteenpäin. Kokonaisuudessaan boxi oli mielestäni hyvä ja onhan sekin hyvä saavutus kun kosmebloggaajalle jokainen tuote oli aivan uusi. Arvoa myös boxille nopeasti päässä laskemalla kertyi ihan kivasti. Nyt sitten jään vielä jännäämään mitä kivaa pitkäaikaistilaajille on kehitelty. :)

/Lisäys 18.11.17
Itsekin sain pari päivää sitten käsiini pitkäaikaistilaajalahjan, joka myös omasta boxistani oli unohtunut. Parista blogista olikin jo nähnyt mikä tuote oli tulossa, joten tiesin mitä odottaa :D


Novexpert The Repulp Cream (ovh 39,80€/40ml, boxissa 10ml koko)
"Tehokkaasti kosteuttava hoitovoide joka kiinteyttää, silottaa ja tekee ihon täyteläisen kimmoisaksi. Novexpert The Repulp Cream voiteen sisältämä hyaluronihappo silottaa juonteita ja kosteuttaa ihoa, samalla kun tehokas merilevä kiinteyttää. Ihosta tulee elinvoimaisempi, kollageeni vahvistuu ja sen tuotanto vilkastuu sekä hyaluronihapon määrä ihossa lisääntyy. Soveltuu parhaiten ohuelle, kimmoisuutta menettäneelle ja väsyneelle iholle."
Mukana olleen lappusen perusteella voisi kuvitella, että kaikilla ei välttämättä juuri tämä kyseinen voide ole ollut mukana, mutta itse en ole nähnyt mitä vaihtoehtoisina tuotteita on ollut. Merkkinä tämä on erittäin mielenkiintoinen, mutta ehkä vielä mieluummin olisin seerumin ottanut testattavaksi.
Mikä boxin tuotteista olisi ollut sinulle mieluisin?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

8 kommenttia:

  1. IsaDoran meikkivoide oli tällä kertaa minulle mieluisin :) huulipuna pettymys, tuli just samassa sävyssä ei kyllä sovi minulle. Lisää ajatuksia:

    https://charmingnails.blogspot.fi/2017/11/marraskuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla fiiliksillä sitten mentiin :D Tuo huulipuna olisi ollut tosi super jos olisi jossain nudesävyssä tullut, tuntui huulilla aikas miellyttävältä nimittäin mitä nopeasti testasin..

      Poista
  2. Tää oli kyllä melkoinen kohennus viime kuuhun, jotenkin sitä aina olettaa et se bloggaajaboxi olis paras, mut nyt ei ollut. :( Ehdottomasti miselliliinat on kiinnostavimmat ja Lumenen huulipuna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne pienet koot aiheuttivat varmaankin viime kuussa sen kaikista suurimman pettymyksen - sekä Lumenen meikkivoiteen liian tumma sävy :/

      Poista
  3. Mä en vielä tiedä kun en oo kokeillut mitään, mutta hohdevoiteelta odotan paljon :)

    VastaaPoista
  4. Tuo puna näyttää kivalta. Itse sain kanssa saman sävyn mutta en ole testaillut vielä, kun huomenna vasta kuvailen ja saan postauksen ulos. Isadoran meikkivoide oli itselle se mielenkiintoisin tuote ja onneksi oli vaalea sävy täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse testasinkin nyt aamusta meikkivoiteen ja tuntuu oikein kivalta. Sävykin on tarpeeksi vaalea, taittaa kylläkin mielestäni enemmän lämpimään kuin kylmään, mutta vaikuttaisi toimivan myös omalla ihollani :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat