lauantai 1. heinäkuuta 2017

Bio2you

Sain CosMeryalta testiin itselleni pari tuotetta Bio2you-sarjasta, johon en ollutkaan aikaisemmin päässyt tuttavuutta tekemään. Kyseinen sarja yhdistää kasviuutteita ja -öljyjä tieteelliseen viisauteen. Kyseessä ei ole täysin luonnonkosmetiikkasarja, mutta he noudattavat hyvin pitkälti EU-direktiivejä koskien luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuina ei ole käytetty eteerisiä öljyjä, joille monet voivat olla herkitystyneitä (tai eivät muutoin vaan näistä niin välitä) vaan käytössä on hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu.

Mitä sitten sain testiin:


Manuka kasvovesisuihke (15,50€/100ml) sekä
Anti-Age kasvoseerumi (26,90€/15ml)



Kasvovesisuihke on alkoholiton ja sopii erinomaisesti herkälle iholle. Vaikuttavina aineina on tyrni (joka mm. parantaa mikroverenkiertoa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa) sekä vihreää teetä (joka mm. suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita). Tuotetta voi käyttää suoraan kasvoille sumuttamalla tai vanulapun kautta.

Itse olen käyttänyt tätä nimenomaan kasvosuihkeena missä tämä toimii aivan loistavasti. Sumute sumuttaa kasvot jopa märiksi mikäli tuotetta annostelee kasvoille liikaa ja liian läheltä (kokeiltu on). Uskoisin tämän sopivan myös meikin päälle kunhan muistaa riittävän pitkältä etäisyydeltä varovasti suihkia menemään. Kasvosuihkeessa on minun nenääni oikein miellyttävä tuoksu.


Kasvoseerumi taistelee nimensäkin mukaisesti ennenaikaista ikääntymistä vastaan ainutlaatuisen erikoisyrttiseoksen avulla. Seerumi lupaa mm. ehkäistä ryppyjä, uudistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Vaikuttavina aineina on aloe vera (parantaa haavoja ja uudistaa ihoa), siankärsämöuute (tasapainottaa ihon toimintoja), pantenoli provitamiini B5 (kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa), C-vitamiinijohdos (edistää kollageenin syntymistä), tyrni (mm. parantaa mikroverenkiertoa).


Seerumin olisi voinut kuvitella olevan öljymäinen, mutta itse yllätyin siitä kuin vesimäinen ja kevyt tämä koostumukseltaan on. Imeytyy ihoon hyvin eikä jätä missään nimessä öljyistä tuntemusta.


Itse en tuotteessa juurikaan tuoksua havaitse. Seerumin lupaukset tokikin tulisivat kunnolla esille vasta pidemmässä käytössä ja ehkä hieman huonommassa kunnossa olevalla iholla (ainakin selkeämmin). En tiedä johtuuko nyt tästä seerumista vai mistä, mutta ihoni on kyllä tosiaan rauhoittunut eikä ajoittain ilmeneviä hormonihirmufinnejäkään ole juurikaan ollut - pitää varmaan koputtaa puuta ettei niitä heti ala ilmaantumaan kun tämän suustaan päästää :D


Kokonaisuudessaan oikein miellyttävä seerumi ja pienehkön kokonsa vuoksi varmaan kohtuullisen nopeasti saankin tämän kulutettua loppuun.



Onko Bio2you sinulle entuudestaan tuttu sarja?



*)pr-näyte

14 kommenttia:

  1. On tuttu sarja ja kovasti tykkään. Etenkin tuo seerumi on ihan huippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäksi tuo seerumi vaikuttaa melkoisen riittoisalta vaikka pieni onkin kooltaan, pulloon ei näytä juurikaan vajumaa tulleen vaikka on ahkerassa käytössä ollut siitä lähtien kun tuon itselleni sain :)

      Poista
  2. Ihana latvialainen brändi <3 Tuo Manuka mist on varmasti ihana, mitä olen sarjan tuotteita testaillut, niin olen tykännyt ja Cosmerya on ihana liike pullollaan vaikka mitä <3

    VastaaPoista
  3. Olen testaillut sarjan öljyseerumia, ja ainakin se on ollut tosi kiva! :) Mutta hieman kyllä ihmetyttää tuo Manuka-kasvovesi... Ehdin jo innostua siitä ja tsekkasin incin Cosmeryan sivuilta ja kas kummaa, eihän siinä ole lainkaan manukaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, enpäs huomannutkaan edes katsoa kun nopeasti INCIn itse vilkaisin.. :/

      Poista
  4. On tuttu vain blogeista ja Instasta, en ole käyttänyt mutta sarja kyllä kiinnostaa! Tuo seerumi voisi olla omalle ihollenikin jees, hormoninäpyt kun on välillä riesana :D

    Jännä juttu tuo inci, jos siinä ei olekaan manukaa. Itse olen törmännyt pariin tuotteeseen, joissa inci ei ole täsmännyt, ja se kyllä mietityttää :D Varmaan ihan inhimillisiä virheitä, mutta joo, pistävät aina mietityttämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö sitten nimeä keksimässä oleva tiimi ole ottanut selvää INCIstä vai mitä :D Esittelytekstissä tehoaineiksi mainitut vihreä tee ja tyrni tuolta kyllä löytyvät :)

      Poista
    2. Jäin just miettimään, että onkohan tuolla Manukalla haettu jotain muuta, kuin sitä hunajaa :D Jos se tarkoittaakin latviaksi jotain aiheeseen sopivampaa?

      Poista
    3. Hei Salka ja Mira! Tämä vastaus tulee Bio2youn maahantuojalta: Kun tuoteen valmistamminen aloitettiin n. 9 vuotta sitten, ei Manuka-hunajasta ollut vielä mitään tietoa, joten tehtaalla ei osattu ajatella kahden raaka-aineen sekoittamista. Vihreää
      teetä nimitetään Manukaksi (Leptospermum scoparium, commonly called mānuka, manuka myrtle,[1] New Zealand teatree,[1] broom tea-tree,[2] or just tea tree, is a species of flowering plant in the myrtle family Myrtaceae, native to Australia and New Zealand.[1][3][4] ja siksi oli luonnollista nimetä tuote Makaksi:). Terkuin, Tarja

      Poista
    4. Kiitokset vastauksesta, tämä selvensi asiaa :)

      Poista
  5. Mä olen kyllä kuullut tästä sarjasta, mutta en ole itse kokeillut tuotteita. Tuo seerumi kyllä kuulostaa ihan hyvältä! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat