maanantai 28. elokuuta 2017

Rose Butter, Jasmine, Sensitive & ARVONTA

Ziajan tuotteita onkin jo muutaman kerran blogissani vilahdetellut ja koska ne ovat olleet positiivisia yllätyksiä käytössä niin mielelläni otin tarjouksen vastaan, että saisin itse valita valikoimista jotain testiin - ja vieläpä järjestää teille arvontaa kaupanpäälle ;) Kurkataan ensin minkälainen paketti minulle testiin saapui:


Jasmine Micellar Water (7,90€/200ml)
Foot Cream Cracked Skin (4,90€/60ml)
Sensitive Enzyme Peeling (8,90€/60ml)


Ruusulinja on valitettavasti poistumassa valikoimista jossain vaiheessa, tällä hetkellä Sokoksen valikoimissakaan tätä ei näyttäisi olevan (vilkaisin vain parin tavaratalon tilannetta, joten kannattaa oman lähi-Sokoksen tilanne vielä tarkemmin katsoa).


Ruusulinja kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä tasoittaa juonteita. Suositusiäksi purkkeihin on painettu 30+, mutta toki nuorempikin voi näitä käyttää mikäli iho näitä kaipailee esim. stressaava elämäntilanne voi viedä ihosta hehkun, jolloin hieman tehokkaammat aseet ovat tarpeen.


Tuoksu tässä parivaljakossa on hyvin mieto ja miellyttävä.


Koostumukset ovat myös molemmissa miellyttäviä; päivävoide soveltuu erinomaisesti myös meikinalla käytettäväksi ja yövoide on aavistuksen tuhdimpaa.


Tykästyin tähän parivaljakkoon ja harmi kun tosiaan ovat valikoimasta poistumasta, mutta jospa tilalle tulee vielä jotain vastaavaa. Jos näitä kaupasta vielä satut bongaamaan niin kannattaa ehdottomasti harkita hankintaa mikäli kuullostavat yhtään sinun jutultasi :)

Misellivedestä ei sen kummempia kuvia ole, koska koostumus on misellivedellä tyypillisen vesimäistä :D Mitään tuoksua en tässä itse tunnista. Omalla kohdallanihan misellivesi on meikinpuhdistuksen viimeistelynä ja/tai aamupuhdistajana käytössä eli en tällä poista meikkiä. Kuitenkin sen verran testiin meikinpoistossa on päässyt, että olen tällä pyyhkinyt swatchailuja kädeltäni ja toimii tässä hommassa ihan kiitettävästi - eli varmasti voi luottaa tällä saavansa kevyemmän meikin poistettua myös kasvoilta ongelmitta. :)


Suosin nykyään enemmän käytössä rakeettomia kuorintoja kasvoille, joten entsyymikuorintakin lähti mielenkiinnolla testiin - sekä sille kaveriksi naamio. Molemmat näistä kuuluvat Sensitive-linjaan ja ovat tuoksuttomia. 


Kuorinnan käyttö on helppoa; levitetään kasvoille (varoen silmänympärysihoa), annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhdotaan pois. Omalla kohdallani en minkäänlasta ihon ärtymistä huomannut, mutta jos ihosi on herkkä niin näiden kanssa kannattaa aina aloittaa lyhyemmästä vaikutusajasta.


Kasvonaamio lupaa rauhoittaa ihoa välittömästi ja tasoittaa punoitusta. Tätä en päässyt testaamaan, koska käytin kuorinnan jälkeen eikä tosiaan siitä mitään erityisempiä ihoreaktioita seurannut. Naamio on pakattu pussiin ja itse hurautin tuttuun tapaan kaiken kerralla kasvoille, hieman tarkempi käyttäjä saattaa ehkä tästä kahteen käyttökertaankin saada vaikkei tuosta liian paksu minusta tullut yhteenkään kertaan käytettynä.


Jalkavoiteen tulen myöhemmin esittelemään teille - yritän saada tästä vielä käyttökokemuksia isältäni, jolla kantapäiden iho on (hyvästä hoidosta huolimatta) huonommassa kunnossa kuin itselläni.

Mutta siihen mitä olette odotelleet eli ARVONTAAN. Palkintona jollekulle onnelliselle on entsyymikuorinta&kasvonaamio -setti ja osallistumaan pääset kommentoimalla minkälaista kuorintaa itse käytössä suosit.  Koska palkinto on sponsoroitu niin myös anonyymit ovat arvontaan tervetulleita, mainitse kuitenkin mikäli seuraat minua Bloggerin, Bloglovinin, Facebookin tai Instagramin kautta, koska seuraajat saavat itselleen yhden ylimääräisen arvan - uudet seuraajat ovat myös aina tervetulleita! ;) 

P.s. Jos olet alaikäinen niin onhan sinulla vanhempiesi lupa osallistua arvontaan. Palkinto toimitetaan Suomeen maahantuojan toimesta.

Arvontaan voit osallistua su 3.9. klo23.59 saakka ja laitathan mukaan sähköpostiosoitteesi ja/tai seuraat blogiani aktiivisesti, jos en tavoita sinua kahden vuorokauden sisällä arvonnan päättymisestä, suoritan arvonnan uudelleen.

Toivotan kaikille onnea arvontaan! :)


*)pr-näyte

49 kommenttia:

  1. Ah siitä onkin aikaa kun viimeksi olen käyttänyt ziajaa! Kuorinnat ovat kyllä pienellä tauolla hetken aikaa kun iho on nyt herkistynyt, mutta muuten olen suosinut kuorivia naamioita. karmiinisuu(at) gmail.com.

    VastaaPoista
  2. Ziajalla on kyllä hurjasti kaikkia kivoja tuotteita! Ja ne on vielä ihanan edullisia, niin ei tarvitse omaisuutta laittaa, että saa hyvää ja toimivaa kosmetiikkaa. :)

    VastaaPoista
  3. Tää on mulle ihan uusi merkki. Mulla on niin herkkä iho, etten voi käyttää ollenkaan mekaanista kuorintaa. Nämä tuotteet kiinnostaa siis kovasti!
    Seurailen Bloggerin kautta
    naerppae@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Seuraan Bloggerin kautta. En ole ikinä kokeillut mitään kuorintaa kasvoille, mutta jokin hellävarainen voisi olla hyvä. :D Mulla on kyllä käsille sellainen hyväntuoksuinen kuorintatuote, jota yritän muistaa käyttää. yuenkynnet(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ziajan appelsiinisarja on ihana ja vielä niin edukas. I Love me messuilla taas santsataan. :) Kivaa uutta viikkoa Mira <3

    VastaaPoista
  6. Äh, just kun meinasin innostua kuvailusi perusteella ruusuvoiteista. :D En tällä kertaa osallistu arvontaan. :)

    VastaaPoista
  7. Multa löytyy yksi perinteinen kuorinta ja sen lisäksi sokerikuorinta. Entsyymikuorintaa olisi hauska päästä testaamaan! Luen blogia Bloggerin kautta. teaandvanity.blog at gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mulla oli sarjan suihkusaippua ja tykkäsin! Mä käytän päivittäin Neutrogenan mikrorakeita sisältävää kuorintaa,
    Seuraan Bloggerin kautta: maicun.blogi@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Ihan uusi merkki mulle :) Tällä hetkellä käytän Madaran kuorintavoidetta.
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Olen tykännyt käyttää Madaran Exfoliating scrub - kasvokuorintaa.
    Lukijana mukaan arvontaan kahdella arvalla.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Itse teen kuorinnan kahviporoista ja hunajasta :) ja facebookia seuraan

    VastaaPoista
  12. Tällä hetkellä vain kasvosieni konjac käytössä , hoitaa puhdistuksen ja kuorinnan samantien 🤔❤

    VastaaPoista
  13. kuorin melkein aina savinaamioina, herkkään sekaihooni sopivia! haluan testiin entsyymikuorinnat ja näillä arvontatuotteilla olisi todella tarvetta, kuivan ja samean kesänjälkeisen, rapakunnossa olevan kasvojen ihoni hoitamiseksi kuntoon!! sandi.osterlund@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Ihana Ziaja arvonta! Edullinen ja hyvä merkki on. Mä tykkään hedelmähappokuorinnoista :) Seuraan Instassa :) charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  15. Käytän herkkäihoisille tarkoitettuja kuorinta-aineita. :)

    tt32232@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Aika vähän tulee käytettyä kuorintoja, konjac-sieni on käytössä :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  17. Savinaamiot ovat suosikkejani, suurin osa on Avonilta, yhtä Freemania olen kokeillut.
    Bloggerin kautta mukana, talkandbake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  18. Mukana ja seuraan sekä instassa että FBssa. Savinaamioita olen kokeillut ja vaihtelevasti milloin mitäkin..
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Harvoin ja satunnaisesti eriliaisille naamioilla, mukana yhdellä arvalla!
    hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  20. Käytän kuorintoina vaihtelevasti milloin mitäkin, tällä hetkellä on kulutuksessa kolmekin kuorivaa naamiota :)
    Seuraan instassa, fb:ssä ja bloggerissa eli kahdella mukana.
    heli.studiokaira@gmail,com

    VastaaPoista
  21. Olen tykännyt Madaran SOS-naamiosta. Tykätty fb:ssä.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  22. Suosisin nimenomaan entsyymikuorintoja tai muita kuin rakeellisia kuorintoja, joten siksi tuo Ziajan kuorinta kiinnostaa. Seuraan bloggerin kautta :) moonma (at) luukku.com

    VastaaPoista
  23. Madaran kuorintavoide.

    terveys1(at)wippies.fi

    VastaaPoista
  24. Mulla on tällä hetkellä käytössä Favoran kuorintavoide. Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan noita Ziajan tuotteita! :)
    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Mahdollisimman tehokasta kuorintaa! :D Mulla on epäpuhdas ja paksu iho, joten sinänsä ei ole väliä onko kemiallinen vai mekaaninen kunhan on ytyä.

    Bloggerin kautta seuraan ja meili on ine_91@msn.com

    VastaaPoista
  26. Herkälle iholle olen kokeillut entsyymikuorintaa ja joitain pienirakeisia kuorintoja.

    VastaaPoista
  27. Entsyymikuorintoja käytän, naama ei enää kestä melkein yhtään hankausta. Seuraan bloggerin kautta eli kahdella arvalla mukana :>
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Kahdella arvalla mukana, seuraan ainakin Facebookin ja Instagramin kautta.
    Olen käyttänyt aina rakeellisia kuorintoja, olisikin kiinnostavaa kokeilla entsyymikuorintaa :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Herkälle iholle tarkoitettuja :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Itse käytän konjac-sientä ja kosmetologilla tehdään kuorinta. Seuraan blogiasi bloggerin ja facebookin kautta.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Itse suosin rakeetonta kuorintaa, tällä hetkellä käytössä holika holikan kuorinta-aine. Seuraan Facebookin ja instagramin kautta :)

    VastaaPoista
  32. Vaihtelee mutta entsymaattiset kuorinnat on lemppareita. Seuraan Bloggerin kautta.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  33. Dermalogican daily microfoliant sopii minun suhteellisen rasvaiselle iholle todella hyvin. Käyn myös sillontällöin kosmetologilla kemiallisissa kasvokuorinnoissa.
    Kahdella mukana; seuraan bloggerin ja instan kautta.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  34. Minulla on tällä hetkellä käytössä Kikon anti-age-kuorinta. YR:n joku hellävarainen kuorinta odottaa kaapissa vuoroaan. Konjac-sieni on myös ahkerassa käytössä.

    Seuraan Bloglovinin (Mint Candy) ja FB:n kautta.

    VastaaPoista
  35. Itse tykkään kyllä käyttää sekä mekaanisia että kemiallisia kuorintoja. :) Mekaanisista pitkäaikainen lemppari on Madaran Oil-to-Milk kuorinta. Seuraan Bloglovinin kautta.

    VastaaPoista
  36. En ole ikinä merkkiä kokeillut! Seuraan bloglovinin kautta :)

    VastaaPoista
  37. entsyymikuorintaa käytän useimmiten. hellävaraiset raekuorinnat käy myös.
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Tällä hetkellä käytössä on Neutrogenan mekaaninen kuorinta. Kemiallisia kuorintoja en ole vielä kokeillut. Seuraan fb:n kautta. marika.tuovinen[at]gmail.com

    VastaaPoista
  39. En ole ikinä kokeillut :) Seuraan bloglovinin kautta.
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Tällä hetkellä käytössä on BiON:in rakeinen kuorinta, mutta tykkään käyttää myös entsyymikuorintoja. :)
    Seuraan Bloggerissa ja Instassa.
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Hellävaraisia kuorintoja. Mukaan yhdellä.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  42. Käytän herkälle iholle tarkoitettuja kuorintoja :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  44. Hellävaraiset kuorinnat käytössä :)
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Herkälle iholle sopivat kuorinnat on hyviä. Satunnaisesti kokeilen myös itse tekemilläni sekoituksilla, joiden ohjeet löytänyt netistä.

    seuraan fb ja insta.

    jonnarawr@hotmail.fi

    VastaaPoista
  46. tykkään myös enemmän entsyymikuorinnoista kuin rakeisista versioista. ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Useimmiten käytän lumene kuorintavoiteita, tykkään sellaisista melko rakeisistakin.
    minnal@luukku.com

    VastaaPoista
  48. Ei oo hetkeen ollu mitään kuorintaa käytössä, enkä muista mikä oli viimeksi. :) Seurailen facessa, bloggerissa ja instassa, kaksi arpaa.

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  49. Herkälle iholle sopivia kuorintoja käytän, lisäksi parit kauneushoitolakäynnit vuoteen =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat