lauantai 8. heinäkuuta 2017

Compeed

Pikkuhiljaa aletaan kaivella esille sandaaleita ja muita kesäjälkineitä mikä usein valitettavasti tarkoittaa myös kivuliaita rakkoja jalkoihin ennenkuin iho uusiin kenkiin taas tottuu. Compeed onkin jo lukemattomien kesien ajan ollut oma vakiovarusteeni aina tässä kesän kynnyksellä (joo ollaan jo ajallisesti pitkällä kesässä menossa, mutta säät eivät ihan samassa tahdissa ole pysyneet :/). Tänään siis esitelläänkin näitä vakiokavereitani muutaman muunkin Compeed-tuotteen kera:


Sain itselleni testiin satsin Compeed-tuotteita minkä lisäksi muutamia näistä löytyi kaapistani jo entuudestaankin. (Hinnat olen YA:n sivuilta bongaillut mukaan)


Liikavarvaslaastareita löytyy ennaltaehkäisevään käyttöön tarkoitettuja kosteuttavia (7€/6kpl) sekä jo olemassa olevia helpottamaan (6,90€/6kpl). Näihin en itseasiassa ole entuudestaan tutustunut vaikka jo ainakin vuosikymmen sitten huomasin toiseen pikkuvarpaaseen kivuliaan kovettuman ilmaantuvan ajoittain - tämä tosin on hieman helpottanut ehkä siitä syystä, että iän myötä olen alkanut suosia jaloille ystävällisempiä kenkiä :D


Varsinaisia rakkolaastareita löytyy useampia esim. omaa suosikkiani Medium-kokoa (7,40€/5kpl) sekä varpaille omaansa (7,40€/8kpl). Joiden lisäksi löytyy tuote ennaltaehkäisyyn (kaikkihan tietävät, että ennaltaehkäisy on asiassa kuin asiassa se kaikista tehokkain hoito - eikö ;D):


Rakonestopuikkoa (7,80€/8ml) on siis tarkoitus sivellä ennakkoon alueille, joista kengät yleensä hiertävät ja hankaavat.


Mielestäni tämä toimii oikein hyvin ja olen parikin puikkoa ehtinyt käyttää vuosien varrella.

Rakkojen hoidon ja ehkäisyn lisäksi toki jalat kannattaa myös muutoin hoitaa kesäkuntoon eikä sitä rasvailua missään nimessä kannata unohtaa:
Jalkavoide sisältää maitohappoa (kuorii ihoa) ja ureaa (kosteuttaa ihoa).


Itselläni ei jalkapohjissa onneksi halkeamia ole, mutta olen tästä huolimatta jalkavoidetta hyvillä mielin käyttänyt. Voide on miellyttävää ja tätä riittää melko pienehkökin määrä jaloille.

Jalkavoidetta saapui minulle tuplana, joten annoin toisen kappaleen isälleni, jolla kantapäissä on pahimmillaan ajoittain halkeamat - hän on kovasti tuotteesta tykännyt ja ahkerassa käytössä on kuulemma ollut :)


Viimeisenä tuotteena nostan esiin jotain hieman erilaista - tosin kesäaurinko ja vaikka lomastressikin saattaa joillakin aiheuttaa vaivan, johon tämän olen kokenut olevan loistava apu:


Huuliherpeslaastari (11,80€/15kpl)
 on ollut itselleni korvaamaton apua silloin kun huuliherpes iskee (onneksi yleensä vain pari kertaa vuodessa, välillä ollut kylläkin useammankin vuoden väliä..). Itse olen käyttänyt huuliherpeslaastaria päivällä töissä ollessa sekä yöaikaan, kotona illalla olen yleensä ollut muutaman tunnin ilman ja yrittänyt voiteita, hunajaa tms. käyttää hoitona.


 Itse olen laastarin puolittanut vaikkei sitä saisi tehdä, kokonainen laastari olisi kuitenkin itselleni yleensä aivan liian suuri ja olen puolikkaanakin tämän kokenut toimivan aivan yhtä hyvin. Laastarihan ehkäisee huuliherpeksin rupeutumista ja nopeuttaa paranemista - itselläni tämä ihan ehdottomasti toimii. Zovirax ym. voiteet valitetettavasti menettävät tehonsa varsin nopeasti käytössä, joten niihin en ole vuosikausiin tarttunut.

Kannattaa ehdottomasti ainakin testata mikäli tästä varsin yleisestä vaivasta kärsit. Kaikilla nämäkään eivät toimi, joten se on vain testattava kuinka sinun kohdallasi on.Onko sinulla joku luottotuote Compeedilta?


*)osa tuotteista saatu pr-näytteenä, osa ostettu itse


10 kommenttia:

 1. Compeedin kantapäävoide on loistotuote. Mä käytän sitä jalkoihin kauttaaltaan ja jalat pysyy hyvännäkösenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää tässä on myös riittoisuus ja se, että voide ei jää ainakaan mun jalkojen iholla pyörimään vaan imeytyy hyvin :)

   Poista
 2. Nämä ovat ihan parhaat tuotteet meidän mielestä. Kävellään todella paljon ja useasti kengät hankaa rikki kantapäät tai jonkun varpaan. Nämä ovat olleet tehokas este sekä hoito.

  VastaaPoista
 3. Compeed on ihan ehdoton kesän must-have, erilaisia laastareita kulkee laukussa mukana aina :D. Tuo puikko oli mulle uusi juttu ja vaikuttaa tosi kätevältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on jo pidempään markkinoilla ollut, kannattaa testata :)

   Poista
 4. Mielestäni aivan parhaita tuotteita tällä merkillä! Itselle aika helposti tulee rakkulaa tai muuta esim. kantapäähän tai varpaaseen ja silloin aivan pelastus :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä ihan ehdottomasti must-juttu olla laukussa mukana kantapäitä varten!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat