lauantai 9. syyskuuta 2017

Bette Box Syyskuu 2017

Jälleen olisi aika kurkata mitä Bette Box toi tullessaan - enkä tälläkään kertaa pystynyt olemaan spoilaantumatta sisällöstä, mutta ei anneta sen häiritä :D


Kurkataanpa mitä piristystä syyskuun boxi toi tullessaan:


"Lumene Nordic Chic Soft-Matte Puuteri on ultra-hienojakoinen, satiinimainen mattapuuteri, jossa yhdistyy täydellinen miellyttävyys ja pitkäkestoinen lopputulos. Ultra-pehmeä puuteri poistaa välittömästi kiillon ja jättää iholle pehmeän mattahehkun. Kuivattamaton koostumus tuntuu erittäin miellyttävältä ja pitää meikin paikallaan koko päivän."
Käytän itse harvemmin kivipuuteria, mutta eiköhän tälle käyttöä löydy.

 "Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide kosteuttaa tehokkaasti huulia. Sen täyteläinen ja pehmeä koostumus levittyy helposti ja tuntuu ihanalta huulilla. Huulivoide sisältää tehokkaasti kosteuttavaa sheavoita ja siinä on marjainen mustikan maku. Uudessa kätevässä Bliss Flip -pakkauksessa korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle eikä se irtoa pakkauksesta."
 Blistexin huulivoiteet ovat yleensä olleet hyviä, joten mielelläni tämänkin testaan - huulivoiteita minulla myös kuluu melkoisesti..

Nivea Creme Care Waterproof Silmämeikinpoistoaine (ovh 6€/125ml)
"Silmämeikinpoistoaine puhdistaa vedenkestävänkin meikin ärsyttämättä silmiä..."
Voidemaista koostumusta harvemmin tulee silmämeikinpoistoaineissa vastaan enkä nyt äkkiseltään muista olenko sellaista aiemmin testannutkaan - geelimäistä kyllä. Kokeillaan siis kuinka toimii.


Vichy Mineral 89 Daily Booster tiiviste (ovh 23,50€/50ml, boxissa 5ml näyte)
"Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tiiviste iholle. Erityisesti kosteutta kaipaavalle iholle, jolla on kuivuudesta johtuvia juonteita ja sameutta. Tekee ihosta hyvinvoivan, heleän ja vahvemman ulkoisia vaikutuksia vastaan. Valmistelee ihoa seuraaviin ihonhoitorutiinin vaiheisiin puhdistuksen jälkeen. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle ja miehille. Miellyttävä, kevyen geelimäinen koostumus."
Supermielenkiintoinen tuote, mutta mikä pettymys oli huomata, että tämähän tuli vain mikropienenä näytteenä, josta ei kyllä kovin kummoisesti tuotetta ehdi testailla :( Olisi ehdottomasti ollut boxin parasta antia vaikka jo ihan matkakokoisena pakkauksena.

Schwarzkopf BC Scalp Genesis Syväpuhdistava Shampoo (ovh 19,50€/200ml, boxissa 30ml koko)
"BC Syväpuhdistavan shampoon sisältämät Nutritive-Balance Complex ja mentoli puhdistavat hiukset tehokkaasti sekä poistavat niistä ylimääräisen rasvan, muotoilutuotteiden ja kalkkipitoisen veden jäämät."
Syväpuhdistava shampoo on itselläni käytössä ehkä noin viikoittain ja erittäin mielelläni itselleni uusia tuotteita tälläkin saralla testaan.


Lisäksi boxissa oli mukana extrana:
SB12 Boost -ravintolisäpurukumit (ovh 6,90€/10tbl), Vichy virkistävä vartaloemulsionäyte sekä Kenzo World -tuoksunäyte.


LOPPUYHTEENVETO
Kokonaisuudessa boxi oli mielestäni ihan kiva ja nopeasti laskin, että arvokin ylitti jo täysikokoisilla tuotteilla boxin hinnan. Ainut harmitus oli kun Vichyn seerumi tuli näytekoossa, jos tämä olisi tullut vaikka matkakoossa niin boxin arvio olisi omalla kohdallani noussut ihan kivasta erinomaiseksi.

P.s. Tuo Kenzon tuoksu on aivan I-H-A-N-A, käy nuuskimassa kaupassa joskus!

P.p.s. Nyt sitten jäämme odottelemaan ensi kuussa ilmestyvää bloggaajaboxia, jossa paljastinkin olevani mukana ;) Koodilla BLINGER saat lokakuun bloggaajaboxin hintaan 15,90€ (norm. 18,90€) - etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, mukaanlukien lahjatilaukset. Koodi on voimassa 26.9.2017 saakka.


Mitä mieltä sinä olit syyskuun boxista?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

4 kommenttia:

  1. Minäkin harmittelin vähän mielessäni superpientä Vichyn kokoa muutoin niin mielenkiintoisesta tuotteesta...

    https://charmingnails.blogspot.fi/2017/09/syyskuun-bette-box.html

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkäsin tästä boxista, ja tosiaan Vichyn minikokoinen tuote harmitti :/ Jännittää jo se lokakuun boxi! Mitähän sieltä paljastuu?

    Jos kiinnostaa, niin oma postaukseni aiheesta löytyy täältä:
    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/bette-box-syyskuu

    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua jännittää eniten se mitä mieltä te olette siitä mun valitsemastani tuotteesta :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat