torstai 24. elokuuta 2017

3x Blush

Olen huomaamattani tullut kasvattaneeksi poskipunieni määrää viime aikoina useammalla kappaleella ja ajattelin nyt lyödä peräti kolme kärpästä yhdellä iskulla ja esitellä kerralla näistä uutukaisistani kolmikon, jotka ovat aivan eri hintaluokista. 




Essencen poskipuna kuuluu limited edition -kokoelmaan enkä valitettavasti ole varma löytyykö tätä enää mistään myynnistä, mutta jos jossain satut bongaamaan niin nappaa ehdottomasti mukaasi. Nimensäkin mukaisesti tässä poskipunassa on hieman tuoksua, jonka tarkoitus olisi imitoida käsittääkseni Chupa Chups -tikkarin tuoksua. Omalla kohdallani on niin pitkä aika kun olen tikkareita syönyt etten muistini sokkeloista löydä tätä tuoksua, mutta osa on tässä selkeästi Chupa Chups -tikkarin tuoksun tunnistanut. Tuoksu on kevyt ja miellyttävä.

NYX:n vastaavan poskipunan eri sävyssä esittelin jo aikaisemmin, jolloin julistin ettei se jää viimeiseksi - eikä jäänytkään vaan nappasin toisessa sävyssä jälleen elevenin tilaukseen :D

Jane Iredale on ollut nimenä minulle jo kauan kauan tuttu ja on merkkinä sellainen joka on aina kiehtonut. Kuitenkin hankalahkon saatavuutensa vuoksi en kovin läheistä tuttavuutta tuotteiden kanssa ole ehtinyt tehdä. Sain nyt kuitenkin tilaisuuden päästä testailemaan poskipunaa uutuussävyssä ja voi pojat tämä on upea!


Tästä kolmikosta sävyltään eniten minua onkin nimenomaan tuo Jane Iredalen poskipuna, mutta varsinkin kesällä olen pitänyt myös noista hieman persikkaisemmista sävyistä poskillani.


Kaikilla näistä kolmesta on mahdollista saada poskipunaöverit aikaiseksi eli pigmenttiä löytyy oikein mukavasti - itse arvostan sitä ettei poskipunaa joudu hinkkaamalla hinkkaamaan saadakseen jonkinlaista väriä siveltimen kautta kasvoille saakka.


Mikä tästä kolmikosta olisi eniten sinua?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

  1. Jane Iredalen poskipunissa on ihan huikea laatu, tykkään myös pakkauksista ne eivät vie tilaa, vaikka tuotetta niissä on hyvin runsaasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkauksen koko on kyllä hämäävä, näyttää pikkuruiselta, mutta tuskin ikinä saan loppuun asti käytettyä :D

      Poista
  2. Tosi kauniin sävyisiä poskipunia! Itse olen vasta tänä vuonna alkanut opettelemaan sellaisten käyttöä, kun sain kummitädiltäni lahjaksi yhden Lumenen poskipunan ja olen kyllä tykännyt. Ehkä vielä jonain päivänä olen itsekin vannoutunut punan käyttäjä, vaikka tällä hetkellä useammin tulee edelleen tartuttua pelkästään helppoon, tuttuun ja turvalliseen highlighteriin :D

    https://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti ottaa myös poskipuna siihen kimppaan mukaan, tuo kivasti sävyä kasvoille kun sen ensin meikkivoiteella tasoitellut :D

      Poista
  3. essencen poskipunakuulat on kyllä supersöpöt ja varmasti vetoavat kohderyhmään :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat