maanantai 7. elokuuta 2017

Bette Box Elokuu 2017

Kuukauden alussa ollaan taas menossa ja tämähän tarkoittaa myös Bette Boxin saapumista. Osa sai jo viime viikon puolella boxinsa kätösiinsä mikä toki tarkoitti sitä etten malttanut taaskaan olla spoilaantumatta...


"Back to basics" on teemana elokuussa ja näinhän se menee, että tällöin kukin palailee pikkuhiljaa kesälomien vietosta takaisin työn tai koulupenkin ääreen. Mitä perusjuttuja boxissa sitten oli mukana:


Manna Kadar Prime Time (ovh $25 eli n. 21,20€/2g)
"Meikinpohjustusvoide toimii sekä silmä- että huulimeikin pohjustajana, peiteaineena ja korostuksena. Pitää meikin paikoillaan, tasoittaa ihon sävyä meikin alla ja ehkäisee sävyn leviämistä sekä kerääntymistä juonteisiin."
Kuten monet olivat kommentoineet niin tämä tosiaan näyttää melkoisen tummalta, pitää kuitenkin testata kuinka omalla iholla käyttäytyy.

Ibero ripsentaivutin (ovh 4,90€)
"Metallinen ripsentaivutin klassisessa mallissa, jonka suosio on säilynyt jo vuosia.."
Itse käytän taivutinta päivittäin ja jätän nämä varakappaleiksi, josko nyt käytössä oleva Shu Uemura joskus hajoaa.. Kiva kyllä kun boxissa on mukana myös meikkitarvikkeita.


"Ihanteellisen kosteuttava Uudistava yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana. Tuote jättää ihon pehmeäksi ja hyvinvoivan näköiseksi. Formuloitu ilman mineraaliöljyä, parabeeneja ja formaldehydin vapauttajia."
En olekaan näitä Lumenen edullisempia Klassikko-tuotteita testannut eikä toisaalta yövoiteita taida aivan karmivaa kasaa olla; jää hetkeksi odottamaan korkkaamistaan. Mielenkiintoista testata yltääkö tämä lähellekään kalliimpia Lumenen voiteita :)

"NIVEA Intensive Care Hand Cream -käsivoiteen tehokas koostumus hoitaa ja ravitsee kuivaa käsien ihoa jopa 24 tunnin ajan. Sisältää manteliöljyä ja klassisen NIVEA-tuoksun."
Kesän aikana käsivoiteiden käyttö on jäänyt armottoman huonolle tolalle, pitää tämän suhteen tormistautua. Käsivoide vaikuttaa koostumukseltaan oikein miellyttävältä.


"Täydellinen ravintolisä sinulle, joka haluat tehokkaasti tukea ihosi heleyttä ja hiustesi ja kynsiesi vahvuutta. Energia-aineenvaihduntaa edistävä koostumus palauttaa ihon pehmeäksi ja säteileväksi."
Osan olen kuullut mainitsevan etteivät koe vitamiinilisien kuuluvan kauneusboxeihin, mutta itse olen tässä hieman eri mieltä; otan mielelläni kauneusboxissa myös näitä vastaan. Omalla kohdalla ainakin on niin, että harvemmin vitamiinivalmisteiden kohdalla tulee lähdettyä testaamaan muita kuin niitä tuttuja ja turvallisia. Tämän siis ehdottomasti aikanaan tulen korkkaamaan käyttööni.


Lisäksi kaikille extrana tuli Listerine suuvesi sekä Clean tuoksunäyte. Suuhygienia on ihan ok extrana vaikken itse kyllä suuvettä oikein muista käyttää ja hajuvesinäytteet ovat extrana ihan super, näitä kun muutoin harvemmin mistään enää saa.


LOPPUYHTEENTO
Mitään riemunkiljahduksia boxi ei saanut aikaiseksi ja itseasiassa kun ensimmäisen kerran luin sisällöstä vaikutti se todella mälsältä, kuitenkin kun jokaista tuotetta tarkemmin tarkasteli niin totesin boxin nousevan "ihan ok" -luokkaan; tulen kaikkia tuotteita testaamaan ja uskoisin ehdottoman enemmistön jäävän itselleni käyttöön - not bad. :)


Mikä tuotteista olisi eniten ja mikä vähiten sinun mieleesi?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

4 kommenttia:

  1. Tuo kauneusravintolisä oli musta jees ja kävirasva eniten plaah😃Mutta kaikista oon
    Tyytyväinen ja tuo cleanin tuoksunäyte on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsivoide on aina tietysti käsivoide eikä kovin suuria tunteita yleensä aiheuta :D

      Poista
  2. Musta tää oli aika kiva boxi, ehdottomasti nuo lisäravinteet ovat jees, Nivea ainoa, jolla itsellä ei olisi ollut mitään tekemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa Niveassa on kyllä kieltämättä aika voimakas tuoksu, mutta jospa se tulisi käytettyä :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat